Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Maaşı 2013 Aralık Ayı (4.Dönem) Aylık Tutarları ve Tarihleri

en son 09/2013 de aldım maaşı bu 11/2013 ayında almam gerekmiyormu ?

Maaşın kesilmedise rapor sürende bi sıkıntı yoksa alırsın
maaşının ne durumda oldunu aktif mi pasifmi 144 den öğrenebilirsin

Maaşlar aralıkta

12. Ay

Aralık 5 inde başlıo

ödemeler

?
maa%C5%9F%C5%9F%C5%9F(1).jpg

destiny aynen :) sende %40-69 arası maaş alıyorsun dimi?

slm arkadaşlar bu maaşlar nasıl alınır benim yüzde 41 raporum var nereye kayıt lunur presedür ne dir anlatırsanız sevinirim.. saygılar

yetmez kardeşim isyan ediyorum 500 lira kira 200lira elektirik su aldıgımız 3ayda 780 lira nasıl olacak bu parayla kefen alınmaz hükümetimize saygılarımı sunarım

birde sayın bakanımız fatma şahin hanım efendiye soruyorum hani maaşlar aylık olarak verilecekti neoldu suyamı düştü ama bizimm bakanımız bizi magdur etmeyecektir

arkadaşlar yazılarıma sizde bir şeyler yazın beni sevindirekceksiniz saygılarımla

26 yaşındayım ve sağlık güvencem bulunmamakta. %50 raporum bulunuyor. babam emekli başkomiser. genel sağlık sigortası yaptırmak zorunda kalıyorum. acaba engelli aylığı almam mümkünmü?

kurum bakında olan 18 yaş üstü koruma altında olan babadan yetim maaşı alan çocuga 2022 maaşı varmı..bana bilgi lazım

merhaba arkadaşlar.malumunuz engelli maaşları engellilik derecelerine göre belirlenmiş bir gösterge rakamı ile memur maaş katsayısının çarpımı ile hesaplanıyor.önceki uygulamaya göre memur maaşlarına yapılan zam oranında memur maaş katsayısı da artıyor ve engelli maaşlarıda bu oranda artıyordu. ancak 2014 yılında hükümet taban aylıklarına brüt 175 tl zam yaptı.ancak engelli aylıkları taban aylık esas alınarak hesaplanmadığı için engeliler 2014 yılında hiç zam alamayacak mı.lütfen görüşlerinizi ve konu ile ilgili bilgi alan arkadaşlar varsa paylaşabilirler mi.Teşekkürler.

işkur engellilere kurs veriyor bende gitmeyi düşünüyorum ama 2022 maaşına bir zararı olurmu ki acaba kasım ayında başlıyor şubatta bitiyormuş

merhaba..nasıl yani biraz açarmısnız şu engelli maaşını

İ. ALTUN engelli maaşının aylık olmasınımı açıklayalım ?

2014 yılında bir tek memur maaş taban ücretlerine 175 tl eklenecek zam yapılmayacak. bu durumda bizim maaşlar sanırım 1 yıl boyunca zam alamıyacağız. 2015 yılında ise ilk 6 ay %3 diğer 6 ay içinde 3 zam yapılacak.

mertata sen nerden biliyorsun zam yapılmıyacağını

Ben tahmin ediyorum. Memura ne kadar zam gelirse bizede o oranda geliyor. 2014 yılında bir tek taban ucretlerde artış olacakki bunun engelli maaşları ile alakası yok. Bekleyip göreceğiz.

zaten 17 yıl sonra hakkımız olanı verdiniz.oda sizin olsun.ne maaşınıza,nede ücretsiz otobüs kartına ihtiyacım yok.ihtiyacım olan 2 metre kare boşluk 70 kilo toprak.

maaşları aylık olarak aldığımızda bu haber gerçekmiş deriz yoksa bir sürü haber çıkıyo ama hiç biri olmuyo

evde bakım maaşı içinmiş zaten her ay birüsürü para alıyorlar bide asgari ücrete yükseltildi ohh hayat onlara güzel engellilere yine bişey yok engelliyi adam yerine koymuyorlar koskoca meclis kararı var hala 2022 maaşlarını aylık yapmamak için yırtınıyorlar bende boşuna paylaştım

şey arkadaşlar bişe sorcaktım
eylül maaşı cumartesi ye dekgelmişti merkez postaneden çekmiştim
yine cumartesiye dekgeliyo yine çekebilirmiyim merkez posaneden
loris pazartesi yazmışta

1977 liyimde

ptt kartın varsa Cuma günü rahatlıkla çeklebilirsin. Eğer yoksa mutlaka temin et yararlan bu hizmetten.

Loris kart varda atm den hiç çekmedim daha şifreyide bilmiom
sen şimdi ptt denmi çekilebilir dion kartla yoksa atm denmi
ilgilendin için teşekkür

Arkadaslar 2014 ocak ayı ıtıbarıyle enngellı maasları aylık olarak odenecegını bakanımız bıldırmıstı bende bu konuda tereddutteyım ama haberlerde duymustum medya yalancısıyım tbbmm konseyınde kendım okudum 2tane mhp mılletvekılı onayı ıle bu engellı aylıkları ocak ayından ıtıbaren aylık olarak verılıcektır... Tasarı meclıse sunuldu meclısten gectı kabul edıldı herkesın ımza muhuru ustunde onaylandı hepınıze hayırlı olsun ben duydugumu ve okudumu yazıyorum saygılarımla...

Üst Alt