Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Haziran maaşları bayramdan önce yatar mı?

bence maaş 4 unde guncellenıp 5ınden sonra odenmeye baslıcak..

Bugün mayıs ayının 3 ü hala maaşlar yatmamış arkadaşlar bilginiz olsun.

Son düzenleme:
Er yada geç yatacak neden bu telaş anlamadım. Yaşam normale döndü denildi demekki bizlerde maaşları zamanında alacagız eskisi gibi ödenmeme gibi durum olsa şimdiye kadar duyardık. Boşuna kendinizi farklı yorumlarla rahatsız ediyorsunuz . Ha burdan yazmak rahatlatıyor diyorsanız ona diyecegim yok

çoğumuzun tek gelir kaynağı fiziki olarak muhtaç olduğumuz bi para ve çaresizlik ve kesilir korkusuyla insanlar e devlete her zaman yansıdığı tarihte yansımadığı için haklı olarak panik yapıyoruz.
Tuzu kurular ve başka gelir kaynağı olanlar konuyu takip etmeyebilirler
bende hep aynı şeyleri açıklama yapıldığı halde yazanlardan rahatsız oluyorum ama yapacak bir şey yok

arkadaşlar kesin bilgidir maaş lar normel günlerinde ödenicek. yani cuma günü başlıcak ödemeler. ve günleri.
Doğum tarihinin son rakamı 0 – 5 olan kişilere her ayın 5 inci günü.
- Doğum tarihinin son rakamı 1 – 6 olan kişilere her ayın 6 ıncı günü.
- Doğum tarihinin son rakamı 2 – 7 olan kişilere her ayın 7 inci günü.
- Doğum tarihinin son rakamı 3 – 8 olan kişilere her ayın 8 inci günü.
- Doğum tarihinin son rakamı 4 – 9 olan kişilere her ayın 9 uncu günü.

Dün Maltepe SYDV'ye e-devlette yazan sistemdeki e-maillerine mail attım.Dedim normalleşme sürecine girdiğimiz için olsa gerek artık bu tarihten itibaren Korona'dan önce olduğu gibi maaşlar gününde yatacak herhalde,bu arada maaşların kesilmesi gibi bir durum söz konusumu şeklinde bir mail attım.Mail iletilemedi dedi.Yani e-mailleri aktif değildir herhalde diye düşünerek dedim yarın bide arayayım.Demin tam 20 kez uzun uzun çaldırdım.Açan felan yok.Yani arkadaşlar emin değilim,kimsenin günahını almam ama e-mail gitmiyorsa,20 kez arayıp cevap alınmıyorsa ve herzaman korona zamanında bile maaşlar e-devlete yansımış oluyorsa bu durumda bir problem olabilir demektir.Yapacağımız şey,ayın 10'una kadar bütün herkesin maaşı yatmış olmazsa maaşı size veren SYDV'nin kapısına gitmek olacak.Başka çare yok.

Galiba bu ay incelemede var bu kadar geç güncellediklerine göre kim sağ kim değil incelemesi herhalde her sene olduğu gibi bu gece 1 gibi güncellenmesini umut ederim ilk incelemesi olanlar kartlarla cekemezseniz ptt ye gidip imza falan atılıor bilgi olsun yaşadığına dair

zorro da tuzu kurudur mağdur kardeş

görünmüyo bayadır

kaveler açıldıda oyun oynamak yasak olduğu için yövmiyeli işe başlayamadım
daha dorusu kumar kavesi çalıştığım yer 60 70 lira alıyom oyun oynamak serbest olunca büyük ihtimal başlarım işe
malum 537 lira yetmiyo

Merhabalar, engelli maaşlarını e-Devlet üzerinden kontrol ettiğimde hâlâ herhangi bir güncelleme yapılmadığının görmekteyim, bunun nedeni ne olabilir acaba? Gerçekten çok ilginç. Hiç bir zaman bu kadar uzun süre gecikmediler ve bu kadar maaşa yakınken güncelleme olmadı. Bu gece güncellenir diye düşünüyorum ama bakalım...

Ya arkadaşlar güncellenince yazın ya. Her seferinde F5 yapıp yeni bir yorum gördüğümde bu kez güncellendi şükür diyorum. Yine birileri kendi tahminini yazmış oluyor. Tahminleriniz bir kenara atın onlar bu sistemde bir işe yaramıyor. Etkisiz elemanlar yani...

Ptt 'ye gittim bana normal 'le dönüldüğünü herkezin gününde alacağı söylendi E devlet yansımadı gecikme olacakmı sordum öğle bir bilgi yok dendi ayağımızı yere vursakda sinirlensekde yapacak bir durum yok bekleyeceğiz

ptt bilmez ptt sadece para yatarsa verir ptt syd bilir ben aradım bugun ayın 6 sında herkes alacak dendi yani cuma guncelleme olacak

eryaman

Ayın 6 sı hafta sonu hafta sonu alınmaz bugün güncellenir yarın alınır

niye gecen ayın 2 sinde aldık cumartesiye denk geliyordu guncelleme yarın olacak

memet111

Cumartesi gününe denk gelen maaşlar cuma günü çekilebilir fakat cuma günü güncelleme olursa cumartesi çekebilir miyiz bak orası muamma.

Doğum tarihinin son rakamı 0 – 5 olan kişilere her ayın 5 inci günü.
- Doğum tarihinin son rakamı 1 – 6 olan kişilere her ayın 6 ıncı günü.
- Doğum tarihinin son rakamı 2 – 7 olan kişilere her ayın 7 inci günü.
- Doğum tarihinin son rakamı 3 – 8 olan kişilere her ayın 8 inci günü.
- Doğum tarihinin son rakamı 4 – 9 olan kişilere her ayın 9 uncu günü.

Derbeder_55

Evet maaşlar yatmış, e-Devlet üzerinden kontrolünü sağlayabilirsiniz. Eski sisteme geri döndük, yani artık eskisi gibi doğum yılı son rakamına göre her ayın belirlenen günlerinde maaşlarımızı çekmeye devam edebileceğiz. Eskisi gibi dediğim Mart ayında nasıl aldıysak o şekilde yani.

evet arkadaslar simdi 144 aradım gorustum benim odeme gunu ayın 9 da ama yarın herkez alacak dogum tarihine gore degil haberiniz olsun yok oyle birsey diyenlerde 144 arasın sorsun kesin bilgidir yarın herkez alacak

arkadaslar temmuz ayinda ne kadar aliriz tahmininiz varmi aciklama yaptilar mi

Üst Alt