Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2022 Maaşı 2013 Aralık Ayı (4.Dönem) Aylık Tutarları ve Tarihleri
Selam arkadaşlar kömür yardımında bulundum kaymakamlık ret cevabı verdi bende bimere yazdım yazmaz olaydım 2022 maaşım durduruldu dıye yazı geldi kaymakamlıktan %88 sürekli raporum var 4 kişiyiz çalışan babamın emekli bağkuru var oda kredi ödüyor aylık 400 tl eline geçiyor nasıl aşıyorum muhtaçlık sınırı yardımcı olun lütfen evde bakım maaşı gelir sayılırmı saygılar.
benim 2022 maaşım cumartesi gününe denk geliyor ptt kartım var cuma günü çekebilirmiyim maaşımı geçen eylül maaşımı cuma günü almıştım doğum tarihimin son rakamı 7
şimdi yeni üye olan arkadaşlar kızacak ama bu yeni başvurdum maaşım ne zaman bağlanır gibi soruları yeni konu açarak bilgi alsanız daha iyi olur bu konu başlığı 2013 aralık 4. dönem maaş miktarları ve tarihleri yani bunun dışında soru sorunca bi anlamı olmuyor
aylık olacakmı gerçekleştimi nerden öğrendiniz ? ben aylık olması için çok uğraştım 3 ay ne deme ya 3 ayda insanın saçları ağarıyor ama devlet hala aylık yapmamak için elinden gelni yapıyor evde bakım maaşı alanlar her ay asgari ücret alıyor benim çevremde evde bakım maaşını 4 gözle beklyip kahvede yiyenler tanıyorum devlet bunların maaşını kessin engelliler aylık almayı hakkediyor ama aylık yapmaları biraz zor devlet o parayı başka şeyler için harcıyormuş avrup engelli maaşlarını türkiyeye hibe ediyormuş dexter07 öyle diyor http://www.engelliler.biz/forum/202...tiracak-kanun-teklifi-kabul-edilmis-mi-2.html