Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 EKPSS sonuçları açıklandı

hergele1905 Konuda daha önce de bahsettiğim gibi alım sayıları önemli, bu yüzden şimdiden net bir şey söylemek yanlış olur. Eğer geçmiş senelerdekine benzer sayıda alım olursa en azından hizmetli kadroları için şansınız var.

Hocam 89.41 ortaöğretim genel aldım. 544. sıradayım. Atanma ihtimalim var mıdır? Varsa ne kadar kuvvetli?

Emre Rüzgar Öncelikle tebrik ederim, puanın fena değil. Hep dile getirdiğim gibi kontenjanlar önemli. 2016 sınavından girenler için üç atama oldu ve alım sayıları yüksekti, puanlar 75'e kadar gerilemişti ancak daha sonraki sınavlarda hem kontenjanlar düştü hem de iki atama yapıldı. Bu sebeple şimdiden bir şey söylemek zor, diğer arkadaş için de belirttiğim gibi memurluk olmasa da hizmetli kadrosu için şansınız yüksek. Önümüzde seçimler var ve artı olarak kamuda yeni 12.000 kişilik engelli kotası açığı oluştu son gelişmelerden sonra. Hep beraber daha fazla kişinin kamuya yerleşmesi için mücadele etmeliyiz aslında.

Eğer erken bir atama olmazsa şu anki planlanan takvime göre kasım ayında belli olur. Aralıkta da atamalar yapılır.

Emre Rüzgar Amin, keşke herkesin yerleşme imkanı olsa, kimse açıkta kalmasa. Herkes için hayat zor ama engelliler için hayat daha da zor.

Her şey atama sayısına bağlı. 2021 Ocak atamasında lisansta 739 kontenjan ayrılmış ve puanlar yükselmiş. 2022 Ocak atamasında ise lisansta 1555 kontenjan ayrılmış ve puanlar biraz düşmüş. İnşallah önümüzdeki atamadaki kontenjanlar 2022 Ocak'tan az olmaz. Dua edelim.

gizemlii1 Önlisans ve lisans bölümleri hakkında bir fikrim yok maalesef, şimdi ne desem yalan olur. Ben ortaöğretimden 2018 ve 2022 sınavlarına girdim ve geçmiş tecrübelerime dayanarak kendi alanım için konuşuyorum sadece. Bu süre zarfında ortaöğretimden 75 ile atanan da oldu 90 puan ile atanamayan da. Ama bildiğim kadarıyla önlisans ve lisans bölümlerinden daha fazla sayıda alım yapılıyor, bu sizin için bir avantaj. Dolayısıyla umudunuzu asla kaybetmeyin, kaybetmeyelim.

geçen sınavda 88 ile 1115 sıradaydım bu sene az mı girilmiş standart sapma yüzünden mi 500lere kadar gelmiş sıralama 88 89 iyi ama çok sevindim inşallah geçenki gibi olur alımlar

ciceksuu Ben de 2018 sınavında 89.8 puan ile 650. sıradaydım. Bu sınav biraz zordu önceki girdiğim sınava göre ondan sıralamalar değişmiş olabilir. Bütün umutlarımız alımların yüksek olmasına bağlı, inşallah çok olur. Şu anki puanın ile kaçıncısın?

merhaba bende ilk kez girdim bu sene lisans 84.02 ile 901. sıra. Nasıl olur tahmini olan geçmiş yıllardan tecrübesi olup ta??

Branş bazında sıralamalar ne zaman açıklanır, bilgisi veya tahmini olan var mı?

PCKurdu1903 Atama tarihlerine yakın bir dönemde açıklanıyor diye biliyorum.

şu anki puanım 95.7 74. sıradayım sizinki kaç şu an

ciceksuu İnşallah, teşekkür ederim. Bütün iş kontenjan sayılarında aslında, ne kadar çok o kadar iyi.

95.7 bu sefer oldu sanırım

merhaba, puanınız hayırlı olsun güzelmiş. güzel tercih yaparsanız atanabilirsiniz.
Bu puana karşılık sıralamanız kaç acaba birde? 50 civarlarında olması lazım galiba.
Mezun olduğunuz bölüme görede ekstradan tercihde yapabilirsiniz.

merhaba teşekkür ederim sıralamam 74 ortaöğretim mezunuyum düz liseyim artık çok fark etmiyor herhangi bir yer olur :)

benim sıralamamda 697 . İstatiksel olarak baktığımızda 4001kodlu memuriyet lisans mezunları içerisnden ilk bine girenler için garanti. Ama alanında yerleşirmisin onu bilmek güç yapılacak alıma ve alan sıralamana bağlı. Ancak sahip olduğun sıralama ile düz memuriyet garanti diyebilirz. NETHAS

301.spartali
ya nasip hocam
biz işletme mezunlarında zaten kadro genelde 4001 üstünden oluyor ama olursa iyi olur ...

Şuana kadar ki aldığım en kötü puanı almışım önlisans 62, artık gelecek sınava kaldım. Atanan arkadaşlara başarılar.

Merhaba güzel ve değerli kader arkadaşlarım Vicdan ben İzmir'den.Ben ortaöğretimden sınava girdim.59 puan almışım.Sınav sorularında çok zorlanmıştım.Bütün sınava giren arkadaşlarıma hakkımızda hayırlısı olmasını diliyorum.

xalbatros35 Merhaba Vicdan, bu sene önceki sınavlara kıyasla zordu. Dediğin gibi herkesin hakkında hayırlısı olsun.

Üst Alt