Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Maaşı - 2012 1. Dönem Mart Ayı Ödeme Tarihleri ve Tutarları...

@destiny;

hadi gözün aydın.

18 yaş altı özür oranı %74 aldıqımız tutar 686 tl

arkadaşlar ptt kartımızla denizbank ın atm lerinden para çekebilir miyiz ? çünkü ptt kart ın özelliklerinde denizbank atm lerinden para çekilebilir yazıyordu da bu bizide kapsıyor mu ?

@NETBUS

Ben PTT Kart ile Denizbank'tan çekiyorum kesinti olmuyor.
Birkaç kez de Ziraat ve Akbank ATM'den çekmiştim denemek için ama kesinti oluyor.
Denizbank ve PTT bankamatik harici bankamatiklerde bakiye sormaya 0.22 Kuruş para çekmeye 1.22 Kuruş kesiyorlar.

Denizbank'tan rahatlıkla çekebilirsin.

selam arkadaşlar 100/40.69 arası olanlar mart 2012 1 dönem 725.48 netdir

merhabalar.sevgili kalem ablacım benim sormak istediğim birşey var.kesenekden kontrol ettiğimde geçici durdurma :tanımsız:aylık almamaktadır bilgisi geliyor.bunun nedeni otomatik olarak gss ye geçmiş olmamız olabilir mi bu sorunu nasıl çözebilirim bilgi verebilirsen sevinirim. saygılar.

hiç kimsenin toplu paralarla ilgili bilgisi yokmu allah aşkına üç ay olacak hala çekecekyiz bilgisi olan arkadaşlarımız ne olur burdan paylassın bizlerde bilgi edinelimçalmadığımkapı aramadığım yer kalmadı bimerede yazıyorum ama aydınlatıcı bilgi veren yok bilgisi olan varsa ne olur bi yazsınarkadaşalr

erhan 67 banada doğru düzgün bilgi veren yok 144 düşmüyor devamlı meşgul. bi kere düşürdüm bana 15 martı bekle dediler. o kadar bilgim var başka yok bide ankaradan gelecek kağıdı bekleyin diyorlar .

aldım 1030 bu gün %70 üzeri
PTT de engelli gişesi vardı sordum buraya neden bakmıyorsunuz görevli onu formalite icabı koyduk diye zaten ne yapıyorsanız bizim için formalite diye 45 dk bekledik sistem açıldı PTT kart verdiler şifresini veremediler baya sorunluydu :mad::mad::mad::mad:

dün maaşımı aldım 1025 lira %70 üzeri rapor sanırım 5 lira kart ücreti kesildi

Arkadaşlar, normalde PTT görevlisi tarafından konutumuzda ödenmekte olan 2022 maaşı bu ay gelmedi. Hafta boyunca bekledik ama gelmedi. Acaba bir sıkıntı mı var? Yoksa artık sadece PTT kartla mı alınıyor? İşin kötüsü elimize kart da geçmedi...

Zirtufuk,
Konutta ödemeye başvurduysan konutuna gelir ödeme. Eğer böyleyse ya seni evde bulammaışlardır ya da istersen evrak takipten durumuna bak bi. Aktif yazıyor mu?
Konutta ödeme istediysen PTT kartla çekmene gerek yok. Sorun bu değildir.

ben %70 üzeri 1020 tl alabildim denizbank atm sinden. sanırım 5 tl kart ücreti kesilince 1030 tl 1025 e indi ve bankamatikte 10 tl altını vermediğinden bana 1020 tl ödedi. 5 tl içerde kaldı şimdilik.

merhaba melek hanım mart 2012 dönemine ait 2022 maaşım halen yatırılmamış evrak takip sisteminde durum halen aktif acaba sorun ptt demi yoksa benim gibi alamayan arkadaşlar varmı?

bide bi sorun yaşadım 2011 eylül dönemine ait 2022 maaşımı saglık sorunlarım yüzüden alamamıştım 2011 aralık dönemine ait maaşımı almaya gittigimde sadece aralık ayına ait maaşımı alabildim eylül ayına ait maaş sistem tarafından geri alımmış dediler bu konu hakkında dilekcemi gerekli merçiye yolladım ama 3 aydır haber alamıyorum bu konu hakkında nereyi aramam gerek BU KONU HAKKINDA BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM
ŞİMDİDEN TŞK EDERİM....

Çekmediğin Aralık dönem aylığının tarafına geri ödenmesi için dilekçe yazdıysan dilekçen evrak gelir sırasına alınır ve işleme alındıktan sonra incelenir gereği yapılır ve sana yazılı olarak bildirilir. O zaman paranı alabilirsin. Malesef şu an kurumlar binbir mazeret sundukları için saglıklı bilgi alacagını sanmıyorum bir yerden. Olmadı SGK'na tekrar dilekçe gönder. Ya da alo 170'ten sor.

Mart dönem aylıgını çekememen ilginç.
Doğum tarihinin son rakamına göre gittin di mi? Ödeme gününde gitmediysen sorun olabilir ya da PTT kaynaklıdır. Pazaretsi tekrar bir PTT şubesine T.C. ki,mlik nosu ile gidip bakar araştırır mısın?

Evrak takipte aylığın aktif gorunuyorsa sorun PTT kaynaklıdır.

acıkcası bende bugun gıttım az önce yatmamış 9 mart içindi günü pazartesi tekrar bakacagım

Şunu demeyi unutmuşum. Sputnik, ödeme günü tatil gününe rastlayanlar aylıklarını tatil günlerini izleyen haftanın ilk gününde çekebilirler. Dolayısıyla aylıgını Pazartesi çekebilirsin.

