Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2022 Maaşı - 2012 1. Dönem Mart Ayı Ödeme Tarihleri ve Tutarları...
arkadaşlar tam bilgi sahibi değilim geçen yıl 2022 yaşlılık maaşına başvurup kabul olan bir amcanın toplu maaşı ziraat bankasına yattı dönem maaşınıda ptt şubesinden aldı dediğim olay geçen yıl oldu buyıl mevzuatı bilmiyorum toplu maaş alacak arkadaşların emin değilim ama ziraat bankasına sorabilirler
Arkadaşlar,
toplu paranızı alamayışınızı, hatta Mart dönem aylıklarını çekemeyişinizi, aradıgınız mercilerin sizi cevapsız bırakışını, muhatap bulamayışınızı acil olarak gündeme aldım. Sanırım en geç birkaç gün içinde bir cevapla dönerim. Tüm bu sorunlarınızı ilettim.
Hiç moralinizi bozmayın sorun düzelecektir en kısa zamanda.
bana ödeme emri geldi üç günden beri gidiyorum bankaya para yatmamış diyorlar şunu öğrendim bizlerle resmen dalga geiliyor şikayet etmediğim yer kalmadı ama bir cvp alamadım bende bıktım yani o yüzden sizlerde fazla kafanıza takmayın bunlar hepimizle dalga geçiyor ödeme emrinde herhangi bir ziraat bankası şubemizden çekebilirsiniz diyor ama yinede yok oyüzden kafamızı yormaya gerek yokk
bugün yine ödeme emriyle gittim bankaya yine para yatmamış dediler bankada nur abla diye memur var artık gittiğimde yanına bana önce çay ısmarlıyor))) gide gle bankaya samimimi olduk nur ablayla yatar oğlum merak etme diye her seferinde beni avutuyorr))
Toplu paralar mart ayının son haftası yatar demişti birisi.bence toplu paralar için değilde yeni kuruma geçen sistemde engelli maaşlarının her ay ödenmesi için uğraşalım. bütün maaşlar her ay verilirken engelli maaşları neden 3 ayda bir veriliyor onu anlaıyorum.aile ve sosyal politikalar bakanlığının sitesini didik dik ettim bu konula ilgili hiçbi yazı göremedm.sanırım engelli vatandaşları pek ciddiye almıyorlar.yada mecliste diğer sorunların çözülmesinden sonra bu kanunu gözden geçirecekler
hmmm valla bankada bi sakatlık var bence .hergün bankaya gitmekten bıktım biranönce versinler.değilmi ertuğrul01.böyle olmazki çok saçma banka beni sosyal yardımlaşmaya gönderiyor ora vergi dairesine ghönderiyor vergi dairesi geri bankaya gönderiyor.gide gele yoruldum verselerde kurtulsak. erhan 67 ben ödeme emri geldi diye demiştim .sen görmemişsin sanırım.
evet bende gittim bankaya ama yatmamış bunlar resmen özürlülerle dalga geçiyor şikayet etmediğim yer kalmadı bu kurumu bimer cvp göndermiş bana sicil numaranızla beraber toplu paranızı çekebilirsiniz diye yinede çekemedimm anladım ki bunlar gerçekten dalga geçiyor bizlerle... canabu allah onlarıda bizim durumumuza düşürsün ancak öle anlarlar bizi başka birsey demiyorum artık...
sen nereden öğrendin haftaya yatacağını desyny 07 paralarınn ben bugünde gittim yatmamış daha bimerden cevap geldi yine paranızı çekebilirsiniz diye ama gittim malesef çekemedimm