Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 EKPSS sınavı sonucuna göre ilk tercihler ne zaman yapılacaktır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aydünyavaz

Aktif Üye
Konular
631
Reaksiyonlar
349
2022 EKPSS sınavı sonucuna göre ilk tercihler ne zaman yapılacaktır? Bilgisi olan varmıdır?

Bence 2022 EKPSS 12000 ataması Temmuz-Ağustos ayları arasında yapılacaktır...Yapılırsa 2016'da olduğu gibi tercihler Temmuz'da,atamalar da Ağustos'ta yapılacaktır.

CgrFb Merhaba, 12000 atama derken 12000 kişi mi atanacakmış bu yıl?

ayDÜNYAvazo pek sanmıyorum, arkadaş öyle söylemiş ama bence o kadar olmaz. En son ne kadar yaptılar 3000 miydi?

Şubat ayında 4b çalışanlarına yani sözleşmeli memurluk yapanlara %3 engelli kotası getirileceği söylendi. Şuan 400.000 sözleşmeli memur görev yapmakta. Bu da 12.000 engelli çalıştırılması gerektiğini gösteriyor. tabi bunu hemen mi alırlar parça parça mı alırlar bilemiyoruz ama açık olduğu kesin.

Tabi dmk 4b yönetmeliği değişmemiş. Önce bunun değişmesi gerekiyor.

12 bin alım var diye duyuruldu kamu personel sayfalarında ama parça parça mı olur yoksa hiç mi yapmazlar belli olmaz

Daha çok varmış ya, ne var çabuk yapsalar

Ruthgar sence ilk atamada gitme ihtimalimiz olur mu benimde puanım 84 küsür

İnşaallah gideriz ilk tercihlerde kontenjan sayısı ve doğru tercih çok önemli 2020 sınavından sonra ilk tercihlerde 80 bile yerleşmiş 700 küsür kişi alınmış ilk tercihte baktım

İnşaallah gideriz ilk tercihlerde kontenjan sayısı ve doğru tercih çok önemli 2020 sınavından sonra ilk tercihlerde 80 bile yerleşmiş 700 küsür kişi alınmış ilk tercihte baktım

Ençok alım hangi gruptan olur.
(Lise / Önlisans /Lisans)

İnanın bilmiyorum Lisan olur mu bilemedim onlisans en son iki atamada 1300 civarı sanirim ama değişir tabi azalabilir cogalabilir seçim öncesi diye ümitleri var insanların belki alım hepsinde fazla olur diye

Kasım-Aralık veya Ocak ayında yapılacaktır (muhtemelen)

İlk tercihleri sordumdu ben.
KASIM ve ARALIK ayları için çok geç gibi duruyor.

595 ile önünüzde ben varım ilk sıra hangi ili tercih vereceksiniz?

2023 yılının ilk çeyreğinde 1/4 lük bi alım bekliyoruz

Ekpss için öğretmenlik tercihleri başladı mı/ne zaman başlar (bilgi platformu)

Henüz başlamadı, değil mi? Buradan haberleşelim.

Ekpss için öğretmenlik tercihleri başladı mı?

Ekpss için öğretmenlik tercihleri başladı mı?
Var mı bilginiz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt