Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 EKPSS sonuçları açıklandı

Ön Lisans 76 Almışım zaten Devlet Memuruydum başka kadroda atanmak için girmiştim kısmet değilmiş herkese hayırlı olsun

Ortaögretim 75 almışım bende yine başka bahara kaldı hayırlısı olsun ne diyelim

73 almışım liseden. 9 bininci sıradayım tutmaz demi bi yer

onlisans 80,76 puan ile 1.122 sıradayım . atanma şansım var mı acaba ?

şu genel kültür soruları yüzünden kaybediyorum hep...

arkadaşlar şuan özel sektörde 8 bin tl den fazla ücret alıyorum + yan haklarım var hafta sonu tatil vs. sizce memuriyet için uğraşmama değer mi ?

Bence değmez 7200 lira maaşım var Devlet memuruyum

Umarım herkesin istediği gibi olmuştur. Şimdi sorum şu arkadaşlar. Lisans puanım 81.1, sıralamam 1368. Fakat bir de 2020 puanım var. 2020 puanım 82.9, sıralamam ise 1496. Şimdi hangi puanı kullanmalıyım? 2020 puanım daha yüksek ama sıralamam geride görünüyor. Puandan ötürü 2020'yi mi kullanmalıyım? Daha doğrusu 2020'yi kullanırsam, 1368'in önüne geçer miyim? Hangi puanı kullanmalıyım? Bir de bu puanlarla lisansta 4001 kadrosuna atanma şansım ne kadardır? Teşekkürler.

orajsever

Hangi puan türünü kullanıp kullanmamak sizin elinizde değil sanırım hocam. Tercih yaparken en yüksek puanınızı eğitim durumunuza göre sistem otomatik olarak kendisi kullanıyor

Merhaba arkadaslar,

Onlisans 75,72522 puan ve 2.638 siralamam var.Sizce bir ihtimal olabilir mi atanmak icin?

Arkadaşlar hepinize hayırlı uğurlu olsun bende 6 yıldan fazla oldu Devlet Memuruyum Adalet Bakanlığında tercih zamanı aklına birşey takılan olursa sorabilir bana

lise genel hocam lisans ve önlisansların yanında bir şey değil benimki ama en azından hayata bir yerden başlayacağım

Sizce atanma sansimiz var mi? Dogru tercihi nasil yapabiliriz?

ciceksuu Ben de ortaöğretimden girdim, 91.7 puan aldım. Maşallah tebrik ederim, ilk atamada atanırsın muhtemelen, darısı başımıza.

57 puan almışım. Tercih zamanı gelince tercih tapabilirmiyim ? Baraj tarzı alt puan var mı ?

ErayKucuk Kontenjanlar yüksek olursa neden olmasın, önümüzde seçim dönemi var, belki bu sefer alımlar çok fazla olabilir.

mhrrd En düşük baraj puanı 60 diye biliyorum.

cardinals insallah kontenjanlar artar ve ataniriz.

Onlisansta bolumun onemi var mi? Tercihler konusunda destek olabilecek arkadaslar varsa en azindan biz atama bekleyenlere destek olmus olursunuz.

Abi ilgin için teşekkür ederim öncelikle. Ben mühendisim normal memur olduktan sonr mühendis kadrosuna geçiş yapabiliyor muyum zamanla Ali_Gs

301.spartali
Hayır eğer düz memur olarak atanır san mühendis olman için ya tekrar sınava giremen gerekecek ya da atandığın kurum görevde yükselme sınavı açarsa Ona girip kazanırsan olur en başta bir yere mühendis olarak atanmak için dikkat etmen daha faydalı

Üst Alt