Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Maaşı 2014 Aralik Ayı (4.Dönem) Aylık Tutarları ve Tarihleri

2 aydır 2022 maası almak ıcın ugrasıyom ama kabul etmıyorlar :(

E-devlet sisteminde 2022 Aralık maaşı gözükmüyor?

Hayırlı günler sevgili dostlar.
Aralık ayında ilk 2022 maaşımı alacam fakat e-devlet sisteminde ne kadar alacagım hala gözükmüyor .sizde de aynı durum aynı mı????

cumartesi günü alma gibi bi kolaylık olmalı nasıl diğer bankalarda haftasonu para çekilebiliyorsa ptt den çekilmesi lazım buda çok normal bişey ama ptt o kadar gelişmedi demekki.madem haftasonu atm den işlem yapılamıyor teknolojiden bahsetmesinler

bakalım bugun yatar heralde gün atlayınca hesaba yatarmı yoksa mesai saatindemi başlıyor ödemeler

sabah olsun bakalım şimdiden belli olmaz zannederim bende baktım eylül ayının 3 aylıkları gözüküyor e devlettte henüz değişmemiş aralık ayı olmamış inşallh gündüz değişir

gunlerı bıtırdınız şimdı sanıyelerımı sayıyonuz:eek: buyazıları dırek cb yada bb gonderınde içleri açılsın bıraz bak engellıler ne halde.

e devlette halen görünmüyor eylül aylığı görünüyor 144 aradıgımda sisteme daha aktrılmamış

he yav e devlet şifresi aldık boşuna hala maaş görünmüo
gerçi devam edior yazıo

arkadaşlar ben ptt aradım 2022 3 aylık verilmeye başlandı dendi isterseniz sizde arayın

Arkadaşlar 2022 aylığını alabilmek için kişi başına düşen gelir 276 TL 'yi aşmaması gerekiyormuş yani 1.100 TL maaş alan 4 kişilik ailede bile kılpayı 2022 aylığını alamıyoruz bu ne saçma bir düzen böyle anlamıyorum yani 276 TL bir kişi geçinebiliyor muymuş ne saçma bir düzen. Arkadaşlar bunun için bizler ne yapmamız lazım lütfen açıklayabilir misiniz...?

e devlette hala gözükmüyor :) maaş günüm geldiğinde ne kadar alacagımı zaten ögrenecegim :) o zaman e devletin amacı ney

Sisteme girilmis arkadaslar e devletten bakabilirsiniz su andan itibaren :)

Benim girilmis o yuzden dedim sabah yoktu....o zaman zamanla sizin verilerde girilecektir

iyi günler benim günüm bu ayın 11 de ama şu an e devlette ödemeniz hazırdır diyor . şu an alabiliyormuyum yoksa illa 11 demi

tekprens ödeme gununde alabilirsin ödeme gunun 11 ise o gün alacaksın.

1.10.2014 tarihli başvuru ile yardım bilgilerinde gorunuyo e devletten fakat alo144 u aradigimda aktif değil daha kabul edilmemiş diyo ne yapmam gerekiyo

Türü Yardımın Fayda Sahibi Yardımın Hak Sahibi Başvuru Tarihi Son Ödeme Tarihi Son Ödeme Miktarı Son Ödemenin Durumu Yardımın Durumu 4 - - - Başvuru - BARTIN MERKEZ-BARTIN KEMERKÖPRÜ MH. ELMALIK SOKAK NO:3 PK:74100 BARTIN Tel No: 03782275614
Toplam ödeme tutarı alanı, ilgili yardım türünün Bütünleşik Sosyal Yardım Hizmetleri sisteminden verilmeye başlandığı tarihten itibaren verilmiş olan toplam ödeme tutarını belirtmektedir. Bu şekilde gorunuyo ne demek bu melek hanim

ödeme durumunda ne yazıyor? ayrıca mesajınızdaki kişisel bilgilerinizi siliniz.

başvuru yazıyorsa demek ki işlemlerin bitmemiş. eger aylığın baglanmadıysa bu durumda ilk ve toplu ödemeni mart'ta alabilirsin ancak.

İki ayda bitmezmi birşey anlamadim gitti

E-devlette sosyal yardımlarda görünmemesi gerekiyor ozaman

valla ekranda verdiğiniz bilgilerin gerekli kısımları vermemişsiniz. alo 144'u aramışsınız aktif değil demişler size. ödeme durumunda tire yazıyor ve başvuru yazıyor denmiş. aylık devam ediyor diye bir yazı yok galiba. buradan bir şey diyemem. vakfı arayın ögrenin.

benimde ödeme hazırdır yazıo
ptt ye sordum pazartesi gel dedi
1977 lim

Benim doğum tarihinin son rakamı 2.haftasonu ptt kartla alabilirmiyim yoksa saliya kadar beklicekmiyim

Aradim toplantiya bu hafta girecekmis başvuru tarihide 28 eylülmüş 1.10.2014te incelemeye gelmişler bu hafta toplantıda onaylanacakmis peki simdi ne zaman alicam ve ne kadar alicam

Mart'ta alacaksınız artık. aylığınız baglanmamış bu ay alamayacaksınız.
ne kadar alacagınıza da -baglanırsa aylığınızz- martta e-devletten bakarsınız. ya da bilen arkadaşlar hesaplar.

Üst Alt