Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Maaşı 2013 Aralık Ayı (4.Dönem) Aylık Tutarları ve Tarihleri

benim d.t. son rakamı 4 ayın 9'unda alırmışım dedi 144.

Benimde cumartesi 1977

şey ya loris benide yollarlarmı 5 sene olunca

Rapor yenilemeye

önümüzdeki mart deil öbürkü mart 5 sene olcak

ne yeni raporu yahu sürekli olanlardan istemezler benki 10 sene oldu hiç bir sorun çıkmadı

Ee paronoya loris e öle yapmışlar onun raporuda süreklimiş 5 senede bi yenilenmesi gerekio demişler
vakıftan oda yeniletmiş
benim raporda süreklidir evet yazıo
bu arada demin 144 ü aradım maaş için cuma günü kimliğinizle ptt ye gidip çekebilirsiniz dedi cuma günü ayın 6 sı oluo ben 77 liyim dedim
burda ayın 6 sında görünüo dedi

77'liysen zaten ayın 6'ında alman normal. Benim animinde 10 sene oluyor ondan da istemediler yeni rapor. Ama işte MArt ayında raporumun süresi bitmiş yenisi istediler çıkarttık.

ben 1981 liyim ayın 6 sında alıyorum ama 5 aralık gecesi saat 00:01 yada 01:00 da parayı çekebilirmiyim .daha önce çok denedim bunu ama çekemedim gece 12 den sonra

peki ödemeler niye ayın 2 sinden başlamıyor vede biz mesela her aylıkta 7 sinde alıyorduk kartla çekenler daha erken çekemiyormu ?

destiny07;
peki nasıl olacak 3 aylıklar maaş 3 bölünüptemi verilecek yoksa şu an aldığımız 1.175 tl yi aylık olarakmı alacağız bilgi verin lütfen

Birde niye ayın 1 inden itibaren verilmeye başlanmıyor 5-6-7-8-9 da veriliyor zaten 3 ay bekliyor millet bari ayın başında verinde anlamı olsun 3 aylıklar 3 e bölünür herhalde tam bilemem ama aylık olacağıda kesin değil engellilerin işi zor anlayanları dinleyenleri olmayınca

Eylül ayında, ayın 5'inde PTT'ye gittiğimde alabilmiştim. Yine 5'inde gideceğim. 1983'lüyüm. 10'u demesine rağmen erken alabiliyorum.

Sa Arkadaslar Son Rakamım 8 ayın 5 inde alaßilirmiyim ? maaasımı..

O zaman bende 5 aralıkta alırım darısı mertatanın başına onun maaşıda bağlanır İnşAllah

kardeşim 95 dogumlu. %75 engeli var 3 aylık maaşı vardı kesilmişti. raporu yenilemiştik ve tekrardan göderdik. bütün herşey onaylandı bize aralıgın ilk haftası gelin demişlerdi bugun gittik ve daha maaşın yatmadıgı söylendi. 144 ü aradık onaylanmıs fakat hesaplarda daha bir hareketlilik olmadıgını söylediler. bu maaş döneminde mi yatar yoksa üç ay sonra martta mı. ? bilen varsa lütfen yarıdmcı olsun.

gününde yatar ptt hesabınıza kartınız varsa çekersiniz Doğum Tarihinin Son Rakamı 0 veya 5 olanlar: 05 Aralık 2013 Perşembe,

Bende demin ptt ye gittim yarın ödeme dedi 783 lira var dedi hesabında
1977 liyim bigün önce alcam öbür maaşlara göre

Destıny noldu ya günler geçmio diodun
bal nasıl geldi maaş günü

benim maaş günüm hala gelmedi mirhat bende çekmeye gittim bakıyım yattımı diye makina bozukmuş kartı yuttu şifreyi doğru girdiğim halde ptt görevlisinin konuşması beni deli etti memur değilya soytarı resmen yarın paramı alıyımda kurtuluyum

83'lüyüm. Bugün gittim, yarın alabilirsiniz dedi. Eylül ayını 5'inde almıştım 10'u demesine rağmen.

ptt kapıda ödeme ile alıyorum ama ilkkez ilk gün bitti gelmediler

2022 maaşları

arkadaşlar benim doğum tarihim son rakamı 9 ben kaçında alacam ptt kartımda var örenebilirmyim

metin-21
user-offline.png

ayın 9'unda kesin alırsın. Ama ctesi ve pazar da şansını dene.

maaş ödeme günleri değişti mi ben ayın 9 unda alıyordum 11 i olmuş neden öyle acaba doğum tarihimin son rakamı 4

metin-21;

bize halen gelen giden yok ilkkez böyle oldu

Bugün aldım arkadaşlar. Listeye göre 10'unda almam lazım ama PTT dün vermemişti, bugün verdi.

Bu arada, kendi kullandığım PTT kartımı, engelli maaşı için tanımlatabilir miyim? Şubede sorma fırsatım olmadı, ayrı bir kart da verilmedi.

deryab;

ayın 9'unda kesin alırsın. Ama ctesi ve pazar da şansını dene.

2022 aralık maaaşı

arkadaşlar benim doğum tarihim 9 sonu bu gün baktım para yok

Üst Alt