Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 aylıkları ile ilgili yeni Yönetmelik Resmi Gazete'de yayınlandı: Maaşlar aylık!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merabalar ben bu eylulde yeni baglanan engelli maasimi 1300 tl olarak aldim raporum 90 agir engelli simdi banada ekimde aylikmi yatar yoksa araligimi beklemeliyim

Ekim ayında da Eylül ayındaki 2022 maaş miktarını mı alacağız?

eylülayında almış olduğumuz 700 küsürlira ekim ayında da mı aynı rakamı alıcaz???her yer farklı rakam veriyor doğru olan nedir?

Sayın Kalem hanım benim anlamadığım konu şu...eylülde 700 küsür tl aldım..ekim ayındaki rakanm ne olucak ...bi de zamvar mı yeni yılla ilgili veyahuta daha önceki aylarda???

Bize vurmadi anlasilan aylik maas eylulde baslayip yeni yattigindan sanirim bu ay soz edilen miktarda bi yatma olmadi araligi beklic3z anlasilan

2022 Aylığı

Merhabalar. Hükümetin 2022 aylıklarını 3 ay da bir yerine her ay verme tasarisi yasalaştı. Fakat 3 ayda bir maas alan bir 2022'li normalde ayin 11 inden 11ne alıyordu.Fakat yeni gelen yasayla neden bu maaş 1'inden 1'ine verilmiyor da 11'inden 11'ine verilmeye devam ediliyor.

PTT lerde yoğunluk yaşanmaması için kimlik no ya göre maaş günü veriliyor

2022 aylığı haksızlığı?

Aylık olsun diye direndiniz şuan 438 tl paramı ya günlüğü 15 liraya geliyor 1 aylık hesaplarsak 450 tl eder nerde 12 lira cebine atıyorlar bu ülkede eziliyorunuz be

İyi günler arkadaşlar, bugün 25 Ekim Perşembe. E-devlet'te 2022 maaşı için 'ödemeniz hazırdır' yazıyor. Normalde ayın 5'i ile 10'u arasında ödeme yapıyorlardı, ödeme tarihleri mi değişti acaba? Ama henüz 'sosyal karta' yatmamış!

Diğer Aile Yardımı 16/01/2019 - - - Reddedildi/Feshedildi (24/01/2019)

caan006

biraz ayrıntılı yazsanız sorunuzu?
nerede yazıyor bu ifadeler? vakfa, herhangi bir sosyal yardım talebinde bulunmuş muydunuz?
2022 aylığı alıyor musunuz?

Evet 2222 başvuru yaptım ve ayriyetten yardıma başvuruda bulundum 2222 de devam ediyor diye sosyal yardımda ise Feshedildi ibare yazıyor

nerede yazıyor bu ifadeler? vakfa, herhangi bir sosyal yardım talebinde bulunmuş muydunuz?
2022 aylığı alıyor musunuz?[/QUOTE]

Yardim Talebiniz Mutevelli Heyet toplantisinda degerlendirilmis olup hak sahipliginiz baslatilmistir gelen sms bu şekilde

2022 aylığı alıyor musunuz?[/QUOTE]

caan006

2022 aylığına hangi ayda başvurdunuz? rapor oranınız kaç?

sosyal yardım için de ne zaman başvurdunuz? sosyal yardım derken hangi program kapsamında (gıda,yakacak,eğitim vs) yardım talebinde bulundunuz?

NOT: alıntı yapmayın lütfen. alıntılarınız sorunlu çıkıyor ve mesajlarınızı okumakta sorun yaşıyorum.

2022 Yardımı Grubu
Yardım Türü Yardımın Fayda Sahibi Yardımın Hak Sahibi Başvuru Tarihi Son Ödeme Tarihi Son Ödeme Miktarı Son Ödemenin Durumu Yardımın Durumu Toplam Ödeme Tutarı Vakıf Bilgisi
Engelli Aylığı 16/01/2019 - Devam Ediyor -

Diğer Aile Yardımı Reddedildi/Feshedildi (24/01/2019)

Hepsi için kendim yakacak gıda ve kendim universite eğitim için basvurada bulunduk evde 2 kişiyiz gelirimiz ve hiç bir mal varligimiz yoktur

2022 aylığına hangi ayda başvurdunuz?
16 ocak 2019 rapor oranınım Yüzde 100 oranım var
Bugüne kadar ihtiyaç duymadım çalışıyordum ve 300 bin tl param vardı hepsini Borsada kaybettim kiralık eve tasindik

sosyal yardım için de ne zaman başvurdunuz? 16.01.2019 sosyal yardım (gıda,yakacak,eğitim vs) yardım talebinde bulundum

caan006

2022 aylığınız baglanmış.

ama ödeme işlemleri yetişmediği için şubat'ta maaş alamayacaksınız. Mart'ta, şubat ve mart maaşı olmak üzere 2 aylık maaş alacaksınız.

