Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Maaşı 2015 Mart Ayı (1.Dönem) Aylık Tutarları ve Tarihleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şöyle izha edeyim 95 dogumluyum subatin birinde 46 oranlik rapor aldim liseden sonra işe rahat bulmak icin 2022 edeyim dedim ettim subat 1 de basladi 3 ayda bir dediler simdi ben martda alcam parami oyle dedin dimi 1 ay gectigi icinde fark etmez 891 tl alcam yane

5 martta alırsın
şubatın 1 indemi kabul edildi maaşın

şubatın birinde kabul edildiyse şubat farkınıda alırsın yani
yani 891 tl artı şubat farkı 291 lira

891+291 yane 1182 lira mi alcam yoksa yanlis mi anladim ben 2 ay oldu baslayali

maaşın ne zaman kabul edildi

maaşın kabul edildiği tarihten itibaren birikmiş paran olur

neyse biraz sabret perşembe gününe kadar
ne kadar alcaın belli olur

yani 891 tl garanti

bide maaş kabul edildiği tarihten bu yana birikmiş para alcan

nihayet söledin
891 artı 291 alcan hesapla işte

hayırlı olsun

geri sayım sürüyor son 4 gün

by_cingils

vakfa ne zaman başvurdun? eger vakfa 1 Şubat'ta başvurduysan 874,87 Tl alacaksın.
eger vakfa başvurunu ocakta yaptıysan 291 + 874,87 Tl alacaksın toplam.

Mirhat by_cingils 2015 içinde başvuru yaptıgından 2 aylık fark hesaplaması yapılmıyor. zaten hesabı yapılırken 2015 ilk altı ay uzerinden hesap yapılıyor.
2 aylık fark Aralık dönem aylıgını almış olanlara eklenecek mart'ta. Çünkü onlar Aralık dönem aylıgını peşin almışlardı. dolayısıyla ocak ve şubat farkını mart'ta alacaklar.

hg kalem hanım
aydınlattın bizleri
duydunmu cıngıls

Sosyal yardim ve inceleme gorevlisi bi abi gelmosti eve bi kagit verdi onu buldum simdi kagitda yazan basvuru kayit tarihi 05/02/2015.

Vakfa 12 ocakda basvurdum sonra bi dilekce alip hastaneye gittim 22/01/2015 de raporum cikti sonra tekrar vakfa gittim imzalar attim 5 subatda incelleme gorevlisi geldi 10 gun sonra 15 subatda aylik baglandi.

yani 875 291 alcan cıngıls kardeş
kalem hanım iyi bilir bu işleri

Peki bnm anlamadigim daha basliyali 1.5 ay olmasi ondan bin kusur tl verilmesi dikkatimi cekti. Peki 5 martda ptt ye mi gitcem

by_cingils

12 Ocak'ta vakfa gitmişsin. vakıf da seni hastaneye sevk etmiş. raporun 22 Ocak'ta çıkmış. Sonra raporunla birlikte vakfa gitmişsin ve sana o gün ( 5 Şubat) başvuru formu doldurtulmuş ve başvuru alındı kağıdı imzalatılmış. Dolayısıyla kagıtta yazdıgı gibi vakfa başvuru tarihin 5 Şubat'tır. Böyle olunca aylık başlangıç tarihin de 1 Mart'tır. dönem aylıgını alacaksın sadece. yani 874, 87 TL alacaksın.

5 subatda evime inceleme incin biri geldi sorular sordu geliriniz nekadar fln diye ben vakifta 22 ocakta raporla gidip 2 imza attim.

Ha, tamam. 22 Ocak'ta raporunla birlikte gittin ve başvuru formunu doldurdun başvuru alındı belgesiyle birlikte imzaları attın. tamamdır. o halde toplam 291,62 + 874,87 = 1166,49 Tl alacaksın.
bu hesabı verdiğin bilgilere göre yaptım. eger başvurun dediğin gibi Ocak'ta ise aylık başlangıç tarihin 1 Şubat'tır. şubat ayının ücretiyle mart dönem aylıgını birlikte yukarıda yazdıgım kadar alacaksın.

Evet ben 22 ocakta raporla gittim 18 yasindan buyuk oldugum icin imza attim sonra 5 subatda eve geldi inceleme gorevlisi 15 subatda da aylik baglandi. Simdi 5 martda gidip ptt ye kimligim ile alicam dimi ilk defa :)

evet ablam:)
T.C. numaranın oldugu kimliğinle gidip PTT'nin herhangi bir şubesinden ödemeni alabilirsin. Doğum yılının son rakamına göre belirlenen gunde gideceksin. ilk sayfada yazıyor zaten ödeme gunleri de:)

5 mart çok teşekkür ederim ya arastirmasam bidaha mayista almaya gidecektim tekrardan tesekkr ederim

1166 mı hadi iyisin gene cıngıls

ödemeler mart haziran eylül aralık cıngıls senede 4 kere

Tesekkr ederm vakifdaki adam boyle demedi 3bay dedi ben 3 ay sonra anladim :)

hım iyi yanlız paranı idareli harca
3 ay kolay geçmio

Bugun ptt den e-devlet sifresi aldim ordan baktim kayit tarihi 27/01/2015 gorunuyo bi sorun olmaz dimi. 291 tl ye

bu mart maaşında kart bloke olacak mı? Ptt şubesinden kartı açtrmamız gerekecek mi?

loris sen maaş alıonmu çalışıom falan demiştin

hee ok abin için

atm denmi çekionuz

hiç çekmedim atm den

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt