Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Maaşı 2013 Aralık Ayı (4.Dönem) Aylık Tutarları ve Tarihleri

Evet arkadaşlar maaşlar haftaya başlıo son 10 gün

144 ü aradım maaşın aktif dediler
aralık 5 le 10 da hesabınızda olur dediler

RAMAZN;

kardeşim kaynağını gösterebilir misin bize acaba.

81 gün geçtide 9 günmü geçmicek destıny ba

bi gelseydide alsaydım 3 ayda 1 maaş verilirse böyle olur günleri sayarız ancak tahliye olacağın günü bekler gibi bekliyoruz

mrb arkadaşlar %40 engelliyim 2022 onaylanma tarihim 05,07,2013 sizce ne kadar toplu para alırım tşk.

05.07.2013 tarihinde başvurdum ağustos ayında onaylandı aralıkta ödeme alıcağım ama ne kadar olduğunu söylemediler

Selam arkadaşlar kömür yardımında bulundum kaymakamlık ret cevabı verdi bende bimere yazdım yazmaz olaydım 2022 maaşım durduruldu dıye yazı geldi kaymakamlıktan %88 sürekli raporum var 4 kişiyiz çalışan babamın emekli bağkuru var oda kredi ödüyor aylık 400 tl eline geçiyor nasıl aşıyorum muhtaçlık sınırı yardımcı olun lütfen evde bakım maaşı gelir sayılırmı saygılar.

Xerib kardeşim 2.800 3.000 civarı alırsın % 70 üzeri raporun varsa eğer

benımde 15 eylulde onaylandı aralıkda alacagımı soyledıler %50 rapor var ne kadar alıcam tahminen ?

eylulde onaylandı ekim kasim ayları var ama onlar nolcak

toplu para alırsın 1 defaya mahsus sonra düzelir aylıgın 800 küsür alırsın

ben zaten hiç toplu para almadımkı ilk defa alıcam parayı ondan soruyorum

hafta sonuna denk gelen 2022 maaşım?

benim 2022 maaşım cumartesi gününe denk geliyor ptt kartım var cuma günü çekebilirmiyim maaşımı geçen eylül maaşımı cuma günü almıştım doğum tarihimin son rakamı 7

bilgis olan cevap verecek kimse yokmu?

Fatma Şahin antep belediye baskani adayı oldu. Onun içinde bizim içinde hayirlisi olsun. Bakalim yeni bakan bizlere neler yapacak.

evet bugün itibariyle gaziantep büyükşehir belediye başkanı adayı olduğunu resmen ilan etti yeni bakan iyi işler yapar inşAllah

xerib85 2100 civarında para alırsın ama eve kağıt gelmesi lazım

tşk. ederim tolga ama eve kağıt gelmedi ve 144 aradığımda aralık 5 te alırsınız diyor

şimdi yeni üye olan arkadaşlar kızacak ama bu yeni başvurdum maaşım ne zaman bağlanır gibi soruları yeni konu açarak bilgi alsanız daha iyi olur bu konu başlığı 2013 aralık 4. dönem maaş miktarları ve tarihleri yani bunun dışında soru sorunca bi anlamı olmuyor

öyle bi kanun çıktı ama gerçekleşecekmi bilmiyoruz 34ist 2014 ocak ayında aylık olacak diyorlar

Evet beyler son 4 gün

Ha gayret

3 ay çok uzun bi zaman yav
senenin 4 de 1 i

Maaş beklemekten 3 sene nasıl geçti anlamadım

Hatta 3,5 sene

Aydan aya alsam yeter para

261 lira
1 ay geçerde 3 ay çok yav

aylık olacakmı gerçekleştimi nerden öğrendiniz ? ben aylık olması için çok uğraştım 3 ay ne deme ya 3 ayda insanın saçları ağarıyor ama devlet hala aylık yapmamak için elinden gelni yapıyor evde bakım maaşı alanlar her ay asgari ücret alıyor benim çevremde evde bakım maaşını 4 gözle beklyip kahvede yiyenler tanıyorum devlet bunların maaşını kessin engelliler aylık almayı hakkediyor ama aylık yapmaları biraz zor devlet o parayı başka şeyler için harcıyormuş avrup engelli maaşlarını türkiyeye hibe ediyormuş dexter07 öyle diyor http://www.engelliler.biz/forum/202...tiracak-kanun-teklifi-kabul-edilmis-mi-2.html

Üst Alt