Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 EKPSS sınavı sonucuna göre ilk tercihler ne zaman yapılacaktır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar bugün saat 16.00'da twitter etkinliği var. Bakanın dün yaptığı açıklamadan anlaşılan kurumlar az sayıda engelli kadrosu bildirmiş. Özellikle Kabine üyelerini etiketleyerek twitter etkinliğine katılım gösterelim.
Kabine üyelerinin twitter adresleri:

Rterdogan
fuatoktay
suleymansoylu
vahitKirisci
bybekirbozdag
nureddinNebati
vedatbilgn
deryayanikashb
akaraismailoglu
mehmedmus
varank
drfahrettinkoca
mehmetnuriErsoy
kasapoglu
fatih_donmez
MEVLUTCavusoglu
murat_kurum
tcmeb
tcsavunma

Bakan'ın açıklamasından benim de anladığım daha henüz yeterli kadro sayısına bile ulaşılamamış, burada da 10 binler ile ilgili rakamlar konuşuluyordu halbuki. Alışılagelmiş kontenjanlardan bile daha düşük açıklayabilirler sayıları.

EKPSS SON DAKİKA
👇👇👇

Merhaba Arkadaşlar

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımızdan an itibariyle yeni aldığımız bilgiye göre,

*Kadroların toplanıp ÖSYM?ye bildirildiği,
*Nitelik kodlarının ÖSYM tarafından girilmeye başlandığı,
*Ocak ayının 2. Haftası kılavuzun yayınlanacağı hususunda
Siz Değerli Engelli Memur adaylarına
iletmemiz konusunda bilgi aldık.
Burdan tüm Arkadaşlara duyurulur
Sayı konusunda tek bir rakam verilmedi.
Temennimiz ve talebimiz sayısının yüksek olmasıdır.
Bu sayı inşallah hepimize ilaç olur ve tatmin eder.
Hayat kırıklığına uğramayız.

Tüm ihtiyaç sahipleri olarak bizlere hayırlı olması dileklerimle.
İlker Tekin
Emine Celik
Çetin sarigul

Umarım sözleşmelilerin kadroya geçeceğini hesap ederek bir kontenjan oluşturmuşlardır yoksa tam bir hayal kırıklığı olur.

cardinals

Valla kontenjan çok olmassa tam bir hayal kırıklığı olur
Kimseye güvenim kalmadi modum düşük engelli olmak zor imiş allah tüm engelli kardeşlerime yardım etsin
Cardinals ekpss hangi alandan girdin puan ve siralaman kac

Umarım nitelik kodları olarak yine hayal kırıklığı yaşamayız genel bakanlıklar olarak fazla kadro acılır yine imamhatipliler bayram etmez çünkü kadro açılsa bile tercih edilecek sayı parmakla sayılır şekilde geliyor ortaogretim icin

Şamil67

Ortaöğretimden girmiştim, 91 küsür puanla 270'li sıralardayım.

Ocakta ilan edilecek kadro sayısının fazla olma ihtimali düşük seçim propagandası başlayınca olsaydı daha iyi olurdu şimdi seçime var ülke seçim havasına girmedi vaadler havada uçuş muyor bu durum bizim işimize gelmez bunca ay beklediğimize deymez şubatın 15 den sonra herşey oy için olacak o zaman kadro ilan edilirse çok daha fazla olur şimdi ocakta olursa 3bin engelli memur 1000 öğretmen kadrosu açılır ama seçim dönemi propaganda dönemine olursa 7bin memur 2bine yakın engelli öğretmen kadrosu açılır eğer ocakta bir kadro açılma süreci olursa bunca ay beklediğimize yazık olur

Twitter da 20bin engeli etiket adında sizlerde sesimiz daha yüksek duyurmak için destek burda olanlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt