Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 EKPSS sınavı sonucuna göre ilk tercihler ne zaman yapılacaktır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnşallah kardeşlerim hak eden herkes atansın. 7 ay oldu umarım bu kadar bekletip geçen seneler gibi hayal kırıklığı olmaz.

Soner_44

Ön lisans sosyal hizmetlerden atama yapılmıyor diye biliyorum düz memur olarak atanırsın ya da bence sosyal hizmetleri 4'e tamamla

Ekpss

Arkadaşlar bu sınava ilk kez gireceğim 2024 de imam hatip mezunuyum şuan ilahiyat hazırlık okuyorum beni biraz biraz bilgilendirirmisiniz memurluk istiyorum inşallah

Unuttular bizi valla aylar oldu ne öğretmen ne memur ataması dan ses yok hiç böyle olmamıştı oysa seçim var

Öğretmenlerin 2. Ataması olmadı gerekirdi 3 aralıkta daha birinci atama yapılmadı hiç bir duyum da yok ya çok sağlam saklıyorlar yada gerçekten hiç bir çalışma yok

çirkin teşekkür ederim evet 2 yıllık kadro yok düz memurluk yazacağım o da olursa elbette. Allah herkesin gönlüne göre versin.

Arkadaşlar merhaba Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 15 Kasım (Salı) Engelli Hakları İzleme Ve Değerlendirme Toplantısı düzenlenecektir. Bizler de toplantı öncesi engelli memur ve öğretmen adayları olarak ücretli twit etkinliği düzenleyeceğiz.Etkinliğimiz yarın saat 15'de başlayacaktır. Etiketi yarın sizinle paylaşacağım. Etkinliğe katılmanız önemle rica olunur.

Arkadaşlar dün duyurusunu yaptığım twitter etkinlğimiz hain saldırıdan dolayı ileri bir tarihe ertelenmiştir. Anlayışınız için teşekkür ederim. Etkinlik olunca tekrardan paylaşım yapacağım. Milletimizin başı sağ olsun.

3 aralıkta oldu oldu olmadı bu iş seçim sonrasına kalır ben öğretmenler için 24 kasımdan biraz bişiler bekliyorum Bi atama müjdesi falan ama zayıf bir ihtimal yani son durak 3 Aralık

O kadar bekledik bari iyi bir kadro sayısı olsun

Geçmek bilmedi ben 24 kasımdan biraz ümitliyim belkim öğretmenler gününde öğretmenlere Bi müjde gelir

Benim puanım 65 8000 sıralama 17 bin kişi arasından benim durum çok mu vahim

Cevap verecek yok mu

2016 da 68 Adıyaman atanan biliyorum sizde bende atanabilirmiyim

Yahya Hamza
Puan hiçbir zaman onlisans ta 65 dusmedi 72 le kapatti 2016 da mavi yazıya tıklayıp atama puanlarını inceleye bilirsin 8000 binci sıradasin önündekiler atanmadan sen nasıl atanacak sin zaten 1000 kişi anca alıyorlar 4 yildir.
Kaldı ki 65 puan çok düşük sen 2024 ekpss ye hazırlar bu puanla atanmak hayal olur.2016 da 72 ye düştü puanlar çünkü 3 atama yapıldı .benim puan 80.39 onlisans sıralama 1208 ben bile belki olur diyorum.bakalım nasip.

2019-2021 EKPSS Tercih robotu, 2016-2018 EKPSS Taban Puanları Robotu. Lisans, Önlisans, Ortaöğretim atamaları ve puanlar

Valla 2 alım olsa bile iyi hala bir ses cıkmadı heralde ekonomik kriz var ondan alım olup olmıyacağını kimse bilmiyor olsa ile kadro sayısı yüksek olmıcak gibi duruyor. Ortaöğretim de 85 den aşağı düşmez gibi Lisans da bu sayı 80 den aşağı düşmez gibi 3 Aralık dünya engelliler gününde sn. Cumhurbaşkanı bu konuda bir acıklama yapması bekleniyor öğretmenler için 24 Kasım da belki bir açıklama gelebilir bundan önceki yıllarda hiç böyle bir durum yaşanmamış engelli öğretmenler eylülde okullarında olmuş ve sonra bir atama daha yapılmış ve şubatta okullarında olmuşlar bu yıl daha hiç bir atama yapılmadığı gibi hiç bir açıklama da yapılmıyor artık diyicek hiç bişi yok Allah hepimizin yardımcısı olsun

Yapmamız gereken dua ve beklemek inşallah çok alım olur.amin

Ben hiç inanmıyorum herhangi bir açıklama vs olacağına ne 24 Kasım da ne de 3 Aralıkta

İyi de ne olcaz biz sınavı yaptıklarına göre Bi atamada yapacaklar ama 8 ay gibi bir süre hiçbir bilgilendirme yapmadan bu kadar sesiz kalmalarına baya ilginç seçim var seçim seneleri hep yüksek atamalar olmuş ama bu yıl bizi gercekten hiç umursamıyorlar 20 bin öğretmen alımı oldu 13 bin polis alımında olacakmış her yere müjdeler var ama 3500-4000 kadar engelli öğretmene bir ses bile yok atama yapıcaklar ama ekonomik kriz Ukrayna Rusya savaşı pandemi gibi gibi bahanelerle kadro sayısını az tutucaklar Benin tahminim engelli öğretmenlerde 1000-1200 engelli memurdan 3000-4000 gibi tabii bu sadece Bi tahmin inşallah bu kadrolar çok daha yüksek gelir

Selin_

Benim 3 Aralık a inanasım var.
(İnancımız olduğu doğrudur)

Bu konuyu ben açmışım ve bu mesaj da 146. mesaj olarak kayıtlara geçtiği doğrudur.

10 gün var daha 3 Aralığa.

Konu hakkında bilgisi olan yokmudur?

Yeni bi haber var:
Herkes için güzel bir sonuç çıkar Allah'ın izniyle....
👇👇👇
EKPSS ataması öncesinde, Yeniden Refah Partisi Engelli Koordinasyon Başkanı Davut Konakçı; Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Rıdvan Duran'la görüşme gerçekleştirdi.

Bakan Yardımcısı Rıdvan Duran: Yüksek bir kadroyla atama yapılacak.

Engelliler Platformu

Bu haberin kaynağı neresi biliyormusun biliyorsan paylaşırmısın

Yeni bi haber var:
Herkes için güzel bir sonuç çıkar Allah'ın izniyle....
👇👇👇
EKPSS ataması öncesinde, Yeniden Refah Partisi Engelli Koordinasyon Başkanı Davut Konakçı; Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Rıdvan Duran'la görüşme gerçekleştirdi.

Bakan Yardımcısı Rıdvan Duran: Yüksek bir kadroyla atama yapılacak.

Engelliler Platformu

Ummudumuz var Allah ın izniyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt