Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2022 Maaşı 2014 Aralik Ayı (4.Dönem) Aylık Tutarları ve Tarihleri
valla ablam ne yalan söylüm 2 sefer başıma geldigi icin ödüm patlıyor
bide ablam,ş,e,y, 2 ay değilmi eylülde sadece 1ay almaştık kasım ayında 1 aylık yattı
ablacım kendi başlıgından devam edelim. karışıor burası. hesap kitap işi oldugu için ben de dikkatli olmalıyım hem. kendi başlıgından devam et ki ordan önceki mesajlara da bakma şansım olsun ve dikkatli davranayım yanıt verirken. bu konuyu vakfa sor bir. bir eksik ödeme varsa vakfı haberdar etmelisin.
evet raporum sürekli idi. Ama nedense yenilememi istediler yüzde 80 den yüzde 45 düştü Ama gel görelim abim için istemediler. Neyse artık herkesten istemiyorlar. Beni mi buldunuz len ama neyse herşeyde bir hayır vardır. Bakınız 7 aydır çalışıyorum Çok şükür. Ondan öncede 7 aydır çalıştım. Artık çalışmamda herhangi bir engel yok. O olmadı öbürü. Durmak yok yola devam
Doktorun psikiyatr testelerinin hepsini bildim. Bana daha önceleri damlaya damlaya ne demek sormuştu bilememiştim. Doktora sordum yine aynısınımı soracaksınız yok sen bildiğini söyle dedi yok dedim siz sorun dedim bana ayağını yorganına göre uzat nedir dedi bunun anlamını biliyordum cevapladım sonra senmisin tüm testleri bilen rapor oranımı yarı yarıya düşürdü
bende bakırköyde yatarken bi soru sormuştu doktor
6 kere 7 kaç 100 den 3 er sayı çıkararak geri geri say dedi
6 kere 7 42 dedim
100 den çıkarmaya o biraz zor dedim
biraz zorla kendini dedi saymaya başladım yeterli dedi
yani doktorun niyeti soruya saçma cevap vercemmi oydu
ben bu aralık maaşını aldıktan sonra sydv den kestirecem .ama sonra gss bağlanırmı ailede 7 kişiyiz babam emekli maaşı alıyor kardeşimde çalışıyor asgari ücretle bu durumda gss tekrar aktif olurmu ?
evde 3 maaş var ben kestirmezsem onlar keser ama benim kestirmem lazım.. kestirirsemde gss bağlanacak hadi naparsan yap birde bu ülkeye imreniyorlar gurbetçiler Allah akıl versin türkiyeyi cennet sanan gurbetçilere birde türkiye avrupadan daha iyi diyen koyunlara.
e devlette ne zaman belli olucak ne kadar alacagımız ?? benim ilk maaşım olucak o nedenle merak diyorum toplu para ile birlikte ne kadar alacagımı . forumda bir ablamız söylemişti ama işte insanız net bişey olmadan merakta kalıyoruz
Ben 1995 liyim ilkkez maaş alacağım acaba nerde çekicez bi saati varmı bilgilendirirseniz sevinirim 22/09/2014 başvuru tarihim ne kadar alacağım acaba...
herkese iyi günler dilerim..
enessalih06,
Cuma günü PTT'den alacaksınız, belli bir zamanı saati yok, bu günden sonra istediğiniz zaman alabilirsiniz. PTT kartını varsa bununla çekebilirsiniz, yoksa içeriden alırsınız.
2123,46 gibi bir miktar alırsınız. 10. 11. ayın ve aralık miktarını.