Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 EKPSS sonuçları açıklandı

EKPSS 2022 ile aynı puanla "önlisans" ve "lise" mezunu olarak atanmak kolay olur?

EKPSS 2022 ile aynı puanla "önlisans" ve "lise" mezunu olarak atanmak kolay olur?

Önlisans Sınava=15.978 kişi katılmış.

Sıralamam=1.877

Arkadaşlar benim de 86.91 puan 470.siralama lisans sizce gelir mi?

76.5 aldım ilk defa girmiştim genel yetenek 3 yanlış 1 boş genel kültür 10 dogru 8 yanlış ortaöğretim

24 nisan 2022 yapılan sınavla Haziran'da bir öğretmen alımi olacak mı bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi rica etsem

2020 ortaöğretim 85.9 siralama 1750 bu sınava çalistim 85.7 siralama 1290 demek ki çalisinca puan düşüyor:) şansim varmi yokmu hicbir fikrim yok üstadlar siz ne dersiniz

Tosunalp Şansınız biraz da alım sayılarına bağlı. Eğer alım sayıları yüksek olursa en azından hizmetli kadroları için şansınız var.

Siz ne işi yapıyorsunuz? Maaşınız 8 bin tl fazla ücret aldığınızı belirtmişsiniz? 9-10 bin net geçiyor mu elinize? Neden soruyorum ben de özel sektördeyim aldığım maaş 6000-6500 falan. 15 yıldır iş hayatındayım. Şuan çalıştığım yabancı sektörde 7-8 yıldır çalışıyorum. Başkaları 15 bin brüt 18 bin brüt alırken bana 11 bin brüt verilmiyor? Üstüne ek işler veriliyor.

@Ruthgar
Tebrikler ikramiye kazandınız.:) Çok rahat atanirsin.

@Tosunalp
Güzel puan ama lisans ya da önlisans olsan kesin atanirsin. Ortaöğretimden açılan kadrolar daha az ama umudunu kaybetme ve yks gir.

@Erdem__
Lisans ve önlisans alımları fazla kesin atanirsin.

Son düzenleme:
Bilgisayar Mühendisliği'nden giren var mı?

Lisans=91,24
Sıralama=141

Branş bazında sıralama diye bir şey var mı, örneğin ben bilgisayar mühendisleri arasında kaçıncı olmuşum bunu bilebilir miyiz? Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

branş bazında sıralamalar ilerleyen günlerde belli olur tercihlere kadar

merhaba arkadaşlar ekpssden 65,20 puan aldım şansım nedir tercihler ne zaman yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba Vicdan ben,Sardonyx35

Şöyle yapabilirsiniz bence arkadaşım.Şu an çalıştığınız kurumda ben çalışayım siz de devlet memurluğu için uğraşın olur mu arkadaşım.:D rica etsem.:rolleyes:Bu mesajı Sardonyx35 adlı rumuzlu arkadaşıma yazdım biraz gülelim ve gülümseyelim diye arkadaşlarım çünkü insana gülümsemek iyi gelir.

Ekpss den Atandım Milli Eğitim 'e

Göreve başlayalı 2 ay oldu.

Engelli personele görevde yükselme Sınavı açılıyor mu ??
Görevde yükselme sınavına girebilir mi ?

Devlet Memuruyuz ama ağırlıklı getir götür işi yaptırıyorlar.

Amir , memura getir götür işi verebilir mi ??

Amir , Memuru ' un üstünde ezici bir güç olarak duruyor.

Şahsi düşüncelerim

guleman18
Atandığına çok sevindim hayırlı olsun. Görevde yükselme sınavları açılıyor bazen. Engellilere de yapılıyor. Getir-götür işi çalıştığın birimin yoğunluğuna ve işlerin evrak işleyişine göre amir tarafından yaptırılabilir. 2 ay olmuş işi öğrenmen amaçlı da olabilir ilerde belki daha farklı işlere verebilirler.

guleman18 Memurluğun ilk aylarında bu tarz getir götür işlerinin yaptırıldığını çokça duydum, sanırım alışma evresinde bu tarz durumlar olabiliyor. En azından adaylık süreciniz bitene kadar sabretmenizi tavsiye ederim, amirlerinizle iyi geçinmek size her zaman artı puan kazandırır.

Okulda mı başladınız yada size sordular mı başlangıçta

guleman18 ne olarak Yardımcı hizmetlimi GİH yani genel idari hizmetler sınıfındamı?
kaldıki GİH siniz diyelim size kurumun bir işi verilse sular seller gibi hatasız bir şekilde yapabilecekmisiniz. Bazen çok aceleci olmamak gerekir. Özel sektörde çalışmadınız galiba

sneyper

Genel idari hizmetler olarak Atandım.

Lisans Mezunuyum 4 yıllık Maliye Mezunuyum

Lisans mezunu adam masa da çalışacak bu işin raconu bu

Getir , götür Hizmetli adam yapar

Şimdilik susuyoruz

Bir hizmetiyle, bir memur arasında hiç değilse fark olması gerektiğini düşünüyorum.

Getir , götür hizmetlinin işidir.
Tabi memura verilebilir mi ?
Verilebilir , Sınırları aşmamak kaydıyla

Ben , bana verilen her işi hatasız yapabilecek duzeydeyim.

Artı Ehliyetim ve sertifikalarım da var .

Şimdi de Memur olduk . ŞU AN YÜKSEK LİSANS HAZIRLANMAK GİBİ BİR DÜŞÜNCEM VAR 😉

guleman18 bana göz kırpacağına iş sınırlarını çiz
Maden kendine güveniyorsun lisans yapmışsın kendi hakkını korumayıda öğrenmişsindir

Sneyper

Yazının sonundaki ... üç noktayı sana iade ediyorum

Merhabalar arkadaşlar bende onlisanstan girdim sınava genel sıralamam 502 84.83 kusur puanım ilk atamada atanma ihtimalim olur mu acaba

Üst Alt