Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Maaşı 2014 Mart Ayı (1.Dönem) Aylık Tutarları ve Tarihleri

mirhaT;

ptt kartın varsa ayın 6'sında maaşını alabilirsin.

şeyi anlamadım 3 ve 8 olanlar cumartesi atm denmi ptt şubesindenmi çekebilir
benim bi arkadaşım varda burda onun son rakamı 1973

şubedenmi loris

Kart var loris

Ptt şubedenmi alabilirim

6 sında

Neyse

3 ve 8 olanlar c.tesi yatabilir ama 2 ve 7 olanlar 6'sında alabilir tabii ptt kartı var olmak şartı ile.

Ah be loris bi cevap vermedin gitti
şubedenmi atm denmi

6 sında çekebilirim
atm den hiç çekmedim şifremide bilmiom

şubeden çekemezsin cumayı beklemen lazım. Ama ptt kartın varsa perşembe alabilirsin. Yarın ilk iş git pttye kartın için şifreni yaptır rahat et..

arkadaşlar maaş aylıkmı 1300tl ? birde ptt kartım var ama annemin adına ona bağlatabilirmiyim parayı

adaş maaş üç aylık ve %70 üzeri 1300 tl %40-70 arası 890 tl. MAaş sana ait ise git yeni bir ptt kartı çıkarttır sen de rahat et.

Az önce 144 ü aradım dosyanız aktif dediler
alcakmıyım maaşımı dedim şu anda incelenio dedi
ayın 7 sinde arayın dedi

incelenio ne demek bilgisi olan varmı

Nesini inceliyorlarmis? Sen bi daha ara baska birileri ile görüş.

Aradım mert yeni başvuranda eski maaş alanlarda inceleniomuş
bu arada yarından sonra başlıo maaşlar

Kalem;

255,22 tl yeterli tabi ülke şartlarına 3 kişilik bir ailede baba emekli ise yada asgari ücret ile çalışıyorsa bu limit geçiliyor ve istanbul gibi bir yerde ise o aile kiralar 400 en kötü ve bunun faturaları var hani 255,22 tl yeterli ya engelliye verince burada kira fatura yemek giycek engelli ihtiyaçları vs vs hiç biri yok sadece gelir kriteri 255,22 tl çok komik ve saçma bu maaşları yardımdan çıkarıp adam gibi denetleme ile engelliye aylık olarak çalışmadıkları sürece bağlanacak bir düzen getiremediler engellinin denetimi aile denetimi bu kadar basit olmamalı maaşları kesilip madur olan çok insan var 255,22 nedir bana biri açıklasın.

ben bu 2022 maaşını yardım olduğunu bilmiyordum ama yardımda olsa 3 ayda bir verilmesi saçma bu maaşla 1 ay yaşarsın kalan 2 ayda ise hiçbişey yapamazsın

ben 1991 liyim ne zaman alırım ptt kartımda var

haso191919, Doğum Tarihinin Son Rakamı 1 veya 6 olanlar: 06 Mart 2014 Perşembe, çekeceksin.

Benim son rakam 3. Kaç seferdir ayın 6'sında çekiyorum 10 demesine rağmen.:)

o zaman bu verilen tarihler doğru değil mi? Yoksa karttan dolayı mı böyle acaba GÖZ?:)
ben pratiği bilmiorum. karttan dolayı mı böyle acaba? Arkadaşa yanlış bilgi vermeyim. arkadaşa ne yapacagını anlatsana ablası.

ptt kartı olanlar önceden çekebiliyor. son rakamı 2 ve 7 olanlar Perşembe günü çekebilirler..

Benim PTT kartım tanımlı değil abla. Her dönem ayın 6'sında eskaza alabilirim diye PTT'ye gidip sırada bekliyorum. Direk veriyorlar.:) Karta tanımlamak istemiştim, Sosyal Kart'ı da sormuştum ama gerek yok demişlerdi. Öbürgün yine gideyim bakayım, hayırlısı. Benim tavsiyem, imkanınız varsa, birkaç gün önce gidip sorun.

Loris ilk başlığa şöyle yazmışsın ama ablam iyi bak:)

2022 Maaşı 2014 Mart Ayı (1.Dönem) Aylık Tutarları ve Tarihleri

Doğum Tarihinin Son Rakamı 0 veya 5 olanlar: 05 Mart 2014 Çarşamba,
Doğum Tarihinin Son Rakamı 1 veya 6 olanlar: 06 Mart 2014 Perşembe,
Doğum Tarihinin Son Rakamı 2 veya 7 olanlar: 07 Mart 2014 Cuma,
Doğum Tarihinin Son Rakamı 3 veya 8 olanlar: 10 Mart 2014 Pazartesi,
Doğum Tarihinin Son Rakamı 4 veya 9 olanlar: 11 Mart 2014 Salı

ya neyse ben bu aylık çekme gününe hiç karışmayım siz ilgilenin:) kartla erken çekmek mümkün ha:) herkeste mi acaba öyle ki?

@Kalem;

abla ptt kartın varsa 1 gün erken çekilebiliyor. PTT kart eğer Yoksa 1. mesajdaki yazılar geçerli ve önceden alma gibi bir lüksü bulunmuyor şahısların.

Son düzenleme:

Yukarıda yazdığım mesaj hakkındada bilgi almak istiyorum bir gelişme varmı iyileştirme yönünde bizi bu yardım parası adı altında verilen maaşa korku içinde muhtaç bırakmamaları lazım.

Arkadaşlar sizde biraz bu yönden bakın olaya o gün bu gün kartla alınması bir şekilde öğrenilir ama bu maaşların yardımdan çıkması gerek ve kriterlerin tekrar belirlenmesi.

Loris; Dediğim gibi ben alıyorum her dönem erkenden. 83'lüyüm, 10'unda almam laxım ama kaç dönemdir 6'sında kartsız şuve içinden alıyorum.

maalesef topluca ciddi bir girişim olmadıkça bir iyileşme mümkün değil 2022 aylıklarında. bu aylıklar Kanun'la duzenleniyor ve Kanun hükümleri belli. Ancak kamuoyu oluşmalı. ve maalesef engellilerle ilgili konularda engelliler bile kendi konularına bakmıor. kaldı ki engellileri başkaları gündeme hiç taşımaz. bu engellilerin toplu mücadelesine baglı.
bunlar için ciddi mucadele gerekir.

Üst Alt