Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Maaşı 2014 Mart Ayı (1.Dönem) Aylık Tutarları ve Tarihleri

Paramı Aldım 2123

Bugün 3 aylık ilk maaşımı aldım bundan sonrada hep aynı fiyatı alcakmışım siz nekadar alıyorsunuz :D

Bu arada engelli aylığı

benim gelmemiş demek ki sonuçlanmamış 7 şubatta eve gelip inceleme yapmışlardı bgn annem gitmiş sormuş nisanda belli olacak demişler baglancak da demişler hiç bişey anlamadım bu işten :( haziranda gelir mi gelmez mi ona göre yaz okulu parası vercem ben onunla sonuçlanma süresi 30 gün diye biliyordum ben alan arkadaslara hayırlı olsun güle güle harcayın ve gıdım gıdım

Yardım Lütfen :p

Arkadaşlar ben 2022ye ocakta başvurdum kabul edilmiş mart ayında alabilirsiniz dediler ama ben nerden alabilirm nerden bakabilirm bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden tşkler.:confused::confused:

E-Devlet uygulamasından, Sosyal Yardımlar bölümünden görebilirsiniz veya PTT'ye gidip gişe görevlisine sorgulatabilirsiniz.

2022 maası

899 tlyi nekadar aralıklarda aliyoruz her aymi 3ayda bir mi
,
,
,ben ilkdefa alcam nerden cekicem bilgi verebilirmisiniz

Üst Alt