Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Haziran maaşları bayramdan önce yatar mı?

şizofrenik kardeş ben sana itham etmedim sen öyle devlet maaşları ödemiycek der gibi
komplo kuruyomuş devlet der gibi konuşuyosun

seni niye kırmak incitmek istiyimki

üstelik ben cuma günü sordum ptt şubesine normal gününde dedi

( Güncellenmemesinin sebebi bize mesaj vermek ayın başında değil maaşların normal gününe geri döndüğünün mesajı birinde ikisinde güncellenir eski sistem geri gelir )
( 25 inde güncelleyip birinde verilecek ümidi yaymamak için ayın başında güncelleyip 5 ve 8 arası verilip bir daha ki ay senin dediğin gibi 25 inde güncellenir )
bu kelimelirin hangisinde devlet komplo kurdu anlamını çıkardın mesaj verdi dedim normal gününe döndü mesajı

bize mesaj vermek demek şüpheli bi yaklaşım değilmi
sana ne mesaj vercek devlet

eski sistemde 25 di yanlışmı

eski sistem yani 1 2 sinde yatar diosun

üstelik hepnizin telefonu vardır umarım benim yok ptt veya 144 arayarakta öğrenebilirsiniz
ben cuma günü sordum ptt şubesine normal gününde dedi

arkadaslar tartısıp bırbırınızı kırmayın.bugun yarın mutlaka guncellenır.2 aydır 2 sınde alıyoruz.yıne 2 sıne anlamayalım dıye bu ay bıraz gec guncellence3k.ama emınımkı onumuzdekı aydan sonra normale doner ve 26,27 si gıbı guncellenır

devlet mesajmı verdi dedim güncellemeyi yapanlar vermiştir hem mesaj vermek lafınıda kendince yorumlayıp üstte cıkmaya çalışmaların beni güldürüyor çocukca hareket bunlar neyse bidaki yorumlarını kale almayız olup biter özür dileyecegi yerde hala rencide etme üste cıkma cabaları

sen büyük ihtimal forumda yazılarımı görüp ak partili olduğumu bildiğin için yapıyosun gibime geliyo
ne üste çıkmaya çalışcam

illede özür dilememi istiyosanda özür dilerim ama eski sistem 1 inde 2 sinde güncellenir diyosun
benim demek istediğim eski sistem 25 26 sında güncelleniyodu
kırılcağını bilseydim bişey demezdim kardeş kusura bakma

Atılan başlığa bak yapılan şeylere bak tmm kardeşim herkes bakıp bilgi var mı diye lastik gibi uzamış 2022 maaşları kaçında alınıyorsa o tarihte gider bakarsın yatmadı zaman herkes burdan haberdar eder birbirini sizin gibi bizde beklioz bizede lazım para günü bekliyin kaç msj olmuş kimsenin haberi yok doğum tarihinin kaçında yatiosa bu ayda ole yatacak. Heeee yatmadı tmm eyvallah

Dağa bugün ayın 1 ben şahsen 2 ay öncesine kadar her ayın 5 dedim mi hesabimda yatıyor 10 senedir bu böyle

2 aydır erken yatıyordu oda malum herkesin bildiği gibi virüs ten dolayı postaneye çoğalma yığılma olmasın diye

En iyi cumayi beklemek zaten 2 ay öncesi cuma doğum tarihine göre ayın 5 normal maaş günü ayın 5 başlıyordu anlaşılan eskisi yani 2 ay evvelki gibi gününde yani virüsten önceki gibi böle açıklıyordu benimde yazdı.m yanlış anlaşılmasın 11 Mart Türkiye virüs giriş Nisan 1 maaşlar 5 kadar hesaplardaydi Mayıs herkesin hesaplara geçmişti gibi

