Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Maaşı - 2012 1. Dönem Mart Ayı Ödeme Tarihleri ve Tutarları...

Eses, evet, fazla artış yok. Neredeyse 2011 Eylül dönem maaşıyla (zam farkıyla alınmıştı biliyorsun) aynı. Tek fark bu altı aylık dönemde 2011 Eylül döneminde aldıgınız zamlı miktara yukseltilmiş ve ilk altı ayın 2022 miktarları bu. Bunun gerekçelerini 2012 ilk altı ayın 2022 aylık miktarlarını hesaplarken 22 Ocakta yazmıştım:

"2012 Bütçe Kanunu ekindeki ilgili cetvelde belirtilen 2022 aylıkları için gösterge rakamı 2012 yılı için yine aynı. Yani 1620. Geçen sene de gösterge rakamı bu şekildeydi.
Memur katsayısı da fazla artmamış. Haliyle 2022 aylıklarında, 2012yılının ilk altı ayı için maalesef göze batan bir artış yok..."

http://www.engelliler.biz/forum/202...2012-sakatlik-maasi-ne-kadar.html#post1008706

2012 Mart dönem aylığını da 2 aylık fark miktarıyla alacagınızı ve miktarlarını bundan önceki sayfada yazdım zaten.
Fazla söze gerek yok... Aylık miktarları fazla artmadıysa bu yetkililerin suçu.

kalem abla. ben toplu parayı çekemedm ama mart dönem maaşını ptt den alablirmiyim yarın?????

kalem abla slm..benim sorum benim kızım yüzde 70 raporu var kızım 12 yaşında ama ama maaşı 650 civarı ..sizin dediğiniz yüzde 70 ve üstü 1000 lira civarı dediniz acaba bizim yaştanmı kaynaklanıyor maaşı az almamız..yazarsanız seviniriz..sağolun

hami ben sana demedimmi 18 yaşını doldurduktan sonra yüksek alırsınız diye...

Loris: ben toplu parayı çekemedm ama mart dönem maaşını ptt den alablirmiyim yarın?????

destiny07 o konuda bir bilgim yok. Senin elinde ptt kart varsa eğer gidersin ptt veya denizbanka sıra beklemeden 6 martta bakarsın...

geçen kalem bala çekebilirsiniz demişti :S valla bu nasıl maaş bağladılar ben kafayı yiyecem rezillik yaa böyle yavaşlık olmaz hala eskiden olduğu gibi mektupla haberleşiyorlar teknolojileri yokmu ne anlamadm gitti bi maaş verecekler burnumuzdan geldi

destiny07 senin evrak takipte online ödeme tutarı miktarı gözüküyor mu benim 700 kisür gözüküyor sende de gözüküyor mu?

evet herşey tamam evrak zimmetten çıkarıldı online ödeme tarihi falan hepsi var .ama hala toplu parayı çekemedm sen çektinmi ?

mart maaşını alan vardır ama daha siteye girmediler bence

evet, Pazartesi ilk dönem aylığını PTT'den alabilirsin
Toplu paranı alamaman ayrı olay. Bu dönem aylıgını almana engel değil. Sadece keşke toplu paranızı da vaktinde alabilseydiniz. Neyse sonuçta muhakak alacaksınız inşallah. Ama tepkilerinizi iletin bu konuda. Toplu paranın geciktirilmesi hiç hoş değil.

ben aldım peki senin online ödeme kısmında tutar gözüküyor değilmi? Eğer gözüküyorsa muhakkak alırsın kanaatimce... Ama tabii 6 martta da inşallah maaşını alırsın.

prenses teşekkürler..

arkadaşlar acaba ptt kart ilk verildiğinde 5-6 lira kesmişlerdi artık kesmezler dimi?

Loris: Kesilmez o kart parası ilk kartı gönderirken hesabına - 5 TL bakiye yazıyorlar paran yatınca düşülüyor.
BU ay tam alacaksınız ben cuma günü alıyorum bakalım :)

1030 tl gtirdi postacı banada.imza karşiliginda odemeyi yaptı

2012 Yılı 1. Dönem 2022 maaş tutarları rapor oranlarına göre belli olmuştur.

% 40 - % 69 arası : 686 TL
% 70 - %1 00 arası: 1030 TL

loris slm..bir konuda bilgi almak istiyodum...bana postaneden ptt kart gönderdiler..kartın açılması için postaneye gidip şifre almamız gerekiyormuş..daha sonra yaptırırım diye bir kenara saklamıştım ..daha sonra yaptırmak için aradığımda bulamadım..herhalde yanlışlıkla atıldığını düşünüyorum..bu konuda ne yapmam gerekiyor..bir yere başvurmam gerekiyormu..başvurmassam bir sorun olurmu cevap yazarsan sevinirim..teşekkürler

Destiny, dedim ya sana daha önceden, evet, Mart dönem aylığını doğum tarihinin son rakamına gore gununde çekebilirsin.
687 Tl ödenecek.

Bu arada %40- % 69 arası 687 tl arkadaşlar. Sunguroğlu arkadaşımızın parası yaklaşık 0,50 kusurat eksik. Belki bi şekilde bunu kesmişlerdir. Diğer arkadaşlar da yazdıgında anlarız bunu.

Şu şekilde hesaplamıştım:

Mart dönem aylığını 2 aylık zam farkıyla şu miktarlarda alacaksınız:
Yaşlı: 343,63 TL
Özürlü (%40-69): 687,24 TL
Özürlü (% 70 ve üstü): 1030, 86 TL
18 Yaş altı Özürlü Yakını: 687, 24 TL

@Kalem;

anladık bu işin pirisin :)

@hami;

sen dua et ptt kart için kayıt yaptırdıktan sonra kaybetmemişsin. Dua et kayıt yaptırmamışsın yoksa işin zordu. Gelgelelim kayıt yaptırmamışsın eğer ptt kart istiyorsan yine, merkez ptt şubesine gidip sana bir kağıt doldurtturuyorlar ondan sonra 3 ay içinde kartın geliyormuş...

loris..çok sağol yardımın için teşekkürler

ben bugün(pazartesi 5mart) ptt'den 1030 lira çektim 2 kuruşu kesmişler ama dekontta gözüküyor küsurat.
%70 rapor oranım...

maaşlar daha yatmamış.ayın 5. de dediler, ptt kartımla baktım daha yatmamış.bakalım yarın yatcak mı?

Loris yarın alırım inşAllah sağolasın:) bide toplu parayı alsaydım ALLAHIN izniyle

@destiny;

alıp almadığını paylaş. İnşallah alırsın..

Loris,Atipik,Toros,Almonıa67 ,erhan.67 ::: ilk maaşımı aldım arkadaşlar darısı size ve diğer almayanlara. vatana millete hayırlı olsun. mart 2012 dönem maaşı : 686 tl

Üst Alt