5-9 Mart'ta, doğum yılınızın son rakamına göre belirlenmiş günde, herhangi bir PTT şubesinden T.C. kimliğinizle birlikte ödemenizi çekebilirsiniz (5-9 Mart'ta).

sosyal yardım talebiniz reddedilmiş. ekranda yazan bilgi bu yönde. ayrıntılı bilgi için vakfa gidip bilgi alabilirsiniz.

hanede sigortalı olan var mı?
üniversitede mi okuyorsunuz? burs vs alıyor musunuz? ailenizle birlikte mi ikamet ediyorsunuz?

Ailede sigortalı yok üniversite mezunuyum yüksek lisans okuyorum burs almıyorum

Aynı zamanda çok teşekkür ederim geçmiş sayfalarda da bilgi birikiminizi paylasmissiniz Faydali bilgileriniz için çok teşekkür eder hakkınızı helal edin.Allah razi olsun

Aynı zamanda çok teşekkür ederim geçmiş sayfalarda da bilgi birikiminizi paylasmissiniz Faydali bilgileriniz için çok teşekkür eder hakkınızı helal edin.Allah razi olsun

caan006
ablacım, o halde ben sana aile sosyal yardım programlarını incelemen için link vereyim. ayrıntılı bilgilere oradan bak, incele. sonra da talep ettiğin aile yardımlarının takipçisi ol.

aile yardımları için bkz: https://sosyalyardimlar.aile.gov.tr/aile-yardimlari

vakıftan da aile yardımının akıbeti için bilgi al. yardım yapılmayacaksa gerekçesini öğrenmeye çalış. sonra da tekrar ne yapabiliriz diye degerlendiririz seninle.
vakıfla görüşmeden önce linki dikkatli bir şekilde incele.

sosyal yardım programları için bkz:https://sosyalyardimlar.aile.gov.tr/sosyal-yardim-programlarimiz

eylül hanım size bir sorum olcakti

melek hanım annem engelli ayligi aliyor ve babam in üzerine araç almayı düşünüyor evli ablam. babam in raporu % 90 evde 5 kişi yaşıyoruz babam in emekli maasi 1760 bizim üzerimize ev arsa vs bişey yok tek gelir babam in ayligi araç in rayic bedeli ise 140 bin tl bu durumda annemin maasi kesilir mi

2022 aylığında asgarı ücretin artmasıyla kişi başına düşen gelir miktarı değişti mi ?

neyi hayırlı olsun ya insanların 3 ayını vermeyip 1 aynı veriyorlar 2 ay cepte yazıklar olsun böyle sisteme ağır engelli vermezler ama yürümesin kendi işini yapamaz durumda olsun da derler kendi kendileriyle cebelleşen sistemden hayır mı gelir yazıklar olsun diyorum sadece AK partiye OY YOK BU NET ARTIK

Saadet34 hangi 3 ayı vermediler hangi 1 ayı verdiler hangi 2 ay cepte kaldı

defalarca yazıldı çizildi örnekler verirdi peşin ödeme yapıldığına dair. siz hala neyin peşindesiniz

Erciyes_52 oğlun kaç yaşında senin gelirin varmı kişi başı 610 tl.nin altında olması lazım aylık gelirin

ümüt bunca zaman geçti halen farkında değilsiniz.. 2018 haziran 5 inde yatan 3 aylıktan sonra ki 3 ay lık beklenirken 1 aylık verildi. bu 2 ay/maaş nerede o ilk verilen ücret zamlı verildi 7xx TL küsür idi yani toplu halde son kez verilecek 3 ay/maaş yerine 1 ay/maaş verildi tabi bunun arkasın da kimse durmadı 2 ay/maaş bir haktır ve 3 ay/maaş beklendi bunun hiç bir kaidesi yoktur siz 1 ay/maaşlarınızı ekim 1-8 günlerinde alacaktınız bende aynı şekilde ancak sistemi göremeyenler çok yutun bakalım her şeyi.

haziranda aldığın 3 aylık haziran temmuz ağustos aylarının peşin ödemesi idi bunu anlamak istemiyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt