Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Maaşı - 2012 1. Dönem Mart Ayı Ödeme Tarihleri ve Tutarları...

o kaynak seni kandırmış destny07 bende aradım ankarayı hemde bugün 15 güne kadar yatacağı da belli değil dediler bana yani senin kaynağında boş çıkdı:)

eminmisin.haftaya vereceklermiş işte banada öyle dediler. en geç nisanda verirler. sen kesin öğren tam ne zaman vereceklermiş

hem 15 güne kadar yatacakmış hem belli değilmiş .iyice dalga geçmişler seninle.

bende hala maaşimi alamadim yeni bilgisi olan varsa paylaşirsa sevinrim

varol 42 diye bir arkadaş bugün toplu parasını almış arkadaşlar sitede paylaşmış bu bilgiyi haberiniz olsunn bendew pazartesi bakacakyım inşallah bende alırımm haberiniz olsun sizde bakarsınız pazartesii

bende dün itibariyle hala alamdim sen aldinmi asude

loris benimde aktif gözükyyor son maaşida yyaziyor ama ben dünde baktim yatmamiş

Arkadaşlar müjde ben maaşımı ziraat bankasından aldım.pazartesi gidin alın maaşlarınızı.sevgiler

senin aldığın toplu para olmasın dilan77 maaşlar postanaden alınıyor çünkü en azından ben öle biliyorum

tşk ederim arkadaşlar darısı maaşını alamayanların başına inş tüm arkadaşlar herkes buğün en geç bu hafta biran önce alırsınız sevgiler

Arkadaşlar alo 170 size 144 ü aramanızı söylüyor 144 de sadece maaşınızın aktif olup olmadığını söyleyebiliyor daha fazlasını değil

Loris Tabiki 5 TL kesilmez o para hem kart için hemde güven akçesi adı altında alınan hesabın açık tutulmasını sağlayan paradır.

güven akçesini hiç duymadım bilen biri bilgilendirebilirmi ?

biz 5 kişi bir aileyiz benim % 85 ozürlü raporuh var ama Babamın 3.000.TL geliri var benim 2022 maaşı ALABİLİRMİYİZ ? Bana cavap verirseniz sevinirim

senin yaşın kaç ve raporun kalıcımı ?

Gelir biraz yüksek, eğer yaşın 18 yaş üstü ise bir ihtimal alabilirsin,
çünki 18 yaş üstünde kişi başı gelir hesaplanır ken GİDERLER çıkartılıp öyle hesaplanmaktadır, eğer ailenizin giderleri fazlaysa örneğin ev kira elek su vs giderlerinizin toplamı değerlendirilip öyle karar verilir inşallah alabilirsin diye düşünmekteyim müracat etmek de fayda var diyorum,

saygı ve sevgilerimle

turan_46;
Gelir biraz yüksek, eğer yaşın 18 yaş üstü ise bir ihtimal alabilirsin,
çünki 18 yaş üstünde kişi başı gelir hesaplanır ken GİDERLER çıkartılıp öyle hesaplanmaktadır, eğer ailenizin giderleri fazlaysa örneğin ev kira elek su vs giderlerinizin toplamı değerlendirilip öyle karar verilir inşallah alabilirsin diye düşünmekteyim müracat etmek de fayda var diyorum,

saygı ve sevgilerimle

lanet olsun içimdeki insan sevgisine

benım görüşüme göre mart ayında alınacak maaş %40 %69 arası 3 aylık net 900 tl olması gerekıyo

Turnu inşallah dediğin gibi olur da ben hiç mi hiç sanmıyorum.. %70 ve üstü alabiliyor sadece 900'lü meblağları

Üst Alt