Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Maaşı 2014 Aralik Ayı (4.Dönem) Aylık Tutarları ve Tarihleri

belki bugün yatar diye beklemiştim.genede birazdan ptt kartla gidip bakacam.eğer yatmışssa sizede haber veririm

LugaL;
belki bugün yatar diye beklemiştim.genede birazdan ptt kartla gidip bakacam.eğer yatmışssa sizede haber veririm

Ptt karta baktim.maaslar yatmamiş

abbasuzunn;
düşündüğün için ve bilgilendirdiğin içinayrıca teşekkür ederim ama bugun ve yarın yatma olasılıgı yok ama pazartesi muhakkak yatar 3 ay beklemişiz 2 gün daha bekleyeceğiz gerçi 2 gün beklemek 3 ay beklemekten daha zor geliyo ya neyse :)

musty35;

2 olanlar alamamışken 3 olanlar nasıl alsın :D 3 olanlarda pazartesi alırlar büyük ihtimal..

maaşlar toplu şekilde her dönem ayın 5 inde yatar
günlerinide ptt ayarlar

3 aylık verilio
100 de 40 70 arası 850
100 de 70 üstü 1274 tl

Şizofrenix;

ben ptt kartla baktım bugün para yatmamıstı.dogum tarihimin son rakami 2

mirhat;
ptt kartla yarın alabilme sansımız yokmu.dogum tarihimin sonu 2

bu maaşı kartla degılde pttden dırekmı alsam dıye duşunıyorum 1,2lıra kalırsa onlarıda alırız. nasılsa artık devlete gss oduyecem barı1,2 lırayı kurtarayım :D......lanet olsun boyle duzene..butun vebalımız uzerlerıne olsun.

abbas kartla hiç çekmedim için bilemiom

Ben 1982'liyim, dün gece 1:30'da ve bugün oglen 14:00'da baktim yatmamisti artik pazartesine kaldı.

Bu geceyi bilmem ama yarın gece saat 01:00'dan sonra Ptt kartı olanlar çekebilir..

Sabah ola hayır ola demişler arkadaşlar hayırlısı olsun umarım yatar bir günde önemlidir bizim için ihtiyaçlarımız var.

Arkadaşlar Herkes dogum tarıhı gununden once alamayacaklardır bilginize

Son rakamları Cumartesi pazara denk gelenler ise Eger 2 ve 7 gibi olanlar Ptt kartları var ise bugun pazar alabıleceklerdir.
Ptt kartı olmayıpta son rakamı c.tesi pazara denk gelen arkadaslar pazartesi alabileceklerdir.

Tum herkesin maaşı ayın 5 n de yatmakta olup odeme gunlerı potanenın belirttigi tarihte hesablarınıza yatmaktadır.
Buna c.tesi ve pazar gunleri dahildir.

cumartesiye dekgelenler cuma günü alabilio uysal
pazara dekgelenler pazartesi

2 ve 7 olanlar kartla bugün alabilir diyosun ama ben simdi baktım kartta para yok yatmamış

her ptt kafasına göre takılıo denetleyen yok ki engellilere özel olsa ücretsiz olsa su ptt hesapları inceleme ne güzel olur bi kere gittim ptt hesabımı netten kontrol etmek için şifre almaya cok işim var dedi gelde sıkma ümünü memurun ulen ben o kadar yol gelmişim nie acmıon sonra delirdinmi delirdi diolar

Kart dan Ekstra olarak para alına biliniyor mu 20-30 TL gibi miktarlar yazıyor ya -Kredi veya borç olarak böyle bir şey var mı ?

ekstra para alman için actırman lazım 400 liraya kadar eksiye girebiliyorsun ben 250 tl eksi actırdım 400 eskiye yükseltmeye calışıom sorun cıkıyor bakalım yarın 400 e yükseltebilecekmiyim paran artıya cıkınca gel dedi ptt müdürü

Şizofrenix;

Nasıl yaptın bunu ? PTT ne diye başvuru yaptın bir şart isteniyor mu ? Maaş yattığı zaman direk maaştan kesiliyor değil mi ?

evet maaştan kesiliyor 5-10 lira faizi var tam bilmiyorum ama bu ay senin içinn bakarım ne kadar faiz kesiyorlar nasıl yaptıgım ise gidip ptt ye artı para actırmak istiyorum dedim actılar form doldurdum actılar yani sen actırsan 849 artı 250 lira 1100 lira falan alırsın bu ay actırırsan ama faizi var tabi git yarın formu doldur acsınlar hesabı

Bu arti para nasil oluyo geri odemesi maastan.mi kesiyola r yarim bende gidip yaziliyim.

kimisi artı para dio kimisi avans kimisi havuzdan para alma dior cok basit kimliğinle gidip eksiye hesap actırıosun 1 dakkalık bi iş kac para acarlarsa en üst 400 tl ye kadar die biliom ben 2022 alan herkeze acılıyor elimizdeki kartlar denizbankın kartı aslında ptt nin değil denizbank güvencesinde denizbank ne kadar acarsa o kadar eksiye inebiliyorsun ama ptt den actırıosun bankadan değil

Peki geri odemesi nasil oluyo taksit.mi maasta mi kesiyolar bi zahmet bunuda cevaplarsan

Üst Alt