Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Maaşı 2013 Aralık Ayı (4.Dönem) Aylık Tutarları ve Tarihleri

Loris

Aktif Üye
Konular
168
Reaksiyonlar
0
2022 Maaşı 2013 Aralık Ayı (4.Dönem) Aylık Tutarları ve Tarihleri

Doğum Tarihinin Son Rakamı 0 veya 5 olanlar: 05 Aralık 2013 Perşembe,
Doğum Tarihinin Son Rakamı 1 veya 6 olanlar: 06 Aralık 2013 Cuma,
Doğum Tarihinin Son Rakamı 2 veya 7 olanlar: 09 Aralık 2013 Pazartesi,
Doğum Tarihinin Son Rakamı 3 veya 8 olanlar: 10 Aralık 2013 Salı,
Doğum Tarihinin Son Rakamı 4 veya 9 olanlar: 11 Aralık 2013 Çarşamba

günleri maaşlarını alabilirler.

Aralık Dönemi Maaş Tutarları da Şöyle:

Yaşlı Aylığı:
391, 86 TL (1 aylık miktar: 130, 62 TL )
Özürlü (%40-69) Aylığı: 783,73 TL ( 1 aylık miktar: 261,24 TL)
Özürlü (% 70 ve üstü) Aylığı: 1175,59 TL ( 1 aylık miktar: 391, 86 TL)
18 Yaş altı Özürlü Yakını Aylığı: 783,73 TL ( 1 aylık miktar: 261, 24 TL)

İyi forumlar..

ekimin 15'inden sonra 1 buçuk ay kalıyor maaşa loris aslında bayram yaklaştığı için paylaşmıştır.ben eylül maaşı gibi 800 tl bekliyordum aralık maaşınıda ama o sadece mart ve eylül döneminde oluyor .

Loris sana bi sorum olcaktı
hani sen 5 senede bi rapor yenilencek demiştin
vakıftan öle dediler demiştin
noldu yenilendimi raporun oranda bi deişiklik oldumu yada süresinde

rakamlar kesinlikle doğrudur kuruşuna kadar. zamlar 2014 yılında yansıyacak

@mirhat;

raporu yenilettim eski raporum %80 miş yeni rapor ise %45 verdiler. Bazılarına ise rapor yeniletme gerekmiyor. Herhalde durumu daha ağır olanlar için birşey yapmıyorlar ama durumunda düzelme görüldüğünde önce raporu iptal edip yenisini istiyorlar aynı ben de ki gibi.

Hani Asgari ücret olacaktı Engelli maaşları? Yani yeni düzenlemeyle çalışamayan her engelliye asgari ücret ödense ve bunun asgari maaşa bağlasa daha güzel olurdu.
Şimdi ki maaşlar az ve memur maaşı zammı veriliyor. Memur maaşı ile özürlü maaşı aynı değil ki? Yüzde 3 zam olsa da en fazla 12 TL gelecek? Yani yaşam standartlarımızın iyileştirmesi için ya sağlığımıza ya da paraya ihtiyacımız var?

bu engelli maaşlarının miktarlarını nerden öğreniyorsunuz

Loris şeyi anlamadım

kim durumunda düzelme görürse

Vakıf mı hastanemi

@mirhat;

bu maaşı kim veriyorsa ankaramı artık neyse..

bayramdan önce 2022 maaşı alanlara nakdi yardım yapmıyorlarmı hala loris bunun hakkında bilgin varmı

@destiny;

kömür yardımı ve gıda yardımı alıyorduk ama ben sigortalı işe girdim diye kestiler. Sigrtalı işten de şirket değişikliği yüzünden çıkardıla tekarr Girebilmek için uğraşıyoruz ama ne kadar sürer bilemiyorum.

ben sordum 2022 maaşı alanlara böyle yardım yapmayacaklarmış aldığınız 3 aylık maaş yetmezmi diyor :)

benım maaşım 13 eylulde baglandı bana aralık ayında alcaksın dıyorlar ben ne kadar alcam acaba bılgısı olan ?

mehmet sen şu başvuru yapıpta babanın emekliliği yüzünden bir türlü maaşını bağlatamayan mehmetmisin.

