Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Maaşı 2014 Aralik Ayı (4.Dönem) Aylık Tutarları ve Tarihleri

kalem abla memurara zam yapıldıa bize yokmu 100%3 kac para ediyor

evde kira

martta tahminim 100 de 40 69 olanlar zamla 2 aylık farkla 970 980 i bulur gibime gelio

Aralik maaslari 1. Mesajdaki gibi alinacak. Mart muamma?

37 sene geçtide
42 gün mü geçmicek

Yaa sabırrr

dua20;

bızede o kadar %3 gelır cunku memur katsayısından hesaplanıyo oda 25-37,5tl yapar bozdur bozdu harca ..tabı marta alabılırsek
ekonomı kotu artık nerden kısabılrseler ordan kısıyolar tabı buna komık tutarda baglanan emeklı maaşları ve engellı maaşlarından başlıycaklar .2015daha fazla hıssedılecek ekonomık sıkıntı bu makarnacılara komurculere az bıle daha beter olsunlar .
2000+ maaş alıp çok yorulan memurlarda yazıcak bışey bulamıyorum zaten anlayan ne anlarsa anlasın artık.:mad:...

Aynen musty ülkeyi yönetenler makarnanın ne oldunu bile bilmiolar
pirzola yemekten

3 ay beklemek ne kadar acımasızca hala gün sayıyoruz koskoca ülke 2022 maaşını aylık yapamadı biri bana özel mesajla 2015 de yeni düzenlemede 2022 maaşları aylık olacak merak etme dedi ama hiç olacak gibi değil bilseydim evde bakım maaşı bağlatırdım

aylık olsa nolcakki destıny 283 lira

evde bakım almak çok zor
felçli olman lazım

aynen 5 hafta sonra başlıo

şizofrenix derken ??

Yok yani şizofren falanmısın

Bendede psikotik bozukluk varda
oda şizofren gibi atakları var

evet şizofren tanısı kondu 12 değişik hap kullanıyorum

Ben bitane elynza kullanıom 20 mg etken madde olanzapin antipsikotik

Bu son yattımda 6 sene önce 8 tane elektirik şok yapıldı bana

mirhat bende 3 ayda 850 tl olmasını istiyorum 283 tl nin pek faydası olmaz ama yinede 3 ay beklemekten iyidir bence 2015 de maaş kesilecek endişesine kapılmayın daha öncede dediler ama kesilmedi

Evet arkadaşlar son 32 güne girdik

ben ayın 6 aralıkta alıyorum 6'sı cumartesine denk geliyor bu durumda cuma günü yani 5 aralıkta alabilirmiyim maaşı ?

alırsın tabi

benim pazara dekgelio mecbur ayın 8 ini beklicem
1977 lim bildiğim kadarıyla cumartesi ye dekgelenlerin bigün önceden aldıklarına kendimden şahidim

ha gayret destınıy 31 gün

açlıktan ölmessek mart maaşı benimde cumartesi ye gelio

850 lira sana kaç hafta yetio destınıy merak ettim
bana 3 4 hafta

aydan aya 850 olsa iş bitcek adamda kavede bana bağkur kadar alıon dedi dedim abi 3 ayda aaaa dedi adam

güldü yani

büyük ihtimal akp lidi adam sonradan kıvırdı iyi para dedi

siyaset le hiç işim olmaz ama
vatansever ler tarafı hoşuma gidio

30 gün kaldı bugünü saymazsak :) (((hala gün sayıyoruz maaş dediğin ayda bir verilir yardımda olsa ayda bir verilir modern bi ülkede ))) banada 1 ay anca yetiyor .bu ülkeye vatandaşa doğru düzgün para veren bi hükümet gelmedi asgari ücretle çok iyi geçinilir diyorlar.engelliye 3 ayda bir maaş veren onuda övünerek anlatıyorlar asgari ücrette avrupadaki 10 ülkeden daha iyiyiz diyorlar kendilerine % 100 zam yapıyorlar vatandaşa %3 zam yapıyorlar 3 ayda nasıl geçinilir düşünmüyorlar.

1 ay yetiosa
2 ay maaş beklemiş oluon
2 aydan 2 aya demek daa doru olur

2 ay beklemek oluyor ama 3 ayda bir verildiğini bilerek idareli harcıyoruz 2 ayda bir vermek bile tuhaf olur türkiye birçok kanununu avrupaya göre uyarlıyor ama engelli maaşlarını kendi bildiği gibi uyarlıor.bu sitede biri engelli maaşlarını Avrupa türkiyeye hibe ediyor demişti hemde aylık olarak verilmesi şartıyla bu ne kadar doğru bilmiyorum ama dünyanın birçok ülkesinde aylık olarak verilir maaşlar türkiyde 1976 dan berli 3 ayda bir veriliyor ben 4 senedir uğraşıyorum aylık olsun diye kaç kere bimere yazdım kaç kere kampanya başlattık ama cevap aynı engelli maaşı aylık değil 3 aylık olarak verilir diyorlar ptt ile anlaşmaları öyleymiş .ama evde bakım maaşı alanlar her ay alıyor oda engelli maaşı grubuna giriyor vakıf maaşıda aylık olarak veriliyor oda yardım maaşı .2015 de yeni düzenleme olacakmış sıkı denetleme olacak diyorlar eğer evde bakım maaşı gibi sıkı olacaksa 2022 maaşının aylık verilme ihtimali yüksek .

2008 ekım ayından önce memur emeklılerı de 3 ayda bır almaktaydı ekım2008den sonra aylıga gectı bıze hala 3aylık mantık nedır bılemıyorum

destıny;
hiç verilmeme ihtimali çok daha yüksek..acı ama gerçek:(

bi daha mesaj attı bana merak etmeyin 2015 de aylık olacak dedi. 3 ayda bir maaş vermek kıtlık var demek ekonomik krizi var demek vakıflar bile ayda bir veriyorken koskoca devlet 3 ayda veriyor

evet son 4 haftaya girdik

haftaya deil haftaya deil haftaya deil haftaya

28 gün kaldı tam 4 hafta, neden 1 aralıkta başlamıyor maaşlar mesela 1-2 aralıkta doğum tarihinin sonu 0-1 olanlar alsın 2-3 aralıkta 2-3 olanlar alsın

Üst Alt