Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Maaşı 2014 Mart Ayı (1.Dönem) Aylık Tutarları ve Tarihleri

Bursa alınmıştır 890 tl
3 lirayı kalem hanımdan alcaz))))

Cüneyt kardeş 4 olanlar pazar a dekgelio
ama merkez postaneler cumartesi 10 dan 4 e kadar açık oluo

Arkadaşlar bu yardım maaşlarını e.devlette nereyi tıklayınca görebiliyoruz bilgisi olan söyleyebilirmi şimdiden teşekkürler

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı anabaşlığı altındaki Sosyal Yardımlar kısmında.

doğum tarihi 9 olan kimse maaş almamış lütfen paylaşırmısınız

forumda benim alacağım maaş tarihi 11 i olarak yazılmış yanlış çünkü bana maaşla ilgili bir belge gelmişti her ayın 9 unda alabilirsiniz yazıyordu.her ayın 9 unda alıyorum maaşımı.bu ay pazara geliyo 9 u.acaba cumartesiden itibaren alınabilir mi maaş.bilgisi olan var mı?

Arkadaşlar Pttmatik kullanmaya yeni başladım hesap'da ne kadar bakiye olduğu yazmıyor veya ben mi göremedim anlamadım ?

yatmamıştır dogum tarıhı kaç?yenı kartlarda 0 bakiye olsa bıle -5 lıra bakıye gosterır kart parası olarak

musty35;
yok yatmış da bakiye göremedim ekranda ne kadar yatmış diye

bugün yatmamış maaşım yarın yatar mı sizce?

0/0 40 ile 0/0 69 arası 889 tl yazmışınız bu 3 ayda alınan toplam paramı benim iş işin aldığım rapor 0/0 57 işten çıkarılsam 889 tl mi alıcağım engelli maaşı 2022 olarak çalışmasam yani?3 aydan bir?

ihtiyacın yok galiba paraya :D

4-9 olupta bu gün bankamatikten kontrol eden varmı acaba

az önce baktım yatmamış hafta sonuna denk geliyor maaşlar nasıl yatırmıyorlar anlamadım

alan olursa paylaşın

benimde son rakamı 4 parama dün baktım yatmamıştı bugün baktım bugünde yatmamış pazartesi yatar mı acaba ya

4 ün alması lazım 144 bir ara istersen deryap

benim yarın almam gerekiyor paramı yatmışmıdır 8 benim yarın alırmıyım :D

birde 2199tl alan arkadaş nasıl o kadar aldın ben 3 aylık toplu alcam ben ne kadar alcam :D

Serhanas;

kardeşim senin maaş cuma yatmıştı zaten bankamatiklere son rakam 3 ve 8 olan aldılar

Yarın sabah şube postaneden çekicem, bi aksilik olmazsa inşallah...

ptt bankamatiğine gittim. işleminizi gerçekleştiremiyorum diye mesaj çıktı. üstelik cuma yatması gereken para yoktu hesapta. yağmurlu havada uğraştım bi de. maaş kesildi mi dedim noldu diye korktum. sonra denizbank atm sine gittim. hesabımda para vardı yatırmışlar kesilmemiş neyse. sonra sevinçle parayı çekim dedim bi baktım 13,5 tl çekme parası istedi denizbank. bende sana o parayı vermem dedim. şimdi tekrar yarın ptt şubesine gidip çekecem. yani bu iş rezalete dönüştü biraz. bizede bankayla anlaşıp promosyonlu hesaptan maaş vermeliler. her bankamatikten ücretsiz çekebilmeliyiz.

Yatmışmıdır

Arkadaşlar 2022 maaşım yatmışmıdır bugün alcaktım ilk maaşım olucak ptt deki kadın pazartesi gel demişti aksilik olurmu inşallah olmaz :D

Ben 6martta 890 tl çektim ama bitecek diye harcayamıyorum. Biri şöyle demişti bu 2022 maaş değil yardımdır dedi. Bu her ne kadar yardım olsa bile 3 ayda bir verilmesi yine çok saçma yardım bile aylık verilir.

doğum tarihi son rakamı 4 bugün alınmıştır

bir 2022 maaşı daha sona erdi. Almayan herkes bugün alabilir. Haziranda görüşmek üzere gel 90 gün gel ... :D

Üst Alt