Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 EKPSS sınavı sonucuna göre ilk tercihler ne zaman yapılacaktır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ama cevap alamıyorum. Belli mi öğretmenlik tercihleri? Bunu öğrenmeye çalışıyorum. Keşke bunu da yazsaydınız.

sorularıolanbiri Kusura bakma ben oradaki nüansı anlamamışım. Ben de yazdıkların gitmiyor sanıyordum. :) Burası biraz sessiz bir forum ya hemen soruna cevap alamıyorsun. Birkaç gün beklemek gerek.

Estağfurullah. Evet, buradan çok zor cevap alınıyor. Hayır yani zaten engelli arkadaşlar olarak biz bizeyiz şurada. Birbirinizin işini zorlaştırmayalım.

Ekpss kura ile girdim tercih yapacakmışım ne zaman belli olur

sorularıolanbiri İşleri zorlaştırmak değil de sirkülasyon fazla olmadığı için aynı dertten muzdarip insan bulmak zor oluyor. Şahsen ben kendimle ilgili konularda elimden geldiğince cevap vermeye çalışıyorum. Ama öğretmen atamaları konusunda hiçbir fikrim yok.

Genel olarak aynı kulvardayız bence. Neyse, elimizden geldiğince yardım edelim birbirimize.

Uğur, kura tercihleri biteli çok oldu hatta sonuçlar açıklandı diye biliyorum ben.

Herhangi birşey görünmüyor kura ile ekpss girişi tercih hakkında nasıl sonuçlandı diyorsunuz anlamadım tercih yapmadım daha açıklanmamış birşey

2022 ekpss tercihleri ne zaman yapılacak

Öncellikle EKPSS 2022 ORTA ÖĞRETİM ZİHİNSEL SINAVINDAN 80 puan aldım. Fakat ÖSYM'nin sitesini kontrol ettiğimde daha atama olmadığını gördüm. Bu arada Bilgisayar Teknisyeniyim.

Acaba EKPSS/KURA Yalnızca %90 ZİHİNSEL SINAVSIZ KURA Arkadaşlar için miydi yoksa Bütün Engelli Adaylar tercih yapabiliyor muydu? Ve ayriyetten / Bu işaret VEYA anlamına mı geliyordu. Yoksa sadece VE anlamına mı geliyordu?

Birde ÖSYM EKPSS 24.04.2022 de yapıldı sonuçlar ise 18.05.2022 tarihinde açıklandı. Fakat bir tercih olmadı. Bazı Arkadaşlar 2022 Ocak ve 2022 Mart ayları atanmış EKPSS/KURA'Dan Bu arada 2. tercihler olduğunu söylemişlerdi fakat tercih sayfası yok

Bazı Arkadaşlar da Temmuz veya Ağustos aylarında açıklancağı hakkında tahmin yürütmüş.

Bu Arada EKPSS'Ye giren arkadaşlar sözlü mülakat ve alan sınavı olmayacak büyük ihtimalle.

Ve son olarak ÖSYM Sayfasında EKPSS Diye bir sayfa koymuşlar. Herhalde atamalar yakındır.

ÖSYM sitesinde EKPSS sayfası hep vardı zaten. Tercihler ne zaman başlar belli değil maalesef bekliyoruz.

Arkadaşlar ben lisans maliye mezunuyum sıralamam branşımda 108 atanabilme şansım nedir yardımcı olabilşrmisiniz. Tesekkurler

Kaç ay geçmesine rağmen hala atama ile ilgili bilgi paylaşmıyor bakanlıklar bu şekilde ne kadar bekleyeceğiz

Sevsonbahar Atamalar rutin olarak senede bir kez olmak kaydıyla sadece aralık ayında yapılıyor artık. Biz de mecbur aralık ayını bekliyoruz, umarım kontenjanlar oldukça yüksek olur.

cardinals

Tek ümidimiz açılmayan kadrolar da olsa ve kontenjan sayısı yüksek olması dileğimiz ama bir kısmını keşke bu zamanlar yapsalar

Sevsonbahar Aslında senede iki defa atama yapılsa daha iyi olurdu. Bunun için zamanında çok uğraştık ama bakanlık Nuh diyor peygamber demiyor. Zaten aralık ayına az kaldı, biraz daha sabredeceğiz.

Merhaba arkadaşlar,
2022 sınavına giremedim,2018 ve 2020 puanlarıyla 2022 nin ilk tercihlerinde tercihte bulunabilir miyim?

Engelli memur ne maaş alıyor lisans mezunu bilgi sahibi olan varmı yeni vergi dairesine atandım maaş hakkında bilgim yok

Bundan önceki yıllarda 4 öğretmen ataması olmuş iki sınav arasında şimdi daha bir tanesini yapmadılar 3 Aralıklığı bekliyorlar 4500 - 5000 kadar engelli öğretmen var isteseler bu sayıyı iki sınav arasında sıfırlıya bilirler çok bir rakam değil ama aylar geçmesine rağmen hiç bir ses çıkmıyor 3 aralıkta 500 kadro açtık engelli öğretmenlere derseler şaşırmamak gerek.

İlk olarak memur ataması mı yapılıyor yoksa öğretmen ataması mı?

Büyük ihtimalle ikisinde aynı veya çok yakın zamanda olacak çünkü yıl bitiyo 3 aralıkta çok büyük ihtimalle olur

Hocam engelli öğretmen olarak atanan kişi göreve başladıktan sonra görevini yapamazsa geri hizmet memurluk mu verilir acaba?

Büyük ihtimalle geri hizmete verirler ancak sakın memuru olurum öğretmenlik yapamaz raporu almayın kadromun öğretmenlik

Hepimiz bekliyoruz ama hala bir ses yok ne engelli öğretmen atamasından ne de engeli memur atamasından İnternet de bazı sitelerde öğretmenlik için 1250 - 1300 kadro sayısı de miş ama duyum bu sayı gercekten de çok az memur içinde 4000-4500 gibi çok düşük kadrolar konuşuluyor

3 atama oluyordu 2 ye düşürdüler memurluk atama sayısını

parça parça alırlar büyük ihtimalle diğer türlü nerdeyse çoğu kişi yerleşir keşke öyle olsa da zor biraz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt