Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2022 Maaşı 2013 Aralık Ayı (4.Dönem) Aylık Tutarları ve Tarihleri
Ee paronoya loris e öle yapmışlar onun raporuda süreklimiş 5 senede bi yenilenmesi gerekio demişler
vakıftan oda yeniletmiş
benim raporda süreklidir evet yazıo
bu arada demin 144 ü aradım maaş için cuma günü kimliğinizle ptt ye gidip çekebilirsiniz dedi cuma günü ayın 6 sı oluo ben 77 liyim dedim
burda ayın 6 sında görünüo dedi
77'liysen zaten ayın 6'ında alman normal. Benim animinde 10 sene oluyor ondan da istemediler yeni rapor. Ama işte MArt ayında raporumun süresi bitmiş yenisi istediler çıkarttık.
ben 1981 liyim ayın 6 sında alıyorum ama 5 aralık gecesi saat 00:01 yada 01:00 da parayı çekebilirmiyim .daha önce çok denedim bunu ama çekemedim gece 12 den sonra
Birde niye ayın 1 inden itibaren verilmeye başlanmıyor 5-6-7-8-9 da veriliyor zaten 3 ay bekliyor millet bari ayın başında verinde anlamı olsun 3 aylıklar 3 e bölünür herhalde tam bilemem ama aylık olacağıda kesin değil engellilerin işi zor anlayanları dinleyenleri olmayınca
kardeşim 95 dogumlu. %75 engeli var 3 aylık maaşı vardı kesilmişti. raporu yenilemiştik ve tekrardan göderdik. bütün herşey onaylandı bize aralıgın ilk haftası gelin demişlerdi bugun gittik ve daha maaşın yatmadıgı söylendi. 144 ü aradık onaylanmıs fakat hesaplarda daha bir hareketlilik olmadıgını söylediler. bu maaş döneminde mi yatar yoksa üç ay sonra martta mı. ? bilen varsa lütfen yarıdmcı olsun.
benim maaş günüm hala gelmedi mirhat bende çekmeye gittim bakıyım yattımı diye makina bozukmuş kartı yuttu şifreyi doğru girdiğim halde ptt görevlisinin konuşması beni deli etti memur değilya soytarı resmen yarın paramı alıyımda kurtuluyum