Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Haziran maaşları bayramdan önce yatar mı?

Konular
13
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar bayramdan once yatarmi.herhanki bir bilgi olursa burdan paylasalim birbirimize yardimci olalim.saygilar herkese

Emeklilerin ki yatacakmis onlardan sıra gelmeyeceği için bize vermezler emekli maaşları kasayı sömürüp bitiriyor

yatsa bir türlü yatmasa bir türlü daha çok erken olacak diğer maaşa kadar ne yapacagız yani verseler bir türlü vermeseler bir türlü

Eger bayram tatilini 9 gun yaparlarsa maaslar erken guncellenir ya bayram oncesi olmadi yine haziran 2sinde cekeriz maasi

Mayıs ayı maaşları çok erken yattı. Şimdi birde Haziran ayı maaşları erken yatarsa bence bu noktada çoğumuzun tüketim tuzağına düşeceğini düşünüyorum şahsen. Bu nedenle bence yatmasa da olur ama bakalım göreceğiz.

erken derken 2 sin de yattı ali
bence yatar bayramdan önce yaşlı engelli maaşları

Engelli maaşları bayramdan önce ödenir mi?

Evde bakım ve engelli maaşları bayramdan önce ödenirmi

Vermezler evde bakım maaşı alanlara 1000 TL yardım yapıldı

Bayram oncesi odenmez.ama haziran 1inde gecen aylarda oldugu gibi odemeler baslar diye dusunuyorum

İsmail7363

Hayır, Temmuz'da zamlı maaşlar ödenecek.
// Ağustos'ta da olabilir çok emin değilim. Zam Temmuz'da yapılacak ama orası kesin. Muhtemelen zam Temmuz'da yapılacağından mütevellit Ağustos'ta ödenme ihtimali de var, bekleyip göreceğiz.

Haziran maaşları e devlete yansıdımı

Arkadaşlar e devlette maaşlar güncellendimi acaba

Henüz güncellenmedi. Bugün ya da pazartesi güncellenir.

2022 haziran

2022 haziran ayliklarida acaba onceki aylar gibi erken mi yatar yoksa daha onceki alindigi tarihlerdemi bilgisi olan varmi

temennimiz yine 2 sinde verilmesi eğer erken vermezlerse
ben 7 sinde alıodum pazara dekgelio 8 sinde alcam

korona bitmediğine göre yine erken verirler büyük olasılıkla

Normalde 26 sinda guncelleniyodu.ama pandemiden dolayi 3 aydir 30unda guncelleniyor.sanirim yarin otomatik guncellenir.ve gecen ay aldigimiz tarihlerdeki gibi aliriz

yanılmıyosam ptt hafta sonuda açık bencede yarın veya öbür gün güncellenir

Üst Alt