Mehmet111. Eyvallah kardeşim bu tantana ney inanki anlamadım madem bilgi ve dayanışma olcak bekliyelim kardeşim 5 besini heee alamiyan olur gununde hep birlikte birbirimize destek olur guc veririz hakimizi ararız ama burda site yönetimi var Allah aşkına bakan ilk sayfaya tek laf yok madem kar etmiyor kotu laf etsek uyarı ediyorlar tartışma olsa laf etsek uyarı okyyor madem site yonetion cik admin olarak deki kardeşi.m herkes TC mimarisinin sonunu beklesin yatmassa baska başlık altında tartışalım de sayfaya bakiom 100 kusuru msj geçmiş bilgi 0 sıfır bende biz buraya üye ol olurken bi sulalenizden soy ağacı kütüğü istemiyorlar
Ben sosyal yardım konusu altında bu konu açtım oda şartlı eğitim yarıdimi oluyor öğrenci parası ,2 ayda bir verilen konu acioz cvp veren yok madem bilgi almanızı admin olark hiç olmazsa açtığımız konuya deki bilgimiz dahilinde de anliyalim konu acioz cvp veren yok
Pandemi sosyal yardım verikecmis başlığına bakın msj sayısına 3 bine yaklaşmış diğer konu başlıkları altında bakın sıfır ve bilgi yok admin nerede cvp veren yok
burada acıaln konulara baslıı altında net bılgı alan yok evde bakım aylıgı yatıgı bılgısı bıle verılmıyor bakın oraya bılle usendemeden bakın bılgı veren varmı burd herkes bılgı dıl tartısma gelıyor heralde