Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Maaşı 2015 Mart Ayı (1.Dönem) Aylık Tutarları ve Tarihleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaslar benim doğum tarihi sonu 9 kArtım var acaba ne zaman çekebilirim

benim dogum Tarihi son rakamı 2 Edevlette maasımı goremedim S:

[FONT=Tahoma]Sistemde yaşanan bir teknik aksaklık nedeni ile işleminiz tamamlanamadı.[/FONT]

bendede aksaklık yazıo şu anda
sorunu giderdikleri için olabilir uysal

metin-21 , 11 Mart 2015 Çarşamba günü çekeceksin.
enes75 , 9 Mart 2015 Pazartesi çekeceksin.
mirhat 'ın da dediği gibi e-devletteki sorunu çözmeye çaloşıyolardır. Ödeme miktarlarınızı bunda sisteme doğru gireceklerdir:)

yok kalem hanım ben 1977 lim yarın gel dedi ptt

mirhat teşekkürler:) sen söyleyince ödeme gunlerine kontrol ettim. ilk sayfada yanlış yazılmış. ben de ilk sayfaya bakmıştım kontrol etmeden. cumartesiye geldiği için PTT ödemeni Cuma yapacak demek ki. lakin hafta sonuna gelenlerin ödemesi pazartesi yapılır aslında ama bu PTT'ler tarafından değişik uygulanabilior demek ki bilemem:)

ödeme gunleriniz şu şekildedir arkadaşlar

Doğum tarihinin son rakamı 0 – 5 olan kişilere her dönemin 5 inci günü.
• Doğum tarihinin son rakamı 1 – 6 olan kişilere her dönemin 6 ıncı günü.
• Doğum tarihinin son rakamı 2 – 7 olan kişilere her dönemin 7 inci günü.
• Doğum tarihinin son rakamı 3 – 8 olan kişilere her dönemin 8 inci günü.
• Doğum tarihinin son rakamı 4 – 9 olan kişilere her dönemin 9 uncu günü.
Ödeme yapılmaktadır.

Loris

sen ilk sayfadaki ödeme gunlerini neye göre yaptın? link varsa verebilir misin bakmak istiyorum.

abla ben e devlete baktım ödemeniz hazırdır yazıyor.
senin dediğin gibi 2.187 tl
yarın gitsem acaba çekemezmiyim?

valla bu PTT ve ödeme gunlerini hiç takip etmedim enes75

benim bildiğim ödeme gununde çekebileceğin. ama hafta sonuna geliyorsa yarın da çekebilirsin tabi. ama PTT'ye baglı bu.

Arkadaşlar benim edevlette 1337 tl yazıyor niye bazı hastalara böyle eksik verildi

kalem abla benim 40tl devir edilmiş ama kartta bakıyom 3tl yazıyor acaba bu sefer alacağım maaşa ekliceklermi bilgin varmı bu konuda

devir derken anlamadım ablam? Aralık dönem aylıgından 40 Tl'yi çekmedin mi yani? bu işlerin pratiğini bilmediğimden soruyorum:)

Kalemşör Melek abla bu 2 aylık farklar nasıl birşey tam olarak onu anlamadım hani aralıktan sonra ocak ve şubat aylarının farkıyla örneğin şu kadar üç aylığımız ödenecek deniliyor ya hani o ocak ve şubatta ne fark oluyor onu çözemedim tam

Kalemşör

Abla @Loris loris her dönem aynisini yapior 3 yildir loris diyorum 4 ve 9 olanlar ayin 9 3 ve 8 olanlar ayin 8 alior diyorum o inatla 4 ve 9 lari 11 3 ve 8 leri 10 yazior

ist01

Loris yanlış yazmış ödeme günlerini.
Loris yöneticilere söyle ilk mesajındaki ödeme günlerini düzelttir lütfen. bu şekilde millet ödeme gunlerini yanlış ögrenecek.

ödeme günleri şu şekildedir arkadaşlar

Doğum tarihinin son rakamı 0 – 5 olan kişilere her dönemin 5 inci günü.
• Doğum tarihinin son rakamı 1 – 6 olan kişilere her dönemin 6 ıncı günü.
Doğum tarihinin son rakamı 2 – 7 olan kişilere her dönemin 7 inci günü.
• Doğum tarihinin son rakamı 3 – 8 olan kişilere her dönemin 8 inci günü.

• Doğum tarihinin son rakamı 4 – 9 olan kişilere her dönemin 9 uncu günü.
Ödeme yapılmaktadır.

siyahla belirginleştirdiğim günler hafta sonuna denk geldiğinden bu gunde ödemesi olanlar ödemelerini pazartesi alacaklardır. ama cumartesi olanların ödemesi Cuma gunu yani bugün yapılabilir. PTT'ler Cumartesiye denk gelen gunleri Cuma, Pazara denk gelen gunleri pazartesi ödeyerek yogunlugu azaltma yoluna gidebilir.

o yuzden

• Doğum tarihinin son rakamı 2 – 7 olan kişilere her dönemin 7 inci günü.
olanlar bugün PTT'ye sorsunlar ödemelerini alıp alamayacaklarını.

UYARI: 10 ve 11'nde ödeme gunu diye bir şey yok. Tüm ödemeler her ödeme döneminin5,6,7,8 ve 9'unda yapılır. Hafta sonuna denk gelenlerin ödemesi ise hafta içine denk gelecek şekilde belirttiğim tarihlere göre yapılır.

[SIZE=1]Lugal ablası sana anlatacagım o olayı ayrıntısıyla. Öncelikle herkes şu ödeme gunlerini bir görsün. arada kalmasın mesaj.[/SIZE]

2 ve 7 olanlardan bugun pttye gidip maaşını çeken oldu mu acaba bizde ona göre gitsek ? :)

evet arkadaşlar baya bi zamandır cumartesi ye maaşı dekgelenler cuma günü alıolar
kendimden şahitim

ptt açılınca git lugal kardeş

dün gittim ben yarın gel dediler

1977 lim

şey dicem pazara dekgelenler pazartesi ödeme

ama o atm yi bilmiom hiç çekmedim atm den

bişey daa dicem arkadaşlar
ben mesela bursa dayım
1977 lim bugün alcam maaşı
ama başka şehirlerdede ptt bugün verirmi onu bilmiom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt