Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2022 Maaşı 2014 Aralik Ayı (4.Dönem) Aylık Tutarları ve Tarihleri
Sagol mirhat kartta daha once 1 tl vardi onunla beraber 850 tl yazdim cektim yoksa 840 cekecektim icerde 1 tl kalmasi iyi.marta kadar beklesemmi beklemesemmi bilemedim ehliyet te önemli ama
2222 maaşının ehliyetle bir ilgisi varmı . dosyam hazır emniyete normal b sınıfı ehliyetimi almaya gidecegim pazartesi günü. ehliyeti almak için maaşı kestirmekmi gerekir. konuyla ilgili bilgisi olanlar lütfen bi yardımcı olun
Arkadaslar bugün PTT Bankamatik'le paralarını çekenler lütfen doğum tarihlerini de belirtsinler..benimki 1982 mesela..Ama kontrol edemedim çünkü bankamatik uzak..
Doğum tarihinin son rakamı 2 veya 7 olanlar maaslarını bence pazartesi pttkartlarıyla alabılırler cunku ayın besınde doğum tarıhının son rakamı 1 ve 6 olanlar da maaslarını almışlar ben 92 doğumluyum dun gıttım yatmamıstı %90 pazartesı hem 2 ve 7 lerin hemde 3 ve 8 lerin ki yatırılır 4 ve 9 olanlar ıse salı gunu maaslarını alacaktır...
1982 dogumluyum ve az once bankamatikten kontrol ettim saat 01.20 civarlarinda,
yatmamış büyük ihtimal pazar gecesi gece yarisindan sonra kartla cekebilecegiz ya da pazartesi şubeden alacagiz.
Sayın from; bugun itibarıyla haftasonuna girmis bulunmaktayız ve mesai saatleri dısında maasların yatacagını hıc sanmıyorum yani en erken pazartesi saat 08:00'dan sonra yatar bence...
otomatik diye bir şey var 2 ve 6 olanların ki yatmıştır hesaba kartı olanlar cekebilir olmayanlar pazartesi bende bi kere saat 1 de baktım yoktu 1 bucukta baktım yatmışdı gece
bu ihtimal olabilir ben mesai saatleri dışında resmi işlem yapılmıyodur diye söyledim ama sizin dediğiniz gibi ise pazar gecesini pazartesiye bağlayan zamanda yani gece 01:00 02:00 civarı otomotik olarak hesaplara maaşlar yatırılabilir ama yinede gecenin o saati herhangi bir ptt atmsine giderek parayı kontrl etmek ve yatmışsa çekmek tehlikeli olabilir sonuçta bu ülkede biz engellileri dahi hiçe sayıp aldığımız üç kuruşu elimizden almaya çalışacak yankesiciler fırsat kollayabilirler o yüzden hem herkesin dikkatli davranması hemde en sağlıklı biçimde olmak üzere pazartesi sabahı giderek parasını alması daha iyi olur..
doğum tarihini son rakamı 2 veya 7 olan arkadaşlar ptt hesabınızı kontrl edip maaşınızın yatıp yatmadıgını buraya post atarak bildirirseniz sevinirim (aslında ptt hesaplarımıza internet üzerinden erişim sağlayabilsek hesabımıza para yatıp yatmadıgını kontrl ederdik ve böylece her seferinde boş yere pttye kadar gidip gelmemize gerek kalmazdı bakardık yatmışsa gidip çekerdik)
pazartesi 2 ve 7 olanların yatacağı kesin mi? Aynı şekilde geçen üç aylıkta 2 ve 7 olanlar salı günü almışlardı. Bilginize. En iyisi ptt merkez şubelerine gidin. Orda kağıt asıyorlar ne zaman alacaklar diye.
aslında yer yer değişiyor büyük şehirlerde doğum tarihine göre güne takılanlar olurken ilçelerde kasabalarda bulunanlar biraz daha avantajlı oluyorlar zaten bu sistemle çalışmanın amacı izdihamın yaşanmaması e malum bi kasaba yada ilçede kaç tane engelli vatandaş oluyor ki o yuzden değişim gösterilebiliyor kaymakamlıklarca.
aynen doğru bu bende bi keresinde öyle amıştım 1992'liyim her dönemin 7sinde maaşım yatıyordu bi keresinde ayın 7si cumartesi denk geldi 6sında yani cuma gününden kontrl ettim yatırmışlardı
2 ve 7 olanlar bugun alamaz en erken pazar gecesi gece yarısından sonra alırlar bende 92liyim bende pazartesi sabah gidip alacağım pazartesi sabahı 0 alabilirsin bence...