Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Haziran maaşları bayramdan önce yatar mı?

Gece saat 12 yada 12.30dan sonra otomatik olarak guncellenir buyuk ihtimal.cunku pandemi oldugundan beri mart ve nisan ayin 30unda guncellendi

Erken alınca da sorun oluyor, misal bu ayın 2'sinde aldık diyelim, gelecek ay her şey normale döndü ve ben aynı 9'unda alıyorsam, 37 günlük bir boşluk oluşuyor.

Haziran Ayı Maaşları Sistemde Görünmüyor ?

Haziran ayına ait maaşlar neden sisteme girilmedi. Normalde çoktan girilmiş olması lazımdı ?

Güncellenmemesinin sebebi bize mesaj vermek ayın başında değil maaşların normal gününe geri döndüğünün mesajı birinde ikisinde güncellenir eski sistem geri gelir

eski sistemde 25 inde güncelleniyodu
güncelleme işi zaten bi dakka sürer

otomatık guncelleme oldugu ıcın belkı bu aksam guncellenebılır

25 inde güncelleyip birinde verilecek ümidi yaymamak için ayın başında güncelleyip 5 ve 8 arası verilip bir daha ki ay senin dediğin gibi 25 inde güncellenir

arkadaslar guncellendıgı zaman burdan degılde yenı bır başlık atarak paylaşım yaparsak daha ıyı olur.eger otomatık guncellenmeye alındıysa bu aksamda guncellenebılır

turan sen şüpheleniyosun şizofrensin galiba
ben koronadan önce 25 inde güncelleniyodu diyom sen paronayak yaklaşıyosun konuya

pazartesı verılmez maas sadece olursa guncellenır.yıne aynı eskı sıstem verılır maaslar

aynı sistem verilmez aynı sstem verilse idi 26 sında guncelleme olurdu bugun gece 12 den sonra guncelleme olur ayın 1 de herkez parasını alır

gecen ayın 2 sinde aldık ayın 30 da guncelleme olmustu kesin bugun saat 12 den sonra guncelleme olursa ayın 1 sinde veya 2 sinde alırız

144 du arıyorum ne zaman guncellenır dıye sorcam ama ulasamıyorum..bılgı edınen olursa burda payalısrsa sevınırız

2022 maası haziran ayı

maaslar edevlete yanmsıyan varmı

haziran maaş larıda birinde veya 2 sinde ödemeleri başlıyacağı için yansımadı erken yatıcak yine. aşırı sosyal yardım talebi olduğundan sistem yavaş ilerliyor. bu gece güncellenir.

elektrık yardımları her ayın 1ınde yatırılıyor.belkı bu ayda maasları ya gece yarısından sonra yada yarın otomatık olarak guncellenebılır

memet111 2 gün içinde alabilirmisin bilemem. nisan da 1 rinde mayısta 2 sinde başladı bu gece belli olur.

bu gece 12 den sonra guncelleme olursa gece 01.30 belki cekebiliz ceken veya ptt internet subesinden hesaba bakan olursa burda paylasın

Lütfen bilgi kesin bilgi alan yazsın acil durumum varda

kesin bilgi yazamayayız kardes gecen ay ayın 2 sinde verdiler bu gece 12 den sonra guncelleme olursa gece 01.30 git atm ye sansını dene

memet111

Gece güncellendiğini hiç görmedim. Ancak mesai başladıktan sonra güncelleme geliyor.

Üst Alt