Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 EKPSS başvuru sürecine ilişkin bilgi ve paylaşım platformu

aydünyavaz

Aktif Üye
Konular
633
Reaksiyonlar
363
2022 EKPSS başvuru sürecine ilişkin bilgi ve paylaşım platformu

Sınav hangi tarihte olacak?
Başvurular ne zaman başlayacak?

Ekpss çalışma takvimi sınav bilgisi

Arkadaşlar onlisans muhasebe mezunuyum gözden %42 engelim var ekpss den anlamıyorum calisamaya baslayacam konular nedir nerden başlamam gerek kac soru çözersem kac puan alırım kac puanla atamam olur bana bilgi verebilir misiniz lütfen..

Merhaba arkadaşlarım.

Bana özelde Paranoid Şizofreni tanısı kondu. Risperdal ömür boyu kullanmam gerekiyormuş. Özelde raporum yok. Maddi nedenden dolayı devlette tedavi görmek istiyorum. Devlettede raporum yok.

Birinci sorum : normal Kpss sınavına girip atanırsam hastalığım sorun çıkartır mı?

İkinci sorum : Benim hastalığıma ekpss girmem için yüzde 40 engelli raporu verirler mi?

Üçüncü sorum : ben AÖF işletme lisans mezunuyum. Ekpss de yeterli kontenjan olmadığını duydum. Engelli raporu alsam da normal KPSS den atanmam olur mu?

Tesekkur ederim

Konkon
Önce raporu çıkaracaksın. Raporun yüzde 40 ve üzeri olursa ekpssye girersin. Hem ekpss hem de kpssye girebilirsin. İkisinden de atanabilirsin ama her kurum psikolojik sorunlara aynı şekilde bakmıyor.

Gunay_oguz
Netten bak orda hangi konulardan soru çıkacağı yazar. Ayrıca sadece çalışmana bak. Bol bol soru çöz. Branş ve puanına göre atanırsın.

Bi yakinim 1 yil süreli rapor aldi ekpss süreci nasil olacak bilgi verirseniz sevinirim

ayDÜNYAvazo (Gölge)

Raporunu aile sosyal ve politikalar bakanlığında onaylatıp, sınav kayıt zamanında sınav başvurusunu yapacak. Bu bilgiyi bilmeyenler için yazdım.

Siz ikiniz anlaşmış gibi misiniz kardeşim? Her başlıkta beraber yazıyorsunuz, bildiğiniz şeyler olmasına rağmen. Hayırdır şaka mı yapıyorsunuz yoksa milletle dalga mı geçiyorsunuz?

Bildigim tek şey hiç bir şey bilmedigimdir...aristo tales

Bana özelde Paranoid Şizofreni tanısı kondu.

İyi günler aramiza hoş geldin bende paranoid tip şizoyum özelde rapor alamazsinn çapadan rapor alin 45 alirsiniz en az 2022 maaşi alirsiniz o raporla ekpss ye başvurabilirsiniz düz memur olursunuz ekpss atanmak daha kolay

ayDÜNYAvazo
Bildiğini paylaşırsın o zaman. Bildiğin şey için bilmemiş gibi davranma kardeşim. İnsanlar burada bilgi almak için soruyor.

Normal sağlıklı adam işsiz. Engelli hepten işsiz.

Ben ne yapayım bilemedim. Devlet memuru olmaktan başka hiçbir çarem yok.

Ama sınavda aldığım puan yerlerde sürünüyor.

Bi türlü doğru cevabı işaretleyemiyorum.

Sağlık raporum veya engelli raporum henüz yok.

2006 dan beri psikoz ilacı kullanıyorum. 2021 de paranoid şizofreni tanısı kondu.

Şimdi 2022 normal Kpss sınavına gireceğim.

Ya gerçekten çok şeyi sorguluyorum.

Doğru olmayan o kadar çok şey var ki.

Şimdi eskaza 2022 de atansam hastalığımı bahane ederler diye korkuyorum.

Konkon

Arkadaş o kadar yazdık sana anlatmaya çalıştık daha neyi sorguluyorsun? Gir sınavlarına atanırsan eğer çalışmana engel bir durum olmazsa zaten sorun olmaz.

lacivert21
Arkadaşim güzel yazmişsinda sormak istedigim rapor 1 yillik nasil olacak rapor olayini soruyorum atamaya kadar süreç nasil olacak

Konkon

Senin puanin yerlerde sürünüyorsa senin normal kpssyi kazanman çok zor ekpss ye gir

(Gölge)

Rapor senin mi o soruyu soranın mı? Ona göre cevap vereceğim. 1 senelik ise süresi bitene kadar tercih olursa yapabilirsin. Süresi bitmeye yakın raporu yenilersin.

Üç defa filan girmișimdir EKPSS sınavina tercih zamanı geldiğinde bir türlü yerleșemiyorum. Imam Hatiplileri aliyorlar, bizde disarda kaliyoruz. Sinava calismasamda 65-70 araliginda puan aliyorum. Umudum yok ama hersene girmeye çalışıyorum.

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar durun bakalım, hiçbir şey belli değil.

sınav takvimi açıklandı
sınav tarihi: 24.04.2022
başvuru tarihi: 27.01.2022 -15.02.2022

ilk kez başvurucam nasıl bi yol izlemem lazım bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

fener7

Sosyal hizmetler müdürlüğüne gitmeniz gerekti sanirim. Orda size yardimci olurlar.

Raporu yeni aldım %40 engel oranı ve 6 ay süreli. Ben en az 1 yıl veriyorlar sanıyordum. 6 ay olması herhangi bir sorun içerir mi? Gerçi rapor tarihi ile sınav arasında 5 ay var.

fener7
Raporunu aile sosyal politikalar bakanlığında onayladıktan sonra sınav başvuru merkezlerinde kayıt yaparsın sonra sınav parasını yatırırsın.

al1yuks3l
Rapor süren bitince tekrar rapor almak için başvurmalısın.

lacivert21 AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞINA ne zaman gideceğim sınav başvuru tarihlerinde mi yoksa daha önce mi?

Selam 2022 EKPSS KAÇ NET yapmam ŞART VE Ben Eczacı TEKNİKERİYİM/TEKNİSYEN BELGEM VAR 17 Yıldır Sınava girip atanma olayı nedir.?
İlk kez giricem %64 sürekli raporum ve bi tanıdık vasıtasıyla gir sınava diyorlar. Baraj vs varmı her hangi bir bölüm atama için.?
Aynı zamanda Bilgisayar işletmenliği belgem var Lise mezunuyum.

tenox07

Ekpss sınavına girenler devlet kurumlarında memurluk ve hizmetli görevini yaparlar. Net olarak puan olarak bakmak lazım. Ayrıca branş sıralaması önemli. Atanmak için artık 90 ve üstü puan almak gerekiyor.

Klavuz yayımlandı bir sürü diyanet var yine o kadrolar boş kalacak :)

Üst Alt