Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 EKPSS sınavı sonucuna göre ilk tercihler ne zaman yapılacaktır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yüksek olan puanın 4 yıl gecerli 2020 puanın 2022 den yüksekse onunla atanırsın

Açıkçası ben ben artık seçime yakın bir zamanda olacağını düşünüyorum. Belli ki yakın zaman için herhangi bir planlama bile yok, olsaydı takvime artık koyarlardı diye düşünüyorum. Hiç bu sınav olmamış ve biz yokmuşuz gibi davranılıyor, yazıklar olsun gerçekten. İnsan da ne umut ne de heves bırakıyorlar

Çok alım olacak insallah ümit var olun sabırla bekleyin derim zaten ağustosta olmasi gerekiyordu olmadı Sıkma yın canınızı bunlar arti olarak bize dönecektir. Birgün atama olacak bunu biliyoruz.sabır.

Tarih 2 Aralık Cuma oldu öyle komik rakamlar verecekler se hiç bişi demesinler daha iyi bir iki ay sonra ufuktan seçim doğmaya başlayınca bir oyun bile ne kadar kıymetli olduğu iyice aşikar olduğunda o kadro sayıları nasıl artıcak göreceğiz

Misalen; 10 bin engelli alımı yapacağız bunu 2'ye bölüp 5 bini bu Aralıkta kalanı gelecek yılın Aralık ayında yapılacak dense daha iyi!?
Yoksa Haziranda tek seferde 10 bin atama yapacağız demeleri mi!?

Bakalım yarın sn. Cumhurbaşkanımız ne gibi açıklamalar yapacak

Engelliler ulusal eylem planını açıklayacakmış

Atama açıklar mı bilmem ama yarın engelliler ile ilgili konuşma yapacağı resmi program da var

Bakanın konuşmasında atamalar ile ilgili bir bilgi vermemiş buda demek oluyor ki müjdeyi cumhurbaşkanı yapacak. Müjde de müjde olsa beklediğimize değse bali

14.30 da her şey belli olur ama engelli bir öğretmenimiz konuşma yaptırılacak mış belki öğretmenlere Bi müjde cıkar ama öyle 500 750 1000 falan olacaksa yazık olur bunca aya

Benim hala umudum yok dostlarım herhangi bir açıklama gelse bile şu kadar bu kadar deyip ucu açık olur yine yani tam tarihin netleşmesi bile zaman alır diye düşünüyorum

TRT 2 de bi gelisme yok
Seçime yakın alım olacak heralde bi gelisme yok

Cumhurbaşkanının programında ani bir değişlik olmuş. Yani anlayacağanız bugün bir açıklama yok. Yarın Şanlıurfada olacakmış. Orda da sınır ötesi operasyon ve Kemal Kılıçdaroğlunun 3 aralık açıklamaları gündemi olur. Bizi de 3-5 twitle geçiştirir artık!

hiçbir şey yok yada ben duymadım

Bu işin rengi belli oldu artık kim Ne derse desin seçimden birsu önce Olcak alımlar seçimin tam tarihide beli değil mart sonu diyen var Nisan diyenler var mayıs diyenler var ama seçim öncesi yapılması kadro sayılarını artırır

Tweeter de bir kutlama mesajı yayınladı o kadar gerisi yokyazik ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt