Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 EKPSS sınavı sonucuna göre ilk tercihler ne zaman yapılacaktır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tweeter de bir kutlama mesajı yayınladı o kadar gerisi yokyazik ya

Millet seçim öncesi yüksek sayıda atama bekliyor daha. Bunların en mahir olduğu alan reklam. Merak etmeyin az atamanın da reklamını iyi yaparlar. Boşuna yüksek atama beklemeyin.

Cumhurbaşkanı atama konuşması yaptı mı

3 aralıkta atama konuşması yapacağını duydumda konuşması yaptı mı 12 bin atama diyorlardı bilgisi olan varmi

Her atama dönemi aynı şeyler yaşanıyor. Hayaller 12.000 gerçekler 2500. :)

Aynennn öyle sonuna kadar katılıyorum size.

Çok ilginç şeyler oluyor kimseden tek bir kelime çıkmıyor sanki bu ekpss sınavı hiç olmamış sanki engelli öğretmen engelli memur ataması bekleyen hiç kimse yokmuş gibi resmen devletimiz bizi unuttu

Ekpss'ye hazırlandığım dönemde geçici olarak bir işe başlamıştım 1 senedir ha çıktım ha çıkacağım derken usta olacaz iyi mi :)

Ekpss kura tercihi ne zaman tarih yok hala ?

EKPSS KURA TERCİH NE ZAMAN OLUR ?

Yarın TBMM genel kurulunda Aile bakanlığı bütçe görüşmesi vardı orda bir umut açıklama olur diye bekliyordum. Bu seferde bir cemaat liderinin kızının 6 yaşındayken evlendirildiği iddiaları gündemi meşgul edecek gibi.

shuyako

Zaten gündem sürekli değişiyor (GİBİ GİBİ)

Konuya 226 cevap yazılmış ama bir arpa boyu yol gidilememişmi desek?

Benim de tercihler konusunda pek umudum kalmadı. Hala açıklanmadı.

merak etmeyin, her oy potansiyeli olan grup gibi engellilerin de ağzına bir parmak bal çalacaklardır. EYT konusunda olanlar size bir fikir verebilir. seçimden önce atamalar yapılacak denir beklenti yaratılır sonra toplam 2000 atama açıklarlar. o 2000 kadronun da 1200 tanesi diyanete açılır. engelli kamu personeli seçme sınavı değil de engelli imam hatip seçme sınavı sanki. sonra da 2000 atama yaptık elinize dizinize dursun derler. hala daha mevcut düzenden umudu olan varsa geçmiş olsun derim.

velhasıl kral çıplak ama halk erotizm seviyor

Herhalde yeni yıla sarktı bizim atamalar, bu kadar bekledik bari güzel bir kontenjan açıklasalar.

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla hazırladığı raporda; “2025 yılı sonuna kadar hedeflenen ‘ilave’ engelli kamu personeli alım sayısı sadece 4 bin 350 kişidir. E-KPSS'ye giren 125 binden fazla engellinin kamudaki istihdam hakkının bu şekilde kısıtlandığı bilinmeli” değerlendirmesini yaptı.

hmtdmrcgl
Seçim var bi güzellik olmasi lazim özel sektörde is vermiyorlar.bi şizofreni olarak umudumu ekpss ye bağladım. Eğer ki atanamassam bu beni üzer puan olarak sınırda sayılırim.80.39 onlisans 1208.sıralama 2 yıldır işsizim.

Etki tepki meselesi normal kpss ye giren milyonlarca insan var eyt desen keza öyle ama ekpss ye giren 95 bin aday gündem olamadığımız için atamalarla ilgili ses çıkmıyor. Umudumuz yetkililerin insafına kalmış.

Camı açıp ''ben aslında yoğum'' diye bağırmak istiyorum, biz aslında EKPSS'ye giren engelliler olarak yoğuz arkadaşlar!

Artık bizim atamalar seçime kaldı seçiminde ne zaman olacağı beli değil demeki bizim atamaların ne zaman olacağı beli değil aristo mantığı böyle diyo

Bir önceki bakan bundan sonra hep aralık ayında atamalar yapılacak demişti. Böylece senede iki atama hayal olmuştu, şimdi de farklı bir tarih konuşuluyor. Bu kadar programsız iş yapılır mı ya?

Derya yanık bugün katıldığı bir programda:
"Engelli istihdamı için kurumların talepleri belli bir sayıya ulaşınca gerekli çalışmaları yapıyoruz. Şundan lütfen engelli vatandaşlarımız emin olsun bizler en az onlar kadar onların kamuda istihdamı ile alakalı süreci takip ediyoruz, kurumları takip ediyoruz." dedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt