Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 EKPSS sınavı sonucuna göre ilk tercihler ne zaman yapılacaktır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçim süprizi olacak inanıyorum ya sayı çok olacak yada atama çok olacak allahın izniyle.

Valla 24 kasımı bekliyorum olmadı 3 Aralık Bi açıklama oldu oldu daha da olmaz

poyraz.
Ben çoğu kişi gibi 3 aralık a kesin gözüyle bakıyorum.

BU ARADA BEN BU KONUYU AÇALI 6 AY 1 GÜN OLMUŞ

Olsun da 3 Aralık olsun cok bekledik 10 gün daha bekleriz

Umarım dediğiniz gibi olur ancak bunca zaman hiç ama hiç ses çıkmadı. Yani en azından aşağı yukarı bir tarih bile söylenmedi. Öylece bekliyoruz sadece. Ama inşallah dediğiniz gibi olur ne diyeyim

Yarından biraz ümitliyim öğretmenler günü ya😀

Yok bir gelişme 3 aralığı beklicez ama galiba seçime yakın bir tarihte olacak gibi mart sonu Nisan başı gibi bir hafta sonra herşey belli olur

SON DAKİKA!

Bir televizyon kanalında konuşma yapan İstanbul Milletvekili Arzu Erdem: Bakanımızla görüştüm. İlerleyen günlerde engelli öğretmen atamasına ilişkin müjdeli haberleri duyacağız. arzuerdemDB

Engelliler Platformu kaynak:çetin Sarıgül

3 Aralık'ta müjde diye ileri bir tarih vermezler umarım.

Bişiler belli olur enazından şu 3 Aralık Bi gelmedi

Evet 7 gün sonra her şey belli olur kadro sayısı alım tarihi seçime yakın bir tarih de açıklayan bilirler o zamanda kadro sayısı fazla olur

7 gün sonra 'müjde!!! 6 ay sonra 200 engelli memur alımı yapılacak!!' şeklinde duyuru gelirse şaşırmayalım.

Öğretmen kadrolarında komik sayılar 500-750-1000-1500 gibi rakamlar açıklanırsa bunca emeğe yazık olur aylardır bekliyoruz

Siyasete malzeme oluyoruz evet sınav nisanda olmuş üzerinden 8 ay geçiyor hicbirsey yapılmıyor açıklanmıyor ve bizde 3 Aralık müjde diye bekliyoruz senede 1gun herkesin vicdanı geldiği hatirlayip konuşulup sosyal medyada paylaşıp yapip engellilerin sorunların konuşulduğu gün olarak kalıyor sorunların çözümlerin olmadığı ile kalıyor.

3 aralık 2 Aralık oldu o gün cumhurbaşkanı bir konuşma yapıcakmılş engelli ulusal eylem planı diye bizim atamalarda bahsedermi bilinmez ama görünen o ki hem engelli öğretmen ataması hem engelli memur ataması seçime yakın bir zamanda olacak mış gibi görünüyor

3 aralık 2 Aralık oldu o gün cumhurbaşkanı bir konuşma yapıcakmılş engelli ulusal eylem planı diye bizim atamalarda bahsedermi bilinmez ama görünen o ki hem engelli öğretmen ataması hem engelli memur ataması seçime yakın bir zamanda olacak mış gibi görünüyor

Bilinmez ki

Çok alım olsun geç olsun farketmez yeter ki çok alım olsun

Evet seçime yakın bir tarih de atamalar olursa kadro sayısı da fazla olacaktır 3 ay daha beklememiz gerekebilir ama bir coğumuz da atanabiliriz

Merhaba, benim sormak istediğim bir soru var yüksek olan puandan yerleştirme nasıl yapılacak? Tercih yaparken bize mi seçtirecekler 2020 ile mi yapmak istiyorsun yoksa 2022 puanınla mı diye? Herkesin yüksek aldığı puan ile sıralama yapılırsa hepimizin sıralaması değişmeyecek mi? Bunun ile ilgili ösym kitapçığında açıklama var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt