Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 EKPSS sınavı sonucuna göre ilk tercihler ne zaman yapılacaktır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son durak 3 Aralık Bi ses cıkarsa o zaman çıkar

3 aralık dünya engelliler günü genelde o gün devlet engellilere müjde veriyor umarım gene öyle olur

Selin_ o zaman şansın çok felsefe baya atama yapıyo ama önemli olan kadro sayısı umarım 1500 den daha fazla bir kadro açılır zate bu 2. Atama birinci atama Eylül de olmalıydı yapmadılar şimdi 2 atama yapmaları gerekiyor yani 1500 de öyle büyük bir rakam da değil 20 bin öğretmen ataması yapıldı 1500 de engeli öğretmen çok rahat Atanabilinir

Tüm kamu kuruluşlarından 29 ekime kadar engelli kadrolarını bildirmeleri istemişti 29 ekimde geldi bakalım artık bu ülkede son sözü cumhurbaşkanı söylüyor onun insafına kalmış durumdayız

Hiç böyle bişi yapmamışlar Dı bakalım ne çıkıcak

Seçim yılı seçime yakın toplu gösterişli bir alım yapmak için olabilir ben böyle düşünüyorum

Ama şu bir gerçek ki öğretmenlerin Eylül atamasını yediler şimdi 3 Aralık da engelli öğretmen 2. Atama olacaktı inşallah 1500 kadronun üstünde bir alım yaparlar

Seçim yılı seçime yakın toplu gösterişli bir alım yapmak için olabilir ben böyle düşünüyorum

Ama şu bir gerçek ki öğretmenlerin Eylül atamasını yediler şimdi 3 Aralık da engelli öğretmen 2. Atama olacaktı inşallah 1500 kadronun üstünde bir alım yaparlar

Konu patladı ama yetkililerden daha haber yok.
(BU ARADA HALİT KIVANÇ I KAYBETMİŞİZ)

Allah rahmet eylesin Kasım ayı içinde artık mutlaka bir ses cıkar

Umarım bir an önce her şey belli olur ve hepimiz atanırız. Bir avuç insanız aslında senin de söylediğin gibi atamaları biraz artırsalar önümüzde ki yıllara birikme olmaz en azından

Benim tahminim 1500 veya 1250 daha fazla olmaz gibi

poyraz.

15 kasımda devlet boş engelli kadrosunu açıklayacak diye bi haber dolaşıyor sosyal medya da haberiniz olsun inşallah doğrudur.

Çok bekledik çoook artık Bi ses çıkmalı sondurak zaten 3 aralık

Ben seçim yaklaşana kadar umudu kestim gibi. Seçim vakti müjdeleri sıralarlar millette ne kadar sefillik çektiğini bir anda unutur işte. İnşallah yanılırım da

Yok yok engeç 3 aralıkta öğretmen ataması var

Ama ne kadar bir kadro olur bilemem 1250 1500 gibi tahminim var

Yönetmeliğe göre yılda 2 tercih hakkımız var biliyorum yanlış değilse yıl sonuna kadar olur diye düşünüyorum. Hayırlısı olsun hakkımızda.

Arkadaşlar merhaba ben de sınava ön lisanstan girdim puanım 79.3 sıralamam 1.471 . Alımların ne olacağı bilinmez ama sadece sizden fikir almak istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim. (Bölümüm Sosyal Hizmetler ön lisanstan kadro yok).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt