Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Maaşı 2014 Aralik Ayı (4.Dönem) Aylık Tutarları ve Tarihleri

11 gün kaldı ama böyle bi maaş sistemi için gün saymak beni sinir ediyor bu son maaş olabilir .

benim anlamadım senin maaş niye kesilmedi
babam emekli ablam çalışıo demiştin sen galiba
muhtaçlık sınırını geçince hemen kesilmiomu maaş
yanlış anlama maaşının kesilmesini istedim için demiom

Bende anlamadım ama kesipte ceza ödetmesinlerde

Birde cumhurbaşkanı "6567 sayılı "Engelliler Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanunu onaylamış

neler varmış kanunda ki

ya loris 9 hafta dioduk 9 gün kaldı

şehirlerarası otobüsler ve şehiriçi otobüsler engellilere göre ayarlama yapacak engellilerin rahatça binmesi için çıkarılmış kanun .onuda hükümetin yağcı medyası çok önemli bişeymiş gibi anlatıyor 2022 maaşı kesiliyor ama onu söylemezler tvde çünkü saklıyorlar milletten işine gelmiyor devletin neyse bu aralık maaşında sonra maaşını kestirecek olan varmı ? eğer mart maaşını alma ihtimali varsa bekleyelimmi marta kadar ?

evde bakım aylığı almayanların 2022 almasında sıkıntı olmayacak sanırım.

hanesinde emekli olanlar, babası abisi sigortalı çalışanlar olabilir. bundan dolayı aylık kestirmenize gerek yok.

1 Ocak 2015 tarihinden itibaren zaten sosyal incelemeleriniz yapılacak. herkesin muhtaçlığı yeniden sorgulanacak. muhtaçlıktan çıktıgı anlaşılanların aylıkları heyet kararıyla kesilecek. muhtaçlığı devam edenlerin aylıkları devam edecek.

hanede kişi başına düşen aylık geliri muhtaçlık sınırını (2014 yılı 2. altı ay için 270,23 TL) geçenler heyet kararıyla muhtaçlıktan çıkmış sayılır.
hanede her ne ad altında olursa olsun her türlü gelir, evde bakım aylıkları da dahil 2022 gelir hesabına dahil edilecektir.

muhtaçlıktan çıktıgı anlaşılanlara borç tahsil edilmeyecektir.

mrb arkadaşlar [FONT=Tahoma]Reddedildi/Feshedildi (13/11/2014) (Diğer Aylık/Yardım Alma Şartlarını Sağlamama Nedeni İle) su devetın yatına bakın bı anda oldu sızce bu ay alabılrmıyım son dakka atıılar golu bana sgk ya gıttım aktif gozukuyo dıyo bu ay alabılarmıyım arkadaslar[/FONT]

Yakınlık TürüKendisiTescil Kapsamı60/c3 2022 65 YaşYararlandığı KimlikGSS Kapsamı60/c-3 kapsamında sigortalı olanlarSicil Provizyon Tarihi23.11.2014Sigortalı TürüDiğerKatılım Payı MuafiyetHayırDurumMüstehaktır, provizyon alabilir.

Geçmişe yönelik provizyon bilginizi sorgulayabilirsiniz.

melek hanım loris de burdayken sölesen
loris in raporu 5 senesi dolunca yenilemesini istemişlerdi oda yenilemişti
sen bana gerek yok demiştinde rapor yenilemene

melek hanım martta ne kadar alcaz hesapladınızmı

haso ablam ilk sorgulamanı e-devletten mi yaptın?
eger oyleyse o ekranda yazanları bana tam kopyalar mısın kimlik bilgilerini saklayarak?

Mirhat sen evde bakım aylığı için sormuştun rapor yenilemeyi di mi?

E30/07/201205/09/20141.274,07 TLödeme çekildiReddedildi/Feshedildi (13/11/2014) (Diğer Aylık/Yardım Alma Şartlarını Sağlamama Nedeni İle)11.014,19 TL

2022 Yardımı Grubu
Yardım TürüYardımın Fayda SahibiYardımın Hak SahibiBaşvuru TarihiSon Ödeme TarihiSon Ödeme MiktarıSon Ödemenin DurumuYardımın DurumuToplam Ödeme TutarıVakıf Bilgisi

[FONT=Helvetica Neue]60/c-3 kapsamında sigortalı olanlar [/FONT][FONT=Helvetica Neue]60/c3 2022 65 Yaş sgk aktif diyo ama[/FONT]

haso ablam senin 2022 aylığın feshedilmiş. diğer sorgu sonucu önemli değil. aylığı kesildiği tarihten sonraki dönem başına kadar 60/c3 saglık güvencen aktif olabilir. aylıgın feshedildiyse o da kesilecek sonra.

senin aylık niye feshedildi? aylığın kesilmiş olup da yeniden mi başvuru yaptın? şu olanları ayrıntısıyla anlatsana bi?

melek abla bulent bey bı konuda gelırtesbıtı için 13ayrı kurum demış bunlar hangılerı acaba baya bı ayrıntılı bakıalcak galıba yanı benım gelırımı nerden bulucaklar dıyenler olabılr. yanı baya bı kesımın gelırı 270tl gecer bence ,daha yuksek olanlara bırde gss cıkaracaklar.bırde gerıye donuk bışey cıkarmasınlar başımıza.valla sınırım bozuldu artık.

abal işe girdım daha sonra 40 gun sonra ayrıldım bı baktım maas kesılmıs bu sefer tekrar basvurdum buseferde gelir dedıler onceden alıyodum sımdı ne olcak anlamadım valla gene kesıldı

asıl sebebı raporun aslını istıyolar bende vermıyorum bır kere dosya tasımada kayboldu 5ay uğrastım

Mirhat, aylığı halen alıyorsun ve aylık almaya devam ediyorken senden yeni rapor istenemez. ancak aylığın kesilirse ve raporun da 5 seneden fazla suruyorsa rapor istiyorlar ama raporun sürekli ise yine sen raporu vermek zorunda değilsin.

haso, senin başvurun feshedilmiş. ekranda oyle yazıyor.

aylığın ne zaman kesilmişti senin ve tekrardan ne zaman başvurmuştun?

2 hafta önce başvurmuşsun haso. peki evde bakım aylıgı alıyor musunuz? başka geliriniz var mı varsa ne kadar? hanede kaç kişisiniz?

hane 3 kişi baba emeklı sade maası 1400 gözukuyo kesın ondan

haso gss de gırdın hayırlı olsun 466lıra ıle.asg.brut ucretın 3/1 ini gectın.bu dunyada bır ılk olabılır engelısını haraca baglamak.

evet ablacım sebep o. aylığın feshedilmiş maalesef. o şartlarda başvursan da baglanmaz. ayrıca 1 Aralık itibariyle 60/c 3 GSS sağlık güvencen de kesilecek ve resen 60/ g kapsamında GSS tescilin yapılacak.
daha once yakınlarının saglık güvencesinden yararlanıyor muydun peki? eger maluliyetin tespit edilmişse daha önce yakınlarının sağlık guvencesinden yararlanabilirsin. eger yakınlarının sağlık güvencesinden yararlanman mümkün değilse GSS gelir tespiti yaptırıp sonuçlarına göre GSS'lı olacaksın.
hanede 3 kişi iseniz ve geliriniz soylediğiniz gibiyse GSS gelir tespitinde g1 çıkarsın ve prim ödersin.

haso aylıgın kesildiği için ve aylıgın baglanmadığı için aralık dönem maaşını alamayacaksın ablası.

hangı kurumlardan check alıcaklar acaba?gelır tesbıtı ıçın.

gelir tespiti için geekli tüm kurumlardan bilgi alınır sistem aracılıgıyla musty.
(kredi yurtlar kurumundan bankalara, ev ve araç bilgisi için gerekli kurumlardan sgk'ya kadar gerekli her kurum verilerine ulaşılır sistemden.

geriye donuk borç çıkarmasınlar bıde abla madem gecmısınız ne alıyosunuz dıye.

yok, borç çıkartamazlar ablam. bu konuda rahat olun. önemli olan bu yapılanlara ses çıkarmak. mücadeleyi boş bırakmayın ve sesinizi duyurun. borç çıkartılmaz bu konuda endişe etmeyin hiç.

eşim nakdi yardım icin ve ş.e,y yardımı 1 aylık yattıgı icin bimer başbakanlık ve cumhurbaşkanına mesaj attı inşallah aylığımız ile oynamazlar

yok, bundan dolayı maaşınızla oynayamazlar rahat ol ablası. zaten 1 Ocak itibariyle sosyal incelemeler yapılacak. muhtaçlık kararı da heyetin yetkisinde. muhtaçlık sorgulaması olmadan kimse işlem yapamaz muhtaçlıkla ilgili hususlarda.

Üst Alt