Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
eryaman
Hocam benimde odeme pazara dogal olarak pazartesi gunune geliyor almak icin yarin odeme alirsan bilgilendirirmisin ona gore yarin gidiyim hem mesafe var hem asiri kalabalik oluyo cunku bosa gitmiyim
eryaman
Evt kullanıyorum ben zaten pandemi öncesi her 5 alıyordum yukarıda biri sormuş 9da alıyordum yarın alabilirim diye bende ona yazdım akşam 12 veya yarın belli olur diye sen beni niye direk etiket yapıp bna cvp verion
Nihayet güncellendi ama yarın alacak deniliyor gece bir gibi ptt mobilde günceller eger yatarsa yatmazsa buradan yazarız boşuna yormayalım arkadaşları ben gece kontrol edip yazarım herkeze şimdiden bereketli olsun gönlünüzden ne geçiyorsa gerçekleşmesini temenni ederim SAYGILAR
cankin bağlı bulunduğun ptt nin otomatik güncellemesi saat ayarı farklıdır 1 bucukda otomatik yapan var yarımda yapan var birde yapan var sen sabahı bekle git cek bence belkide otomatigi 4 e almıştır bağlı bulunduğun ptt riske atma sabah cek
Galiba haklısın gece 01:00'de baktım ATM'den para yoktu. Sonrasında pttyi aradım hesapta, karta geçer dedi. Sabah çekerim tekrar dışarı çıkmaya gerek yok.
Bende şimdi baktım pttden atmesinden yatmamış normalde her ayın 5 de alıyordum geçmemiş sabah geçer herhalde birde ziraat atmesinden de baktım yoktu evimin karşında çünkü baktım yok
Normal bir saati yok ama genelde forumlarda 1 buçuk olarak söylenir lakin bazı il ilçe ler erkene bazıları geçe atıyor otomatik yatırma sistem saatini , sabah kartınla çekersin herkeze aynı gün düştüğü için yarın %99 ihtimal kuyruk oluşacak ya erken gidicez yada geç hayırlısı şimdiden bereketli olsun