Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Haziran maaşları bayramdan önce yatar mı?

eryaman
Hocam benimde odeme pazara dogal olarak pazartesi gunune geliyor almak icin yarin odeme alirsan bilgilendirirmisin ona gore yarin gidiyim hem mesafe var hem asiri kalabalik oluyo cunku bosa gitmiyim :)

Arkadaşlar e devlet güncellendi benim doğum yılı son rakan ayın 9 sunda yarın alabiliyormuyuz herkesmi alacak yoksa 9 sundamı yatacak 🤔

Alip alamayacagimiz akşam 12den sonra veya yarın netlesir..

eryaman
Evt kullanıyorum ben zaten pandemi öncesi her 5 alıyordum yukarıda biri sormuş 9da alıyordum yarın alabilirim diye bende ona yazdım akşam 12 veya yarın belli olur diye sen beni niye direk etiket yapıp bna cvp verion

Sen arayıp bilgi almisin eyval...

Nihayet güncellendi ama yarın alacak deniliyor gece bir gibi ptt mobilde günceller eger yatarsa yatmazsa buradan yazarız boşuna yormayalım arkadaşları ben gece kontrol edip yazarım herkeze şimdiden bereketli olsun gönlünüzden ne geçiyorsa gerçekleşmesini temenni ederim SAYGILAR

Gece alınıyorsa size zahmet biri söylesin gidip çekeyim

maas

Sen ayin kaçıncı günü alıyorsun ben 8 inde alıyoruk qarizma kardesim

Maaş yatmış arkadaşlar.. Ben çektim şu an.. Doğum tarihim 2 ile bitiyor ama herkesin maaşı aynı anda yatıı...
Yarın çekebilirsiniz..

Doğum tarihi9 la biten arkadâşlarda cekebilir benimki yatmış bilğinize

Evet arkadaşlar yattmış bende sekizinde alıodum ptt bankta yatmış gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz ben yarın cekerim

Pttyi aradım para hesabımda ama karta geçmemiş (geçer dedi) doğum tarihim 0 sona bıraktılar herhalde

cankin bağlı bulunduğun ptt nin otomatik güncellemesi saat ayarı farklıdır 1 bucukda otomatik yapan var yarımda yapan var birde yapan var sen sabahı bekle git cek bence belkide otomatigi 4 e almıştır bağlı bulunduğun ptt riske atma sabah cek

Galiba haklısın gece 01:00'de baktım ATM'den para yoktu. Sonrasında pttyi aradım hesapta, karta geçer dedi. Sabah çekerim tekrar dışarı çıkmaya gerek yok.

Bende şimdi baktım pttden atmesinden yatmamış normalde her ayın 5 de alıyordum geçmemiş sabah geçer herhalde birde ziraat atmesinden de baktım yoktu evimin karşında çünkü baktım yok

Normal bir saati yok ama genelde forumlarda 1 buçuk olarak söylenir lakin bazı il ilçe ler erkene bazıları geçe atıyor otomatik yatırma sistem saatini , sabah kartınla çekersin herkeze aynı gün düştüğü için yarın %99 ihtimal kuyruk oluşacak ya erken gidicez yada geç hayırlısı şimdiden bereketli olsun

Maaşlar E-Devlet üzerinde yatmış görünse bile, gününüz gelmeden, hesabınıza aktarılmıyor yani çekemiyorsunuz. Bilginize...

2022 maaşı alanların hepsine aynı gün yatırıldı yani herkesin yatti

Üst Alt