Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 EKPSS sonuçları açıklandı

kardelen2833 Merhaba, puanınız güzel ama ilk atamada atanmanız biraz da kontenjan sayılarına bağlı. ÖSYM'nin sitesinde yer alan önlisan ile ilgili geçmiş atamalardaki sayısal verilere bakarak daha iyi fikir edinebilirsiniz.

Çok teşekkür ederim baktım ama bir bilene sorayım birde dedin mesela benim 502 sıralamam onlisans ilk atamada 780 kusur kişi için kontenjan açmış ilk atamada 80 81 puanla alan yerler olmuş tabi doğru bir tercihle bende merak ettim bizede bir umut olabilir mi diye

kardelen2833 Rica ederim, dediğiniz gibi doğru bir tercih ve kontenjan sayısına bağlı olarak ilk atamada atanma şansınız var ama ilk atamada olmasa bile ikinci atamada kesin atanırsınız. Seçim öncesi olduğu için beklentiler hep kontenjanların artacağı yönünde, bu yüzden biraz da umutla bekliyoruz atamaları hep beraber. Umarım herkesin gönlüne göre olur her şey.

İnsaallah rabbim herkesin emeğinin karşılığını versin umutla bekleyen herkese oldu sevincini yaşatsın ilgilenip cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim insaallah bir dahaki sefere atanıp yazmayı nasip etsin rabbim

Ali_Gs
merhabalar kaç puanla atandiniz acaba onlisans misiniz bende ekpssye girdimde önlisanstan

Üst Alt