Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Maaşı - 2012 1. Dönem Mart Ayı Ödeme Tarihleri ve Tutarları...

alabilirsinde alamayabilirsinde kurum mart ayı maaşınıda bankaya göndermiş olabilir genelde öyle oluyo ziraatbankasından toplu paranı alırsın diğer maaş dönemlerindede ptt den çekersin maaşını sen yinede doğum tarihinin son rakamına göre ptt ye sor maaş gününde

toplu parayı alalımda gerisi kolay. ama bu gidişle zor verirler

selamlar ben bir konuda bilgi almak istiyodum...benim d.sendrowlu kızım var raporu ..yüzde 70..ama ben 2022 den 655 civarı maaş alıyorum..tanıdığım bazı kişiler var ayni yüzde 70 raporlu ama onlar 1000 lira civarı alıyorlar..bu neden kaynaklanıyor nereye müracaat etmem gerekir ..yardımcı olursanız sevinirim...not:kızım 12 yaşında maaşın az olması yaşınla ilgisi varmıdır

hami 18 yaşını doldurunca sizde 1000 tl civarı alırsınız.

ben anlamdm?? ama malul ler ne oluyo ??üstelik ben ocakta 50 tl zam aldım..bu bizi ( malul aylığı alanları) bağlamıyo heralde....anladığım

arasli05 ;

Hocam malul aylığı ile 2022 özürlü aylığı farklı şeyler...

selam herkese birde size sorayım benim 2022 toplu paran 657 tl fakat alamadım daha onlıne ödeme tarihi 13,01,2012 tarihli benin sormak istediğim mart dönemi maaşımı alabilirmiyim bilgisi olan varsa beni aydınlatırsa çook memnun olurumm şimdiden teşekkürler

sevgili ablacağım birde size sorayım ben hala tolu paramı alamadım onlıne ödeme tarihi 13,01,2012 657 tldir toplu param benim sormak istediğim benim doğum tarihimin son rakamı 0 dır pazartesi ben postaneden mart dönemi maaşımı alabilirmiyim bana yardım cı olursanız sevinirim

melek abla benim toplu ödemem 657 tl onlıne ödeme tarihi 13,01,2012 tarihli ama hala alamadım benim sana sormak istediğim ben ayın beşinde yani pazartesi mart dönemi maaşımı postaneden alabilirmiyim bilginiz varsa beni aydınlatırmısınız birde neden toplu paralar hala ödenmedi 2012 yılında

Erhan, evet, Pazartesi ilk dönem aylığını PTT'den alabilirsin ablam.
Toplu paranı alamaman ayrı olay. Bu dönem aylıgını almana engel değil. Sadece keşke toplu paranızı da vaktinde alabilseydiniz. Neyse sonuçta muhakak alacaksınız inşallah. Ama tepkilerinizi iletin bu konuda. Toplu paranın geciktirilmesi hiç hoş değil.

abla ben hala toplu paramı alamadım 657 tl onlıne ödeme tarihi 13,01,2012 size sormak istediğim mart dönemi maaşımı alabilirmiyim pazartesi

abla az önce bimere şikayet ettim daha öncede etmiştim bunları bıkdırıncaya kadar edeceğim şikayet ayrıca beni aydınlattığınız için teşekkürler abla

E cevap verdim ya Erhan:)
Evet, Pazartesi günü Mart dönem aylığını alabilirsin:) Güle güle kullan inşallah:)
Mart dönem aylığını PTT'den çekeceksin unutma.

Yalnızkurt, yazdıgın miktar da nereden çıktı? 2022 aylıgı için yazdıysan o miktarı, öyle bişi yok.
Yoksa sen online ödeme miktarını mı yazdın buraya? 2022 aylık miktarı değil çünkü yazdıgın.

kalem abla sağol sorumun cevabını aldım teşekkürler .evet dediğin gbi toplu parayı alamadık bekliyoruz sabrımız kalmadı bıktık . valla .hala öğrenemedik ne zaman alacağımızı .daha fazla beklemek istemiyorum. 2 buçuk aydır bekleyenler var bimere veya gerekli merciye şikayet etmek lazım

Loris, ilk sayfada 2012 yılı ilk altı aylık 2022 aylık miktarlarını yazmıştım:

