Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Maaşı 2014 Mart Ayı (1.Dönem) Aylık Tutarları ve Tarihleri

musty35Doğum tarihinin son rakamı 5 ve bugün 1339.73 tl alınmıştır.

Son düzenleme:
Bak adam dogum tarıhı son rakamı 3 mus Ayın 6 sında cektını soylemıs yanı son rakamı bormalde 7 sınde cekıyor 3 ise ayın 8 ne cekmesı lazım demekkı maaslar onceden hesablara yatırılıyor ancak ptt yogun kalabalık oldugu ıcın grublandırmıs.

Anlıyacagınız Paranız hesabınıza yatıyor. Poostaneler grublara bolmıskı kalabalık ve sıra beklemesın kımse dıye boyle bısey yapmıslar.

Paranızı almak ordakı gorevlının vıcdanına kalmıs. Ancakk bankamatık kullananlar maasını 1 gun onceden cekebılır cunkı hesabınıza 1 gun once yatıyor.

ya arkadaşlar bu dogum tarihi dedigi abimin yıl olarak 1972 eger böyle ise cuma günü alır öylemi..

1983 için yarın alabileceğim söylendi.

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Geçen üç ayda normalde ayın 7'sinde alacakken bir gün önceden almıştık. Lakin bugün ayın 6'sı ve ptt matikte para yatmamış. Galiba kurum ya düzeltme yaptı son zamanda ya da bizim maaşı mı kestiler bilemiyorum. Acaba Doğum tarihin son rakamı 2 ve 7 olanlar bugün 6 mart perşembe günü ptt kartı ile maaşlarının yatıp yatmadığına bakabilirler mi? Şimdiden çok teşekkür ederim. İyi forumlar..

evet bende 83 lüyüm kac aydır 6 sında alıodum bu gun yatmamış ama bi keresinde ayın altısında sabahtan yokladım yoktu ögleden sonra yokladım yatmıştı belki ögleden sonra yatar loris

E-devlet'te yatmış görünüyor ama yarın çekilebilirmiş. Ben de hep 6'sında alırdım.

@teorisyen;

cevabın için çok teşekkür ederim. Acaba forumda son rakamı 2 veya 7 ile biten bir arkadaş ptt kartı ile yatıp yatmadığına bakabilirse çok memnun olacağım. İyi forumlar..

Loris;

Benim son rakam 2 Az once ptt den geldım Kartımla kontrol ettim yatmamış Malesef Yarını bekliyecegiz.

teşekkürler arkadaşlar bizi aydınlattınız. Demek o ki artık ptt kartı olsa bile 1. sayfada yazılan ödeme günlerine tabi tutulacağız. Haydi rastgele.. :)

Loris; o tarihler uine tutmuyor. 10'u yerine 7'sinde ödeyeceğiz dedi bana. Öncekilerinde de erken aldım hep.

Gençler normalde ayın 8.inde almamız gerekir hafta sonuna denk gelince cuma alabiliyoruz yani anlıyacağınız yarın maaş çekebilirsiniz 2.7 olanlar bugün çekebilirler

thespian;

Kardesim yukarda ben yazdım PTT ye bizzat gittim Kartımı taktım bakıye bılgılerımde 4 TL var gecen ayın kusuratı. Anlıcanız Yatmamıs. Siz neyin kafasındasınız anlamadım. Son Rakamı 2. ile 7 olanlar Kart ile parasını alabilenler varsa yazsın. Sunun bunun dedigle olmaz. Bizzat alan kişiler yazsın bakalım. Eger oyle Son rakamı 2 ile 7 olanlar Ayın 6 sında alıyorsa ya postanenın yanlısı veyada Şehir olarak degişiyodur. Ben Gaziantepteyim ve Alamadım hayret bişey.

Loris ayın 5 inde herkesin maaşı topluca yatırılıo
benim bildiğim
mesela ben 1977 liyim çarşamba günü sordum ptt ye maaşın yatmış dedi ödeme cuma günü dedi
bu arada burda bi arkadaşım var 1973 lü onunkinide sorduk onada cuma günü dedi memur ödeme

Aynen uysal şehirden şehire deişiodur belki maaş yatırma

Ben bursa dayım 1977 liyim maaş günü geldinde hep 5 inde sorarım ptt ye maaşım hep yatıo

arkadaşlaar ben 1977 liyim e devlet te yattı görünüyor 2199 tl (iki dönem almamıştım)cuma günü gel dediler

Biraz önce bakanlığı aradım, doğum tarihihin Son rakamı 4.
Pazartesi günü maaşımı çekebilirim...

ablacım oncelıkle mrb ben masımı 5 inde cektım bugun ayın7 si e devletten bakıyorum ödeme hazırdır henüz cekılmemiştir yazıyo ben bu işi anlamadım acba hazıran maasımıdamı verdıler ben anlamadımkı alamadım yoksa almadımmı kafam karıstı

son rakamı 6 olanlar kesin yatmışmıdır kardeşim

yatmış mı 2022 maaşı??????

@selmano;

dün yatmıştı zaten.

Son rakam 3, Az önce çektim içerden. Önceki dönemlerde 6'sında çekiyordum. Bilginize...

ugurates;

biraz daha bekle kaydı silmemişlerdir, çekildi diye sonra düzeltirler

2022 mart ayı maaşı

arkadaşlar benim doğum tarihimin sonu 9 az önce baktım yatmamış alan varmı acaba 9 olanlar

Üst Alt