Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 EKPSS başvuru sürecine ilişkin bilgi ve paylaşım platformu

Sınava daha iyi hazırlanmak bol bol test çözüp konu tekrarı yapmakta fayda var.

2022 ekpss sorularında konu dağılımı nasıl olacak?

Ekpss konu dağılımı nasidlir acaba ?

umudumrabbim

Her konudan ortalama bir soru çıkar. Daha önceki sınavlarda böyleydi. Bu yüzden konu tekrarı yapıp bol bol test çözmek gerekir.

Merhaba. Sınav giriş belgeleri son hafta mı yayınlanır ?

2022 EKPSS Sınav Giriş Belgesi?

Merhaba arkadaşlar.

Teyzemin kızı 2019 yılındaki trafik kazası sonucu bir böbreğini, bir gözünü ve üç parmağını kaybetti. %58 süresiz engelli raporu var. Önlisans mezunu. 2022 EKPSS sınavına girmesi için teşvik ettim ve başvurdu. Kızın sınavına 10 gün kaldı ama Sınav Giriş Belgeleri hala yayınlanmamış. Bilgisi olan var mı? Biz yanlış bir yere mi bakıyoruz acaba?

Açıklandı arkadaşlar EKPSS 2022 sınavı yerleri.

Ekpss giriş belgesi ne zaman çıkar?

arkadaşlar sınava 10 gün kaldı ben ilk defa sınava gireceğim giriş yerimi vesaire hala bilmiyorum giriş belgesi ne zaman çıkar yoksa başvuru yaptıgım yere mi geliyor

bugun sınav giriş belgesi çıkmış haberi olmayan varsa ösym den bakabilir

Emine33

Hangi bölümden gireceksin? Tarih konusuna göre 2 ya da 3 soru çıkar genelde.

Son düzenleme:
Emine33

Her konudan ortalama bir soru çıkar. Osmanlıdan soru çıkıyor ama konusu bölümlere göre değişiyor. Konudan bağımsız olarak konu tekrarı yapıp geçmiş sınavların test çözümlerine bakmak ve test çözmek gerekir.

ekpss 2022 tercihler ne zaman başlayacak? bir de kaç puanla kapattılar?

Üst Alt