Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Haziran maaşları bayramdan önce yatar mı?

Nisan ayı ve Mayıs ayında maaşlar ayın 1 de hesaplara geçmişti erken ödeme yapılmıştı bu ay ses seda yok herhalde herkes gününde alcak

Günaydın arkadaşlar 2022 e devletten guncellemediler bilgisi olan varmi

2022 Haziran Güncellenmesi

Bugün 1 haziran ve hala engelli maaşları güncellenmedi bir sorun mu var acaba. Çeken varsa bilgi versin lütfen.

bende sasiriyorum artik sanirim gununde mi yatacak acaba aslinda ayin 1 iyi herkes aliyor olurdu

aksam 5 se kadar bekleyelim e devleti belki oyle guncellerler

alan olursa bilgi versin lütfen. ona gore bizde gidip çekelim

144 u ariyorum ama baglanamiyorum.144de ulasan olursa ordan bilgi verebilirler

gözümüz kulağımız her ay bu maaşta onuda bize verene kadar burnumuzdan getiriyorlar.

Raporu bitenler var bizim gibi kesilecekleri ayıklama yapılıyor yoğunluk var sebebi bu kesinlikle

aile sosyal politikalar bakanligi mayisa kadar uzatmisti rapor sureleri ben e devlette baktim devam ediyor diyor rapor sureleri nasil oluyor anlamadim

saat 5se kadar bekleyelim arkadaslar yansitirlar

hocaoğlu bu maaş değil sosyal yardım benim hiçte burnumdan gelmiyo yasal ödemeler 5 inde
rukenamın ayıklama falan yok bakanlık açıklama yapar heralde süresi dolan raporlar hakkında
hocaoğlu burnumuzdan getiriyolar dedinmi siyasi oluyo

normalleşmeye geçiş yaptığımız için ödemelerde normal gününde olur tahminim
cuma günü sordum ptt ye normal gününde demişti

temmuzda ebru hanım

Bencede maas alanlar 2sinde alcam zannetmesin diye bu ay bunun icin gec guncelleme olur.genelde saat 5 ve sonrasi guncelleme yapiyorlar

yani hocaoğlu şuna inanın başka bi iktidar olsa ilk yapıcakları şey
korona krizi var diyip sosyal yardımları askıya alıyoz derlerdi
şu anki iktidar bırakın sosyal yardımları askıya almayı 1000 lira gibi sosyal yardım bile verdi
üstelik rapor sürelerinide uzattılar

banada oyle geliyor saat 5se kadar bekleyelim arkadaslar artik normal gununde almamiz daha iyi once 1000 tlik yardimdan dolayi yogunluk olmasin diye ayin 1 ne denk getiriyorlardi bekleyelim bakalim

Arkadaşlar benim raporum 5 sene %80.Fakat şunu asla unutmayın.Yukardan emir gelse,deseki 180 milyar dolardan fazla 6 ay içinde ödememiz gereken borç var.Bütün Sosyal Yardımları kesiyoruz dese,hiçbirimizin itiraz edeceği merci yoktur.Ona göre sakın 2022 maaşına güvenip borca harca girmeyin.Gelirse eyvallah,gelmezse kendinizi ona bağlayacak durumlara sokmayın.

benim raporum hayatı boyunca yaziyor suresini nereden biliyorsunuz

busbus

Ben sizi etiketleyip cevap yazmadım.Size cevap olsun diyede yazmadım.Ayrıca 5 sene derken kendi raporumdan bahsettim.Üzerinize niye alındınız anlamadım.

arkadaslar boyle zamanlarda kenetlenmemız gerek .tartısmayın kalp kırmayın.. busbus arkadasın dedıgı yanı boyle bırsey olsa yanı devlet bır surelkıgıne maaslarınızı kesmek zorundayım dese gıbısınden konustu..ki oyle bırsey olmaz allahın ıznıyle.ıcınızı ferah tutun

gokhankurt1987

ben uzerime alinmadim nereden bakiyorsunuz diye dedim yanlis anlama sen yanlis anliyorsun herkes rapor yili yazinca nereden bakiliyor acaba diye sordum

busbus

Tamam kardeşim sorun yok.Benimde zaten yaptığım genellemeydi.Zaten hepimiz zor günlerden geçiyoruz.Biz engelli raporuna sahip olan kişiler için işler double daha zor.Derbeder_55 arkadaşın dediği gibi kenetlenmek,yardımlaşmak yapmamız gereken en doğru şeydir.

Süresiz raporların bitiş tarihi yok kardeşim.Sürekli olduğu için sadece veriliş tarihi var.Allaha emanet ol.

25 inde alınan 4b emekli aylıkları güncellendi 4c emeklide güncellenmiş anlamakmı istemeyenler var işlerinemi gelmior bilmiyorum normalleşme demek eski usül demek ümid etmeyin ay başı sekizini bekleyin dedik ama şizofrenmisin paranoyakmısın diye hitamlarla kışkırtmalarla beni incitemezsin kardeşim illa bir şeyle savaşmak istiyorsan içindeki kötülükle savaş ben fikrimi beyan ettim kırmak için değil geç güncellendiyse bunda mesaj var dedim kötü bişeymi dedik iyi günler

yanlış değil kardeşim 2 sinde 3 ünde güncellenir dedim iki sayfa önce ama sen son anları okuduğun için anlamamışın arkadaşlar vardı eski usül olsa 26 sında güncellenirdi şöyleydi böyleydi şizofrensin paronoyaksın diyenler vardı onlara dedim biri fikrini beyan ettimi illa kendi sözünü geçirmek için karşısındakini hor görüyor fikir alış verişi böyle bişey değil

Şizofrenix

Böyle bir durum varsa hor göreni veya hakaret,küfür edeni iletişim bölümünden admine şikayet et kardeş.Kimsenin şerefi haysiyeti ucuz değil.

Bu ay niye böyle oldu dostlar ne parayı cekebildik ne hesaba geçti para gününde bile vermeyeceklerinden korkuyorum

2 saat ıonce ptt cagrı merkezını aradım hazıran ayı elektırık odenegımın yattıgını soyledı .dıger odememın yanı maasımın hazır olmadıgını soledı

Arkadaşlar halen guncelemediler sıkıntı var her halde

Üst Alt