Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Maaşı 2014 Aralik Ayı (4.Dönem) Aylık Tutarları ve Tarihleri

Arkadaslar postaneler sehir sehır degısıyor anladıgım kadarıyla.

Ben gazıantep d.gunu son rakam 2 ve pazar gunu ptt kartım ile maasımı cekmıs bulunmaktayım ve ayrıca ben pttden alamadım bankamatıkte para kalmamıstı denizbanka gittim 100'de 1 kesıntıyle maasımı aldım 1.270 TL 12.5 TL gibi bir bedel kestıler. Diger bankalar %1.7 2.0 oranla kesıntı yapıyorlar.
Zaten PTT kartların ana bankası DenizBanktır.

+para isteyen arkadaslar goruyorum + para için sadece pttye gıtmenız sozlesmeyı doldurmanız yeterlıdır.
Denizbank sizin hesabınıza +para 400 TL eklıyecektir.
Faiz oranları dusuk olup. Odmeyı PTT lerden ister ay olarak yapabılırsınız. İsterseniz 3 aylık maaşınız yattgında oto olarak hesabınız +tırılır ve kullandıgınız +para kesılır.
+parayı sureklı olarak bu sekılde kullanabılırsınız.

Ama tavisyem eger cok ıhtıyacınız yok ise kullanmayınız.

Bu arti para icin bugun pttye gittim bizim burda boyle bisey yok dediler alamadim

Ptt nin 20 kat fazla ödediği doğrumu bana hiç inandırıcı gelmedi

devletde enayı ıdı 20x para vercek 3ay sonra ne ıle odeyeceksınız bakalım akla zıyan yazılar var .

4 olanlar aldı mı acaba? İstanbul.

9 olanlar bugün alan oldumu 1 gün önceden yatıyodu geçen seferlerde

Muğla Datça da yaşamaktayım.
2 li guruptayım.Yüzde yetmiş üstü olarak bugün postacı maaşımı getirdi.
1.274 tl olarak aldım.

852,45 alındı devlete 5krş bırakılmadı.:D hemen bıtırmeyın ha arkası yok...

tılafsınlı, muhtemelen gider, çünkü vergiden düşmüş fiyatının 120'de biri dahil ediliyor gelir olarak.

valla helali hos olsun arkadaslar bı ben alamadım su maası cunku yasım 26 ve hala bebek gıbıyım basvurdugum zaman baban sana bakıyor deyip geri ceviriyorlar beni 100 yasınada gelsen baban bakıcak

arkadaşlar eksi bakiye oluyormu olmuyormu anlamadım yazılarınızı okudumda

Valla ben pttye gittim eksi hesap olmadi baska bi gelirin daha olmasi gerekiyomus bilgisayar onay vermedi

çok tşk ederim birde öğrenmek istediğim malülen emekli olan mı engelli emekli olanmı fazla maaş alır bnm yuzde 71 engelli raporum ve kimliğim var ömür boyu geçerli 01 10 1993 sigorta baslangıcım sonra 1996 da bağkura geçtim 2013 terk sıgortalıyım 3879 ödenmiş primim var bağkura borcum yok ne yapmam gerek ben 2022 maaşı istemiyorum emekli olmak istiyorum bana yardımcı olabılecek arkadaslar varmıdır çok teşekkürler

E devlet te ödeme henüz çekilmedi yazıo ben parayı bitirdim bile

e devlet günceleme var galiba benimde öyleydi sonra düzeldii para bitti):))9

Üst Alt