Yaşlı: 112,58 TL. x 3 = 337.75 TL
Özürlü (%40-69): 225,16 TL. x 3 = 675.48 TL
Özürlü (% 70 ve üstü): 337,74 TL. x 3 = 1013,22 TL
18 Yaş altı Özürlü Yakını: 225,16 TL. x 3 = 675.48 TL

Bu aylık miktarları 2012 Bütçe Kanunu'nda belirlenen gösterge rakamı 1620) ve 2012 ilk altı ay için belirlenen memur katsayısı çarpımı sonucu tesbit edilir. Ayrıca bu çarpımdan çıkan sonuca % 5 ek ödeme miktarı eklenir. Buna göre yukarıdaki ilk altı aylık miktarlar belirlendi.
Bu ilk altı aya Ocak ve Şubat da dahildir. Ama biliyorsun bu ilki ay Aralık dönem aylıgı içinde sayılıyor ve üç aylık olarak 2011 son altı aylık 2022 aylık miktarlarına göre ödeme yapılmıştı.
Şimdi bu 2 ay için aradaki zam farkı belirlenecek ve bu 2 aylık zam farkı Mart dönem aylıgına yansıyacak.
Bunun için alo 170'i aramaya lüzum yok. Hesap belli.

Mart dönem aylığını 2 aylık zam farkıyla şu miktarlarda alacaksınız:
Yaşlı: 343,63 TL
Özürlü (%40-69): 687,24 TL
Özürlü (% 70 ve üstü): 1030, 86 TL
18 Yaş altı Özürlü Yakını: 687, 24 TL

170 kalktı 144 den bakıyorlar artık 2022 maaşlarına.ve devamlı meşgul düşürmek çok zor

evet 144 dü düşürmek çok zor ama ben bimere şikayet ettim bir cevap alamadım belki bizim gibi mağdur olanlar da şikayet ederse yani bir yığılma yaparsak bimere belki bizi kaideye alırlar

erhan.67 : bimerden gelen cevabı .e-devletteki başbakanlık sorgulama bölümünden görebilrsin bende şikayet edeceğim bi kaç defa çok gecikti toplu paralar hala vermediler daha beklermiyiz bilmyorum .bence hepsini aynı günde düzenli olarak vermeliler.hemde acil ama nasıl ????????????????????????????

destiny.07 googledan bimer diye gir ordan şikayet dilekcesi yaz ve yolla bukadar belki sesimize kulak neren olur ben hala mart dönemi maaşlarının da gününde ödeneceğinden şüpeliyim açıkcası sgk devredilmiş ya ondan

evet biliyorum daha önce 5 kere şikayet ettim bimerden .ama cevab hızlı gelsede göremiyoruz.neyse biz paranın gelmesini yatırılmasını bekliyecez başka çare yok

@Kalem;

Teşekkür ederim..

Rica ederim loris:)
Mayıs sonunda Bakanlar Kurulu, 2012 son altı ay için memur katsayısını belirlediğinde ve Resmi Gazete'de yayınlandığında belirlenen memur katsayısına göre ve 2012 gösterge sayısına göre 2012 son altı ayın 2022 aylık miktarlarını da buradan yazarım inşallah.
"2022 aylıkları ne kadar oldu acaba?" diye merak içinde kalmamıza gerek yok...

@Kalem;

valla iyi olur gerçekten.

siz bırakında bu hesaplamaları miller daha toplu paralarını alamadı tabiki bende alamadım bence bunların yarında mart dönemi maaşlarını da ödemeşler inşallah beni yanıltırlar ama hiç ümidim yok çünkü sgk pirimsiz ödemeler daire başkanlığı devredilmiş ya ondan

arkadaşlar hiç endişe etmeyin. Allah'ın izni ile yarın saat 08:30'da ptt açılacak ve doğum gününün son rakamı 0 ve 5 olanlar 2012 Mart ayı 1.dönem maaşlarını alacaklar. Bunun için artık birbirimizi üzmeye yormaya gerek yok. Yarın ola hayrola hele yarın olsun bir ve alan arkadaşlar aldıklarından itibaren maaş tutuarını burada paylaşırlarsa çok memnun oluruz. 90 gün bekledik vay ananm vay ...:)

ben toplu paramı alamadım ama mart dönem maaşını alabilirmiyim PTT' den ??????????

Evet arkadaşlar

%40 - %69 arası :
%70 - %100 arası:

Ne kadar aldınız? Paylaşalım lütfen.

Üst Alt