Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Maaşı 2014 Aralik Ayı (4.Dönem) Aylık Tutarları ve Tarihleri

maaşın yattıgı zaman alıyolar gerci onlar aylık alıo mesela benim eksi 250 ama aylık 6 lira falan kesiyorlar maaş gününe kadar eksi 260 falan oluyo maaş günüde artı 600 falan görünüyo artıyı alıom bide eksiden alıom iki işlem yapıom gerisine karışmıom ister aylık 6 lira alsın isterse maaş gününde toplu alsınlar sana ödücen diye direten olmuyor maaşından kesiyolar 10-15 lira falan faizi galiba 3 aylık faizi ama onlar ayarlıo

doğum tarihinin son rakamı 2 veya 7 olan arkadaşlar bende 92liyim az önce gittim bankamatikten kontrl ettim para yatmamıştı artık yarına kaldı

bende kontrol ettim yatmamış hafta sonu kullandı ptt parayı desene ben anlamam arkadas madem kullanıo faizini versin 50 kurus 50 kurusdur versin faizi deme bizim borcumuz oldumu alıo faizini bizede ödesin faizini postahane :D

Verdigin bilgiler icin saol sizofrenik yarin gidip actiyirim bende hesabi parayi hemwn veriyolar mi

Şizofrenix; hafta sonları otomotik olarak yattığı bilgisi yanlış bence hafta sonları otomotik olarak yatmaz ancak bu gece yarısından sonra yatabilir yada bazı bölgelere göre değişiklik göstererek sabah 8den sonra yatabilir o yuzden bundan sonra hafta sonuna denk geldiği zaman hiçpttye kadar gitmesin kimse bence.

lugal hafta sonları otomatik yatması nasıl biliyormusun asıl gunler nasıl 0 la 5 olanlar 5 inde 1 le 6 olanlar altısında ya yani birle altı olanların otomatik yatmış olması lazım eger 2 ve 7 olanların 3 ve sekiz olanların cumartesi pazara denk gelseydi cumadan otomatik sistemi kuruyolardı ama 2 ve 7 lerin maaşlarını 1 gün kullandılar pazartesi yatırırız diye bence yani yarın herkezin parası yatar bankalarda kuruş bile önemlidir illa kullanıyorlar parayı ben hep 1 iki gün önce alıyodum ama bu sefer araya cumartesi pazar erken girdi :D

hemen alabilirsin paranı eksini hemenmi kullanıcan bırak eksi durugosun bea dgn

Gece 01:00 Online hesabı olan bakıp bilgi verir artık :) Şu maaşları hepsini bir gün de verseler ne olur yani neden böyle bir saçma tarihler verilmiş anlamıyorum :)

Napiyim sizofrenik ben 2022 maasini 1270 alicam 400 ole alsam hic deilse bi ise yarar

sacma tarihleri ayarlayan ptt normalde herkezin parası ayın 5 inde yatıyor izdiham olmasın diye tarih koymus postane ama kart cıktı gönder herkeze kartını hiç uğraşma postanede dimi yok illa o gunler beklenecek illa kullanacak parayı postane bizede git gel yapmak düşüo

Sabah 6 civarı gittim 850 tl yatmıştı maaşımı çektim ancak söylenenlere göre bu son maaşlarımız olacak sanırım :( 2015in mart ayında belki bazılarımız maaşını alamayacak bir daha :( umarız söylenenler gibi olmaz umarız tüm engellilerimiz için yeni yılda daha iyi koşullar sağlanır

Mesaj geldi 8 olanların yatmış kartı olanlar çekebilir.

Ben daha gitmedim ama mesaj gelmiş

3 ve 8 olanlarında yatmıs bide eksi faizi soran arkadaşlar vardı benim aylık 6 lira faizi varmış 3 aylık 18 lira kesmişler

Arkadaslar engelinizin yuzdesini veya aldığınız tutarı belirtirseniz net olarak öğrenmiş oluruz engelli maaşlarını..

arkadaşlar dün engelli maaşları dağıtılırken banka sisteminde arıza olmuş.atm engellilere maaşının 20 katı ödeme yapmış .keşke maaşım dün yatsaydı da 1.200 tl değil 20.000 tl alırdım :)

arkadaşlar sonu 9 olanlar maaşını almışmı örenebilirmiidk

evde ödeme ile alan yok mu

Son düzenleme:
yok ptt bize uzak biraz 9 olanlar almış acaba onu örenmek isterdim

Maaşım yeni bağlandı ilk ödemem aralık dönem aylığıyla birlikte toplam ödeme tutarı 2.548.14 tl doğum tarihi son rakamı 4 oran %70 yarın çekeceğim inşallah hayırlısıyla. Saygılarr..

Doğum Tarihinin Son Rakamı 3 veya 8 olanlar: 10 Aralık 2014 Çarşamba Olanların Ptt Kartla Cekenlerin Yattı Arkadaşlar.. Sabah Cektim.. Hayırlı Olsun..

hayır 1977 lim

arkadaşımada yarın gel dedi ptt

oda 1973 lü

kartla sonu 3ler alabılıyıo yazılanlara gore ptt ye gıdınce carsamba(10aralık) galıba .yanlışmıyım?

KKELEBEKK; bugun sadece doğum tarihinin son rakamı 2 veya 7 olanlarla birlikte 3 veya 8 olanlarda maaşlarını aldı. Son olarak geriye sadece 4 veya 9 lar kaldı onlarda yarın alacaklar isterlerse pttkartlarıyla gece 01:00'dan sonrada çekebilirler ve böylece bu dönemin bu yılın son maaşlarıda dağıtılmış oldu bizim asıl endişemiz bundan sonrası için olmalı 2015'te durum ne olacak gündemde şu an yok ama forumda gördüğüm kadarıyla bir çok engellinin maaşının kesileceği söz konusu :(

Üst Alt