Kafam dalmış gitmiş:) Zaten ayın 9'u Cuma imiş. Çekebilior olman lazımdı sputnik dün. Demek Bazı sorunlar var ortada. PTT'den kaynaklı olabilir bu. Pazartesi gittiğinde sorunsuz çekebileceğinizi düşünüyorum. Sorar mısınız bu sorun neden kaynaklanmış? Ben de meraklandım dogrusu...

melek ablam sizin toplu ödemelerle ilgili bir bilginiz var mı acaba 144 ü aruyorum devamlı meşgul bimere yazdım sadece pirimsiz ödemeler daire başkanlığına gönderilmiştir diye bir cvp var aramadığım yer kalmadı bir bilginiz malumatınız varsa ne olur bizleri bir aydınlattınız bu arada maaşımı aldım dediğiniz gibi teşekkürler abla

Erhan, pazartesi tekrar bankaya gidip sicil numaranla bakmalarını iste. Tekrar hesapları iyice kontrol etsinler. Olmadı müdüre çık vs. Bankadan para yatırılıp yatırılmadıgının tam bilgisini al en azından. Aslında bu hafta toplu paralarınız yatar diye umuyorum.
Olmadı Pazartesi ben de bi bakarım ne yapabiliriz diye.
Şu an hangi tel versem cevapsız bırakılıorsunuz. Hele bir Pazartesiyi bekleyelim. Bu hafta da yatırılmazsa bakarız bi şeylere...

144 'e düşürmek zor devamlı meşgul başka şekilde iletişime geçmek lazım. ben bi defa düşürdüm 144 'ü 15 martı bekle demişti bi bayan memur.

Adı:NECATİSoyadı:
T.C.Kimlik No:Emekli Sicili:
Vasi Adı:Vasi Soyadı:
Emekli Nevi:SAKATDurumu:AKTİF
Aylık Durdurulma Tarihi:Aylık Durdurulma Nedeni:TANIMSIZ
Değişiklik Tarihi:Durumu:
Yazışma Tarihi:Yazışma Durumu:
Belge Açıklama Tarihi:Durumu:
Rapor Tarihi:Rapor Açıklama:
İşlem Tarihi:İşlem Açıklama:
Ödeme Tarihi:20/2./22.0Ödeme Durumu:KESİNLEŞTİ
Online Ödeme Tarihi:22.02.2012Online Ödeme Tutarı:2652.24
Online Ödeme Açıklama:İLK AYLIK BAĞLAMASon Maaşı(1 Aylık):225.16
Evrak Açıklamaları
Havale YeriEvrak TarihiVaride Noİşlem TarihiAçıklama
EREĞLİ KAYMAKAMLIĞI17.06.20111290849709.02.2012Evrak sisteme kaydedildi.
EREĞLİ KAYMAKAMLIĞI17.06.20111290849709.02.2012Evrak işleme alındı.
EREĞLİ KAYMAKAMLIĞI17.06.20111290849715.02.2012Evrak işleme alındı.
EREĞLİ KAYMAKAMLIĞI17.06.20111290849715.02.2012İşlemleri tamamlandı ve kontrol ediliyor.
EREĞLİ KAYMAKAMLIĞI17.06.20111290849715.02.2012Uzman onayına sunuldu.
EREĞLİ KAYMAKAMLIĞI17.06.20111290849715.02.2012Eksiklik tespit edildi, yeniden işlenmeyi bekliyor.
EREĞLİ KAYMAKAMLIĞI17.06.20111290849722.02.2012İşlemleri tamamlandı ve kontrol ediliyor.
EREĞLİ KAYMAKAMLIĞI17.06.20111290849722.02.2012Uzman onayına sunuldu.
EREĞLİ KAYMAKAMLIĞI17.06.20111290849722.02.2012Onaylandı.
EREĞLİ KAYMAKAMLIĞI17.06.20111290849722.02.2012Gereği yapıldığından arşive kaldırıldı.

bu bilgilere göre mart dönem maaşımı alamadım sebebi ne olabilir teşekkürler

Aylığınız baglanmış. Online ödeme tarihiniz 22.02.2012 gorunuyor. Bu durumda toplu paranıza Mart dönem aylıgınız dahil değil. Mart dönem aylıgınızı PTT'den çekmeniz lazımdı. Birkaç arkadaş daha Mart dönem aylıgını çekemediğini soyledi. İyice meraklandım. Sanırım PTT kaynaklı bir sorundur.
Ya da SGK kafayı mı yedi diycem ama mevzuata aykırı iş nasıl yaparlar ki? Gerçi böyle bir olasılık zor.
Çünkü toplu ödeme, aylık başlangıç tarihinden ilk dönem aylıgınıza kadar size ödenmesi gereken tutardır ve bunun içinde ilk dönem aylıgı olmaz.
Toplu ödemenizi Zıraat Bankasından, İlk ve diğer dönem aylıklarınızı PTT'den çekersiniz.
O yüzden Mart dönem aylıgınızı sakın toplu ödemenin içinde vardı diye düşünmeyin. Mart dönem aylıgınızın akibetini ögrenmeye çalışın.
pazartesi gidip PTT'ye sorun. T.C. kimlik nonuzla gidin. Mart dönem aylıgınızı çekmeniz lazımdı çünkü.

teşekkür edrim abla gecenin bu saatinde rahatsız ettim

Estagfirullah ablam. Gelişmelerden haberdar et lütfen.

malesef bimer cvbı okunmuyor arkadaşım bizede cevap geldi okuyamadıkk anlıyacağın

Üst Alt