Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Haziran maaşları bayramdan önce yatar mı?

Tati_serhat

Önceden de herkesin aynı gün E-Devlette maaşları görünüyordu ama dediğim gibi günü gelmeden hesabınıza düşmez, çekemezsiniz.

VAAS

yukarı forumlara bak ceken olmuş yalan mı soluyorlar herkesınkı yatmıs ayın 9 da alanda yatmıs hesaplarına cekende var

sende alıyorsan bugun gıt bak yatmıs mı yatmamıs mı dıye

burda bahsedılen e devlete gorunmesi dil maasların cektikleri hesaplara yatması bende biliyorum e devlete maasların yansıması herkesin aynı anda yansıyor burdada bahsedilen herkesin yanı her ayın 9 da alanlarada hesaplarına maaslar yatırılmış

gidip maaslarını cekebilirler ayın 9 beklemesine gerek yok

burda birbirimize bilgi alısverısınde bulunuyoruz kımseyı yanlıs bilgilendırme vermıyoruz teyit ettiğimiz bilgileri yardımcı olmak amacıyla paylasıoz

kimbiilir burdan aldıgı bilgiyle gidip sabah kuyruga gidip sıra bekliycekler malum herkesin bildigi gibi pandemiden dolayı postanelerin halini bilmiyen yoktur yalan yanlıs bilgi paylaşşsak bunu gunahını vebalını kim ceker..allah korusun...

Normalinde ayın 9 unda yatıyordu az önce ptt atm den çektim yatmış

Ahmetut52

berektli olsun güle güle harca bizde bunu soyledık ama arkadas gunu gelmeden alamazsın yazmıs cvp yazdık bahsetımız buydu zate

Evet, maaşlar yatmış. Benim doğum tarihi son gün 9, bugün aldım. Keza ailemdekilere de yattı. Komisyon farkı olmadan PTT ATM'leri, Ziraat Bankası ve Vakıfbank ATM'leri üzerinden de maaşlarınızı çekebilirsiniz.

Benim maaş eve geliyor telefon ettiler gel al diye bende gelemem dedim evlere dağıtım yapılıyormuş yine

haliloz

Ben gittim vermediler eve gelecek dediler. Eve talimatım olmadığı halde 2 aydır eve getiriyorlar

Eve dağıtım bir süre daha devam eder bana kalırsa zaten dün tüm rapor süreleri ikinci bir bildiriye kadar uzatıldı

Iyiki saba erken kalkip gitmemisim yarim saat once eve getirdiler maasi arkadaslar bilginiz olsun

Arkadaşlar ayın 8 de alıyordum. Ama bu gün hesaba yatmış. Maaş günleri 8 olanlar gidip çekebilir.

bu syafada bılgıyı bosuna paylasıoz gıbıme gelıyor yada en son yazılanları okuyorlar zaten safya 13 olmus bastan yazılanları okusalar bu kadar sayfa atlamaz gereklı bılgı paylasımı zaten yapıldı uzatmanın anlamı yok herkes burdan bılgı alısverısı yapıyor zate alan almıs halen nıye yazıp sayfa sayısını uzatılır kı bastan okusalar zaten bunu bılgısı dun gece verılmıs herkesın maasları yattıgına dagır kımse alınmasın gucenmesın arkadaslar zahmet edıp sayfaları tek tek bakarsanız o kadr yazılıp cızılmıs zate haksızsam haksınsın kardesım dıyın

Benim ayin 9 undaydi ama bugun yatmis ziraat atmsinden bugun cektim

Arkadaşlar 2022 aylıkları, ptt, ziraatbank, vakıfbank, halkbank, atm'lerinden hiç bir kesinti olmadan çekiliyor.

Selamlar arkadaşlar annem 2022 yaşlılık maaşı alıyor maaş günü 7 si ancak kartla ATM den az önce çektim bilginize

Afyonlu20

Ptt nin sistemiyle alakalı bazen 1 hafta süruyor güncellnmesi
Yarın öteki gün ödeme çekildi yazar

arkadaslar temmuz zammi ne zaman belli olur ki bilginiz varmi

Üst Alt