Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Maaşı 2014 Mart Ayı (1.Dönem) Aylık Tutarları ve Tarihleri

arkadaşlar bu tutarlar doğrumu ayrıca 2014 de yapılan asgari üçretin yüzde kaçı bize yansıyor ...

aslında bize verilen bu parayı her ay dünya bankası ülkelere gönderiyor devlet ise bize 3 ayda bir veriyor ilk defa 889 tl alacam

peki aylık verileceğine dair bir söylenti var doğru mu ayrıca neden bize bazen düşük bazen yüksek veriliyor sabit olmuyor mu

hadi bakalım son iki hafta herkese şimdiden hayırlı olsun..

ya arkadaşlar 3 ayda 1 veriliyor 800 civarı para e bu paraylaq nasıl geçineb ilirsiniz aklım almıyor 3 ay ne yeter insana 800 tl para bende özürlüyüm bağlatıcam ama az bu yaa 3 ay 800 tl mi beklicem benya

elbette bizede yetmiyor ama bunu bile kesmesinler diye dua ediyoruz

maaşın bağlandıktan sora neden kessinler kardeşim. ayrıca ek gelir yapamazmısınız siz sigortasız biyerlerde çalışamazmısınız günlük yömiyeli felan

muhtaçlık sınırını geçtin mi kesiliyor ayrıca günlük iş bulmak zor bulsan da engellisin diye almazlar

muhtaçlık sınırı nasıl geçersen kesilir aldığın aylık zaten sabit değilmi 3 ayda 890 kesilmez bence he sen evlenirsen veya sigortalı işe girersen kesilir sigortasız işte çalısman lazım ek gelir yapman için dayının aqmcanın yanında v.s takılman lazım.

bize verilen paraya bakmıyorlar ailemizin aldığı paraya bakıyorlar

egos45 daha maaş almadan ek gelir peşine düşmüşsün. once git maaş için başvur aylık baglanıyor mu baglanmıor mu gor ondan sonra arkadaşlara fikir ver bence:)
2022 aylıkları sadece muhtaç olan 65 yaş üstü yaşlılara, yuzde kırk raporlu engelli çocuğu olan engelli yakınlarına ve % 40 ve üstü engellilere ödenir. ama muhtaç olmaları kaydıyla.
Bu bahsettiğim kişilerin hane gelirlerinin hepsi toplanır ve kişi başına düşen aylık gelir 255,22 altındaysa aylık baglanır. aksi takdirde baglanmaz. ve bu aylıklar devamlı aylıklar değildir, muhtaçlıkları devam ettikçe devam eder. muhtaçlıktan çıktıgı an da kesilir.
2022 aylığı alanların senede 1 sosyal incelemeleri yapılır ve muhtaçlıkları gözden geçirilir.

Kalem;

adım adem yasım 35 raporlara baktım ılk verılen rapor sene 2003 %.67 ıkıncı verılen rapor sene 2010 %.87 kardesıme soylıycem dedıgınz vakfa gıtsin bı baksın kendım alıyorum aylıgı saloun

Anlamadım arkadaşlar ne fark etti ki zam da? normalde 1.290 1.300 tl denk gelmiyor mu ?

Martın hangi günü alıcaz acaba arkadaşlar ? ve ben 9 aydan sonra ilk defa alıcam ve sistem aynı mı ? yani yine aynı hesabıma mı yatıcak ?

VİSAL-İ BAKi, 2022 aylığı ile ilgili tüm ödemeler doğum yılınızın son rakamına gore PTT'den yapılacak. ARTık bankadan toplu ödeme yapılmıyor. Tüm ödemelerinizi PTT'den alacaksınız.

dğum yılınızın son rakamına göre ödeme günleriniz:

Doğum Tarihinin Son Rakamı 0 veya 5 olanlar: 05 Mart 2014 Çarşamba,
Doğum Tarihinin Son Rakamı 1 veya 6 olanlar: 06 Mart 2014 Perşembe,
Doğum Tarihinin Son Rakamı 2 veya 7 olanlar: 07 Mart 2014 Cuma,
Doğum Tarihinin Son Rakamı 3 veya 8 olanlar: 10 Mart 2014 Pazartesi,
Doğum Tarihinin Son Rakamı 4 veya 9 olanlar: 11 Mart 2014 Salı

ÖRNEK: doğum yılınız 1992 ise son rakamı 2.
2 rakamının olduğu güne bakacaksınız. o da 7 Mart

Evet hafta ya bugün maaşlar başlıo

3 ve 8 olanlar cumartesi alamazmı kalem hanım
cumartesi merkez postahaneler açık da ondan sordum

Bi arkadaşım varda burda onun son rakamı 1973

Ondan sordum

PTT Kartı olanlar ilgili tarihten 1 gün önce paralarını alabiliyor. İyi günler..

Özürlü (%40-69) Aylığı: 889,36 TL
Özürlü (% 70 ve üstü) Aylığı: 1334,04 TL

Geliver bana güldür yüzümü :) :D

Doğum Tarihinin Son Rakamı 3 veya 8 olanlar: 10 Mart 2014 Pazartesi,
Doğum Tarihinin Son Rakamı 4 veya 9 olanlar: 11 Mart 2014 Salı
tarihlerinde alacak kişiler PTT kartınız varsa cumartesi günü bile alırsınız :D

Evet arkadaşlar son 4 güne girdik
benim 6 gün tabi 1977

Üst Alt