Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Engelli maaşlarının yükseltilmesi için kampanya başlatalım!

Bende yüzde 56 engelliyim 4500 günle emekli oldum ama pişmanda oldum 986 lira maas bir yerde calisamiyoruz adi ustunde engelliyiz peki cocuk var evin masraflari 986 liralan nereye gecincez ac kaldik ac

kampanyaya destek verelim lütfen arkadaşlar.

Engelli Maaşları Yükselmesi İçin..AKPNİN Türkiyenin Başından Gitmesi Lazım

Engelli Arkadaşlar 433 TL maaş alıyonuz hala AKPYE OY VERİYONUZ.

TÜRKİYE TARİHİNDE BU AKP GİBİ BAŞKA PARTİ GELMEDİ..ENGELLİLERİ YOK SAYAN

Sadece engellilerin değil Türk milletinin refah içinde yaşaması için gitmesi gerekli. Ülkede şatafat,savurganlık, yandaşlık, kayırmacılık almış başını gidiyor. TC devletinde 108 Üniversite içinde 90 sırada eğitim düzeyi olan Siirt Üniversite Rektörü bile en kral arabayı kiralamak istiyorum diye ilan veriyor. Bir başka rektör zekat olarak verilen para ile son model makam aracı alıyor ve bunlar bu ve cesareti nereden buluyor neden hesap sorulmuyor.
https://eksisozluk.com/rektore-uzay-mekigi-gibi-makam-araci--5888530

433×3ay=1300 TL gibi maaşı
Hangi zamanda gördün

akp gitisin diyenler yediğiniz ekmeğe nankörlük yapmayınnn daha öncekılerıde gördukkk

eskiden özürlünün maaaşımı vardıııı

aslan_55

Burası siyasi tartışma alanı değil. Bir kampanya var ya destek olursunuz, ya da olmazsınız. Gereksiz siyasi polemiklere girmeyin.

aslan_55
bre cahil eskiden engelli maaşı vardı tabiki sen cuma namazını bile akp den sonra var oldugunu sandıgın için bu zekana normal diyorum

Zorro
günde 14 lira sana yetiyor mu ne mutlu sana o zaman

Tekprens
Bunlar olmasa %50 nasıl alacak bunlar cogalicakki adam sarayda rahat uyusun .

Herkes sakin olsun burda kimse akp hükümetini kötülemiyor.Sen aslan_55 kardeş akp yi savunarak burdaki insanları akp parti düşmanı gibi gösterme şu hükümetin bu pahalılıkta ve geçim sıkıntılarının çok olduğu bu ülkede engelliye verilen maaş (Fıkralarla Türkiye programına çok komik bir fıkra olur.Eğer hakkımızıda savunmayacaksak daha ne için yaşıyoruz mustafa yıldız doğan abimimizin dediği gibi gelen vurdu gidin vurdu bizim öküz çift çift doğurdu mevzusuna döner bu iş ;)

engelli çalıştırma oranı yüzde 3 ten yükseltilmeli 6 olmalı kaldı ki bu maaşta çok az açlık sınırı 2k zaten 433 ne şaka gibi ilk oyumu verdim bundan sonra asla vermem

Bir gelişme varmı? destek vermeyenler belli kimisi çalışıyor memur oldu diye kimisi evde bakım aylığı alıyor olup destek vermemesi :) ya emekli olunca düsük maaş alırım diye destek veririm dedi snr vazgeçti destek olmaktan kimisi diyor eskiden özürlü maaşımı vardı diyor

benm paraya ıhtıyqcım yokkkk cahil sensın bire cahıl eskileride cok görduk 1998 de bir kilo biberin 9 milyonlara oldunu bliyonmu sen her gece gelen zamları ne cabuk unuttunuz.her eczanden ilaç alabliyormuydunuz. hastalrın rehın oldunu ne cabuk unuttunuzzz cahil km şimdi öncden bakım maşşıı vrdı allaah devletimize zavel vermesın

2022 aylık ile geçinme halkında

Iyi günler efendim, bir arkadaşım var o kişide engelli aynı zamanda yanlız bu kişi devletin yaptığı sosyal konutta oturuyor 146 tl kira 50 tl yönetici parası ödüyor. ve bu arkadaşın aylık 433 tl den başka herhangi bir geliri yok. Aynı zamanda evli ve 2 çocuğu var arkadaşın. yani diyecem o ki arkadaş geçinmekte oldukça zorlaniyor yani daha doğalgaz vede elektrik suyu söylemiyorum bile. Kaymakamlık bu elektrik doğalgaz faturasıysa yardım edebilir mi arkadaşa veya kira ne olursa artık.

bekone

Su idaresinden %50 indirim almadıysa alsın böyle bi hakkı var diger sorular için bi diyecegim yok

Üst Alt