Ben virüs öncesi postaneye gidip her ayın 5 de 2022 maaşını alıyordum bu ayda herkesin anlaşılan 2 ay öncesine kadar nasıl aliyorsak ole alicaz o kadar msj yazılmış o kadar üye var surda bu kadar msj yazılmış görüyorum ama adminde çıkıp bir kelime etmemiş bu nasıl site yönetimidir anlamadım admin yokmudur Bursa bı kotu laf etsek veya söz sokesek uyarı alırız insan bu çıkar admin olarak bilgi verir yha

Engelli olarak buraya girip üye olup birbirimize yardımcı olmamız gerek bizde birbirinize yardımcı olamiyorsak dükkanlar kapatalım. Yazdıklarımdan dolayı haksizsam cvp bekliyorum diyinki surda yanksiissi. Konuştun eyvallah. Allah aşkına msj sayısına bakın alınan bilgiye bakın 0

Ayın 5'inden 9'una kadar bütün 2022 maaşı alanlar ödemelerini alamazsa E-Devlet'e Sosyal Yardım yazıp Vakfın e-mail'ini alıp T.C. ve diğer bilgilerinizle beraber Vakfa E-mail atarsınız.Memurlar dönüşümlü çalıştıkları için sistemde güncelleme olmayabilir ama maaşınız gününde yatar.Yatmazsa e-mail atarsınız.

Mehmet111. Eyvallah kardeşim bu tantana ney inanki anlamadım madem bilgi ve dayanışma olcak bekliyelim kardeşim 5 besini heee alamiyan olur gununde hep birlikte birbirimize destek olur guc veririz hakimizi ararız ama burda site yönetimi var Allah aşkına bakan ilk sayfaya tek laf yok madem kar etmiyor kotu laf etsek uyarı ediyorlar tartışma olsa laf etsek uyarı okyyor madem site yonetion cik admin olarak deki kardeşi.m herkes TC mimarisinin sonunu beklesin yatmassa baska başlık altında tartışalım de sayfaya bakiom 100 kusuru msj geçmiş bilgi 0 sıfır bende biz buraya üye ol olurken bi sulalenizden soy ağacı kütüğü istemiyorlar

Ben sosyal yardım konusu altında bu konu açtım oda şartlı eğitim yarıdimi oluyor öğrenci parası ,2 ayda bir verilen konu acioz cvp veren yok madem bilgi almanızı admin olark hiç olmazsa açtığımız konuya deki bilgimiz dahilinde de anliyalim konu acioz cvp veren yok

Pandemi sosyal yardım verikecmis başlığına bakın msj sayısına 3 bine yaklaşmış diğer konu başlıkları altında bakın sıfır ve bilgi yok admin nerede cvp veren yok

burada acıaln konulara baslıı altında net bılgı alan yok evde bakım aylıgı yatıgı bılgısı bıle verılmıyor bakın oraya bılle usendemeden bakın bılgı veren varmı burd herkes bılgı dıl tartısma gelıyor heralde

2022 Haziran maaşları e devlete yansıdımı

Maaşlar ne zaman e devlete yansır

Maaşlar yattimi arkadaşlar pttye giden var neden guncellenmiyo anlamış deyilim

SYDV aradım bu aydan itibaren eskisi gibi herkes doğum tarihinin son hanesine göre gününde alacakmış
Sistemde neden hala görünmüyor diye sordum
Bilgimiz yok dediler 😡😡😡

kartan bakmanıza gerek yok ptt cagrı merkezınıde ararsanız sıze gereklı bılgıyı verır.zaten e devlette guncelleme olması gerek ve gununde cekılecek maaslar

ben ptt den baktim telefondan yok maalesef ayin 8 9 bekleyelim bence

Ebru101010

Kartınız olsa bile günü gelmeden hesaba yatıp yatmadığı görünmez. Sadece E-devletten görebiliyorsunuz.

feylefus

ptt hesabina telefondan bakabilirsin yatip yatmadigina herkes telefondan bakiyor maaslarina senin telefonun ptt kayitliysa ptt indir telefona ordan istedigin zaman bakabilirsin

Üst Alt