rapor oranını bilmiyorum ama aralık döneminde 3 aylık tam maaş birde 2 aylık ekim kasım ayının maaşlarını vermeleri gerek . 144 ü ara sor

evet benım maaşım baglandı 2012 mart ayında basvurmustum bu yenı yasa cıktıya 234 onun sayesınde baglandı dedı sosyal yardımlar ama eskı paranı alamazsın dedıler ben 144 u aradım evet maaşınız eylul ayında onaylanmıs ama para gozukmuyor dedı kasımın sonlarında bıdaha arayın duser dedı sımdı ben ne zamandan itibaren maaşımı alıcam

aralığın ilk haftası alacaksın 3 aylık. ayrıca 2 aylıkda toplu para alman gerekiyor. kasımın sonuna doğru 144 ara. önceden toplu parayı zirrat bankasından alıyorlardı ama şimdi bilmiyorum. hayırlı olsun çok sevindim senin adına

arkadaşlar ben tekrar engelli maaşına başvurursam toplu para vermezler dimi :D
Benim 6 ay önce maaşım kesilmişti Mart kabusu yüzünden. Anlarsınız ya malum mart dönemi :D

Loris arkadaşım engelli raporlar yenileme diye birşey yok benim engelli raporum 7 seneyi geçti hiç birzaman maaşımda kesilmedi devamlı olarak aldım. Milleti yanlış yönlendirme ve ben 1987 doğumluyum maaşımı hafta sonuna denk gelince 7 .nci gün yerine 6 sında ptt atm den çektim 1.200 tl ve yine vakıflar raporu sürekli olanların raporlarını yenilemiyor sadece süresi birmiş olanların raporları yenilenmesi isteniyor ve sevk ediliyorlar hastaneye rapor alıyorlar açıkcası yanlış yönlendirme senin durumun farklı olabilir.Ve senin başka sebeblerden dolayı maaşını kesmişlerdir rapor meseleden değildir. Ve ya raporun süresi bitmiştir. Raporun süreli olabilir çünkü bu sene 7 senedir maaş alıyorum 2006 senesinden beri kimse benden rapor istemedi senden neden istiyorlar iyi öğren ve ona göre vatandaşları bilgilendir yanlış bilgi verme yanıltma

@DURSUN08;

benim raporum sürekliydi. Ama nedense raporu yeniletmemi istediler. Ve gittim yenilettim. Şimdi de raporum sürekli ama yine 5 senede bir yeniletmem gerekiyor.

AYRIYETEN Senin raporun 7 sene olmuş ve değişmesi istenmemiş olabilir. Zaten bir sen değilsin bu..! 10 senedir bile raporu aynı olanlar var ve hala maaş alıyor. Ki benim abim de öyle..!

İkide bir yanıltma yönlendirme gibisinden laflar etmişsin adamın canını sıkma..!

bugün 2022 maaşı için başvuru yaptım tekrar. Bakalım ne kadar sürede bağlanacak.

doğum tarihi 2 ile 7 si olanlar 6 aralık cuma günü maaşlarını ptt kartla ve şübelerden engelliler maaşlarını alabilmektedirler

1 ay kaldı. Dursun; aynen.

6 aralıkta tc nosu 1 ile 6 olanlar 6 aralıkta alaca 2 ve 7 olanlar 7 aralıkta alacak

destiny; 2 ve 7 olanlar ptt kart ile ayın 6'sında alabilecekler. PTT Kartın avantajı işte :D

2014 yılında memurlara zam yapılcakmış yarınki gazete yer alcakmış sanırsam acaba 2022 aylıklara yansıma oluyormu bilgisi olan varmı *

Arkadaşlar geçengün hastaneye gittimde heyetin ordaki memura sordum
benim raporum sürekli dedim yeniletmem gerekiomu dedim hayır dedi sürekli ibaresi varsa ömür boyu geçerli dedi
bütün kurumlar kabul etmek zorunda dedi sürekli raporu
kabul etmiyolarsa sağlık müdürlüğünemi ne başvur dedi
gerçi daa 5 sene olmadı benim 2015 3.ayında 5 sene olcak

Bi ara gidim sydv ye sorumda içim rahat etsin
nasıl olsa yol parası vermiom
engelli kartı çıkardım 20 lira verip
otobüs tramway metro bedava

1 sene

Bi sene dolunca yeniliolar

Yanımda bi kişi götürebiliom

Refakatçi yazıo kartta

5 inde alacagım ben dogum tarihimin son rakamı 5 perşembe günü :)

Üst Alt