Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Maaşı 2014 Mart Ayı (1.Dönem) Aylık Tutarları ve Tarihleri

Kalem;

birşey sormak istiyorum kalem hanım geçen yıl olduğu bu yılda ptt de maaş alanın kişinin yaşayıp yaşamadığına dair bir nevi güncelleme yapılmıştı hatırlarsanız annemin kartıyla parayı çekmeye gittiğimde aktif olmadığını görmüştüm ve alamamıştım bir sonraki gün annemi pttye götürerek orada güncelleme yapılıp o şekilde almıştık ve yine geçen yıl mart aylıklarında bböylee olmuştu yine acaba bu defada aynı durum söz kkonumusu bir bilgginiz varmı ?

Benimde demek istediğim bu hanım efendi çok güzel dediniz. bu foruma nerdeyse hiç uğramadım ama geçen günlerde forumun özellikle bu bölümlerine bakınca şaşkınlık içinde kaldım.

Maddi konularda konuşulan hangi ilde yattı kaçında alıyoruz nasıl alıyoruz ama bu aldığımız bizim hakkımız mı bu yaşadığımız korku revamı diyen bir arkadaş yok tabi bu sessizlik olunca değişen birşey olmaz arkadaşlar biraz geniş düşünün biraz hakkımızı arayalım yardım parası nedir muhtaçlık nedir dünyada hangi ülkede bu tarz bir yaklaşım ile engellilere maaş veriliyordur tabiki gelir gider kriterleri olur ama engelli başta düşünülerek yapılır ülkenin ekonomik ailelerin ekonomi yapısı geçim standartları engellinin engelli olmasından kaynaklanan masrafları vs vs bunlara göre kriter verilmeli. yıl 2014 olmuş hala en ufak yapılması gereken yapılınca lutuf görüp ezilip büzülüyor engelliler biraz hakkımızı isteyelim.

anneminkkide 7 o zaman bende kartan perşembe akşamı çekebiliyorum demekki

adil, konuyu anlayamadım ben. Tam olarak öğrenmek istediğin nedir? sorun nedir? aylığı mı çekemedim diorsun?

konu şu ablam geçen yıl ptt atm sine gittiğimde kartı taktım hesap aktif değil yazıyordu daha sonra bu sitedeki arkadaşlara konuyu yazdığımda ptt ye annemide götürerek güncelleme yapılması gerekkir demişlerdi bende aynen onların dediği şekilde annemi ptt ye götürüp o şekilde almıştık demem şu bu güncelleme olayı her yılmı yapılıyor bu defada başımıza öyle birşey gelirmi yazdığınıza göre biz cuma günü alabiliyoruz ama bir önceden herhangi bir durum olurmu diye önceden bilgi edinmekk istemiştim

yok olmaz öyle bir guncelleme. ama arkadaşların dediği gibi erken git bakalım sen de çekebilecek misin? bu işi sizler biliorsunuz pratiği pek ben bilmiorum...

1 martta sigortam başlamış mart maaşını alsam bir sıkıntı olurmuki acaba ayın 7 sinde almam gerekiyor du arada 6 gün var zaten perşembe günü dilekçe yazacagım 15 günlük deneme suresi ile işe girdim 17 marttan itibaren maaşımı kesin diye 15 gün sonra belkide zaten beni begenmeyip gönderecekler garanti degil daha böyle yapsam kurtarırmıyım acaba

Niyazi Bey; Iptal etmek için, 90 günlük süre var diye biliyorum ama diğer arkadaşlardan da bilgi almak lazım.

Niyazi Bey tam da sınırda sigortanız yatmış:) Ödeme dönemi öncesi sistem üzerinden inceleme yapılıyor. bu incelemede sgk kaydı tespit edilenlerin aylıkları feshedilior. eger sistem incelemesi daha once olmuşsa kurtuldunuz:) yoksa aylıgınız feshedilebilir. bekleyin ve gunu gelince aylığı çekin. çekiorsanız inceleme daha once olmuş demektir ve atlatmışsınız demektir:)

Ama aylığınızı çektikten birkaç gün sonra gecikmeden vakfa gidip bildirin durumu. buraya yazdıklarınızı aynen onlara da anlatın. deneme sürecinde oldugunuzu anlatın. onların dediklerine göre hareket edin.

teşekkür ederim kalem hanım bu arada yanlış yazmışım 1986 dogumluyum yani ayın 6 sında almam lazım

abla benım odeme gunum yarın 1985 doğumluyum bugun aksam 6 da aradım 144 u daha yatmamış dedıler sabah 9 da postaneye gıdıcem ordada yatmadı demesinler bugun yatmadıysa yarın nezaman yatar anlamadımkı

aylığın baglandıysa yarın yatar aylıkların ablam rahat ol:)

ptt kartı olup doğum tarihi 2 ve 7 olanlar, atm'den sorgulatabilirler mi maaş yatmış mı yatmamış mı?

gidip sorduğumda bana 10 da gel dediler normalde ben ankarada alıyordum evden şehir dışındayım diye ref. numarası ile almaya gittim normalde 5 de alıyordum hep ?
böyle olan oldumu

Bende demin ptt ye gittim sordum maaşın yatmış dedi memur cuma günü dedi ödeme 1977 limde ben

şu an alan var mı? Paylaşabilir misiniz? Ne kadar aldınız?

Sana guveniyoruz kalem abla bizimki merak heyecan iste

2022 aylığı bugün ptt'den 1339.73 tl alınmıştır. Duyurulur.

Loris;

hocam benim dogum tarıhı son numaram 2 Ben Kart ile cekiyorum. Bugun Gitsem cekebilirmiyim Yatmışmıdır?

Doğum tarihimin son rakamı beş. 1320 lira çektim ziraat bankası 15 lira haraç aldı..

1983. E-Devlet'te görünüyor, yatırılmış. Yine yarın gideceğim. Her dönem 10'u yerine 6'sında alıyorum...

pttk kart ile 2 ve 7 olanlar 6 sında çekebilirsiniz arkadaşlar bugün olmuyor.

alfa;
2022 aylığı bugün ptt'den 1339.73 tl alınmıştır. Duyurulur.

]kaçpara alacagı herkesın bellı doğum tarıhınızı girin de herkes ona gore gıtsın

bendede yatmış ama ptt 2-3 gün kullanıo parayı herkeze ayın 5 inde yatsa ne olur zaten aylık dediler heycanlandırdılar
wMQdr2.jpg
[/URL][/IMG]

benim doğum tarihimin son rakamı 7 normalde cuma günü maaşımı çekmem lazım yarın perşembe ayın 6 sı 1 gün önce çekebilirmiyim loris sen nerden biliyorsun? ptt kartım var bankamatik kartım var cevab yazarsanız sevinirim?

Loris;
benim doğum tarihimin son rakamı 7 normalde cuma günü maaşımı çekmem lazım yarın perşembe ayın 6 sı 1 gün önce çekebilirmiyim loris sen nerden biliyorsun? ptt kartım var bankamatik kartım var cevab yazarsanız sevinirim?

6 sında değil 7 sinde alır 8-9-0 olanlarda cuma günü alır

Tarihlere bakmayın arkadaşlar. 83'lüyüm ve kaç dönemdir 10'u yerine 6'sında alıyorum şubeye girip. Her dönem denk grlemez bu kadar. Birkaç gün öncesi gidip sorun bence. Yarın alınca yazarım yine...

Üst Alt