Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 EKPSS sınavı sonucuna göre ilk tercihler ne zaman yapılacaktır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onlisans 80.39 sıralama 1208.sıralama beklemeye devam ☺

ÖSYM bununla ilgili açıklama yapmadı ama yeni yılda yapılacak gibi görünüyor.

Merhaba arkadaşlar

2022 ekpss p3 lisans puanım 83 sıralamam 947. acaba ilk tercihte atanabilir miyim?

orby1234

Merhaba hocam.
Acaba EKPSS P3 Lisans puanınızı tam yazabilir misiniz küsuratıyla. 83 küsur kaç acaba? Teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar

2022 ekpss p3 lisans puanım 83 sıralamam 947. acaba ilk tercihte atanabilir miyim?

Kontenjan sayısına bağlı olmak üzere, branşınızdan zor olabilir. (Bölümünüzü bilmiyorum gerçi, branştan az kontenjan açıyorlar genelde.) Ancak memurluk için yerleşmeniz mümkün.

Sosyalbilgiler Öğretmenliği de 91 sırayım iki yıl sınav yok her yıl 50 sosyalbilgiler öğretmeni atarsa 2 yılda yani 2.atamada atanırım ama bunu bile yapmıyorlar hala öğretmen atamaları dan ses yok ne kontenjyanlar beli ne atama tarihi öyle bekliyoruz 500 engelli öğretmen kontenjanı açarlarsada hiç de şaşırmam

poyraz.
Geçen sene ekimin ikinci haftası duyurusu yapılmış. Enseyi karartmaya gerek yok geçen sene sözleşmeli personele de %3 engelli kontenjanı açılacağı söylendi ki 100.000'den fazla sözleşmeli öğretmen var. Bu kafadan 3.000 açık demek. Umudu kaybetmemek gerek ben de sosyal bilgiler öğretmenliği bölümündeyim bu arada.

Önemli olan niyet engellileri atamak bir kadro sorunu değil bir sosyal devlet olmanın In gereği dir. Milli eğitim kurumunun engelli öğretmen almaya hiç niyeti yok bakan bir kaç TV programında bu konuya dair sorulan sorulara doğru düzgün cevap bile vermedi gecen yıl 500 bir sefer 750 bir sefer olmak üzere iki atama yapıldı toplam 1250 kadroda 72 sosyalbilgiler öğretmeni atandı 85 milyonluk bir ülkede vede 23 milyon öğrencisi olan bu güzel ülkede Ne kadar komik rakamlar her il,e her ilçeye bir sosyal bilgiler öğretmeni atarsanız bırakın sosyalbilgiler öğretmeni engeli bir öğretmen arasanız bu rakam cok daha fazla olur. Görünen odurki bu yılda bu kadro sayısı 500 ila 750 arasında olacak toplamda 3500-4000 kadar engelli öğretmen var devletimiz bu kadar müjde verirken neden engellileri görmezden geliyor bu ülke engellileri atayabilicek güç ve kuvvettedir başda da dediğim gibi önemli olan niyet bu niyet ve istek şimdilik görünmüyor inşallah ben yanılırım. al1yuks3l hocam inşallah atanırsın

al1yuks3l

Abiler selamın aleyküm ne zaman tercih yapacağız net bir tarih belli mi

Öğretmenlerin ki kasımda başar düz memurluk ların ki 3 aralıktan sonra diye tahmin ediyorum

poyraz.

Bu konuda herhangibir açıklama olmaması çok şaşırtıcı.

15.545 kez konu tıklanmış ama yinede ortada ne fol nede yumurta yok.

Bu kadar duyarsız olunur u ya sınava gireli aylar oldu ne bir ses ne bir soluk ya insan bir atama takvimi açıklar kadro sayısı söyler hiç bir şey yok. Yapma bari bu ekpss yi de hepimiz rahat edelim. Zaten 2 yılda bir oluyor 2 yıl içinde 2bin engelli öğretmen atamıyolar 2 yıl içinde 5bin engelli memur atamıyolar ama 20 bin öğretmen atanabiliyo ve göreve başlıyor demek ki devletin atana yapacak güçü var iş engelliye gelince ses soluk yok 18 bin normal öğretmen Ata 2 binde engelli öğretmen ataması yap yazıktır valla aylardır yüreği ağzında engelliler bir kişinin ağzından cıkcak haberi bekliyor inşallah daha fazla gecikmeden engellilere bir müjde cıkar. Engelli öğretmenlerin Eylül ataması da yapılmadı

aynen ayDÜNYAvazo,

sinir harbi yaşıyorum artık. elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz öyle aylardır. twitterda sesimizi duyurmayı mı denesek bilmiyorum organize eden birileri olursa. hiçbir işe yaramasa bile fikrimizi yazıp iç dökmüş oluruz en azından :)

Ekim ayı da neredeyse bitecek. Her ay bi umut diyoruz. Bu kadar olmaz gerçekten. Koskoca devlet kurumlarından ses seda yok. Sınavın ardından aylar geçti amaçları hepimizi oyalayıp böyle böyle zaman geçirtmek başka bir şey değil. Keyifleri gelince de bir avuç insanı atarlar biz de beklediğimizle öylece kalırız. Bir açıklama yapmayı bile çok gören hiç kimseye hakkımı helal etmiyorum vallahi

Gercekten hiç ses yok ya çok az bir alımla geçiştiecekler ya biraz bişiler olacak normalde eylülde 500 ve ya 750 öğretmen ataması olurdu olmada aslında şimdi 3 Aralık da engelli öğretmen ataması olursa zate bu ikinci atama olması gerek yani birinci 750 ikinci 750 enaz 1500-1750 engelli öğretmen kadrosu ilan edilmesi gerek ama nasıl bir duruma 20 bin engelsiz öğretmeni bir cırpı da atayabilrn devletimiz iş engelli öğretmenler olunca bu kadar sesiz bu kadar umursamaz olabiliyor aylar oldu........

bugün cimer'e şikayetime yanıt gelmiş. 31 Ekim'e kadar kurumlar %3 esasına göre kadro açığı bildirecekmiş devlete. ekimden sonra bir tarih olacak yani ama ne zaman Allah bilir.

Ekim' in çıkmasına şurda 7 gün var daha.
İnşallah bu aralar bi sonuç çıkar sanırsam.

Yani son güne kadar beklemenin anlamı nedir bir ayda var olanı bildir hem %3 cok az bir sayı böyle giderse 500 engelli öğretmen 2500( kura, ortaöğretim, önlisans,lisans, şehit ve yazi hepsi bu 2500 dahil) 7 ay beklediğimize deyicek bide bizim 1. Atamayı yemiş oldular herkeze müjde var bir bize yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt