Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Maaşı 2015 Mart Ayı (1.Dönem) Aylık Tutarları ve Tarihleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cuma günü ptt kartı olan alır maaşını sonu kaç olursa olsun 4ve 9 lar hariç onların maaşı pazartesi yatar ben 7 yıldır alıyorum bu maaşı ve hep araya hafta sonu giriyor ptt kart aldım hafta sonu araya girse bile erkenden alıyorum kartla ptt kartları actırmayanlar kartınızın ömrü var gidip sorun ptt şubelerine yıllık yoklamamı ne yapıyorlar actırın kartlarınızı ki hafta sonu falan cekebilin yoksa kartlarınızı tee pazartesi actırıp alırsınız he ben beklerim diyorsanız o ayrı tabi neyse son 40-45 saat maaşların başlamasına şimdiden paranız bereketli olsun

kart sureleri uzatılmış sankı enson 2sene once falan yenıletmıştım belkı bu marta denk gelebılır tam 2sene, bılemıyorum bakıcaz versınlerde subedende alırız ...

şansa bak dogum tarihim 4 :) en son gün alıyoruz gunde geçmiyor :)

2 ve 7 olanlar cuma günü ptt şubesinden çekebilir

E-Devlet'te maaşlar gözüküyor. Bir maaşı daha geride bıraktık. Bir sonraki Haziran Döneminde görüşmek üzere hoşçakalın :)

arkadaşlar az önce ptt ye gittim yarın gel dediler
1977 lim
e devlette 874 yazıo arkadaşlar kalem hanım 891 demişti

mirhat;

tekrar bak bakalım. Arkadaşlar mirhat gibi 874 tl gözüken var mı? Benim abiminkinde sorun yok?

Ocak-Şubat aylarının farkı ile birlikte 2015 Mart 1. dönem aylıklarını şu şekilde alacaklar:Yaşlı Aylığı: 445,94 TLEngelli (%40-69) Aylığı: 891,85 TLEngelli (% 70 ve üstü) Aylığı: 1337,8 TL18 Yaş altı Engelli Yakını Aylığı: 891,85

% 70 ve üstü) Aylığı: 1337,8 TL

benim burada anlamadığım konu şu az önce e devletten baktım ne yazık ki söylenen tutar yatırılmadı yatan sadece %70 üstü engelli aylığı 1312,32 tl mart ayında 1337,80 tl alacaktık ama sistem otomatik olarak eksik yatırdı heralde bir çok vatandaşın ki eminim durum böyledir.
not: varsa bizim gibi maaşları eksik yatan mağdur arkadaşlarımız paylaşsınlar lütfen.

ödeme henüz çekilmedi1.312,32 TLödemeniz hazırdırDevam Ediyor

Son düzenleme:
Biraz önce 144 ü aradım.Hesabıma 1337.82 tl yatmış.%86 sakatlık oranı ile.

Gökhan edevlette 1312tl değil 1.337,82 tl yazıyor seninki eksik yazılmış ?

[FONT=Tahoma]1.312,32 TL yazıyor hazır yazıyor bugün çekebilirmiyim 1 liyim [/FONT]

baktım loris 874 yazıo
yokmu maaş alan arkadaşlar
100 de 40 69 arası alan

1,6
2,7 olanlar cuma
konyalı hemşerim
bende bozkır lıyım

Sezer yarın çekebilirsin ama kartın varsa bugün dene verebilirler mirhat 891 olması gerekiyor bi sorun vardır..

thespian

neden eksik yatırıyorlar sebep nedir acaba 144 ü aradım tınlamıyorlar bile biz bilemeyiz diyor.
bu devlet nasıl bişey hakettiğimiz parayı bile alamıyoruz buna da yaşamak mı denir bea.

kalemşör abla nerdesin sen bize doğru dürüst bi cevap ver bu sitemden mi kaynaklandı yoksa devlet yanlış mı yatırdı bi çok kişinin ki eksik bi çok kişinin ki de düzgün karışık yatırılmış.

thespian kardeşim geçen maaş'da 1 gün önce çekmiştim kartla şimdi ptt onlinede bakiye 0 tl yazıyorda du bakam ptt gidem mirhat kardeşim tanıştıgıma memnun oldum Bursa'da çok akraba var...

bende şu an baktım e - devletten dedikleri gibi 891 tl değil 874 tl yatmış gözüküyor sanırım tüm %40-69 olanların hepsine bu miktar yatırılmış nasıl bir iştir anlamdım gitti.. bu arada doğum tarihinin son rakamı 2 ve 7 olanlar yarın ptt kartlarıyla maaşlarını çekebilirler.. (bazı il ve ilçelere göre değişiklik gösterebilir bu durum örneğin 2 ve 7 olanlar bazı il ve ilçelerde bugunde çekebilir veya yine 2 ve 7 olanlar bugun çekemedikleri gibi yarında çekemeyip pazartesiye kalabilir) normalde tüm maaşlar bugun yatırıldı fakat ptt şubeleri kendi belirledikleri tarihlerde ödemeyi gerçekleştiriyorlar...

belki ptt ye 891 yatmıştır lugal kardeş
keşke sorsaydım ya kaçlira yatmış die
gününü sordum miktarı sormadım

1977 lim yarın gel dedi ptt

arkadaşlar okuldan yeni geldim gelir gelmez de mesajlarınızı okudum.
2015 ilk altı aylık dönem aylıklarınız şurada yazıyor.http://www.engelliler.biz/forum/202...-muhtaclik-siniri-belli-oldu.html#post1534530

aynı linkin ilk sayfasındaki 5.mesajda da mart'ta alacagınız miktarlar yazıyor:http://www.engelliler.biz/forum/202...-muhtaclik-siniri-belli-oldu.html#post1534545
durun kopyalayayım tekrar buraya.

Yani, daha önce aylık alanlar 2 aylık farkla birlikte Mart'ta şu şekilde alacaklar:
Yaşlı Aylığı: 445,94 TL
Özürlü (%40-69) Aylığı: 891,85 TL
Özürlü (% 70 ve üstü) Aylığı: 1337,8 TL
18 Yaş altı Özürlü Yakını Aylığı: 891,85 TL

bu miktarlar doğrudur. . e-devlet'te bazı arkadaşların ödemeleri dönem aylıgı kadar yazılmış 2 aylık fark eklenmemiş. ama bunu nasıl yapmışlar bilemiorum. buna takılmayın siz. yukarıda belirtilen miktarlarda ücretlerinizi almalısınız. o yuzden pTT'den para çekerken buna dikkat edin. e-devlette niye sorun oldu anlamış değilim.

sayın. kalemşör abla .. bilgilendirme için teşekkürler zaten sizde olmasanız biz ne yapacağız.
peki ödeme esnasında ptt görevlisi ödemeyi yaparken ya derse ki ille de sisteme göre ödeme yapıyoruz o zaman kime neyi soracaz
sistemde ne yazıyorsa onu verecek zaten.. galiba kendi hakkımızı bile alamıyoruz. çoğu kişi 891 yerine 874 aldı çoğu kişi de 1337 yerine 1312 aldı herkesin ki karışık yatmış rapor oranı yüzünden desem değil bu tutarlar yaştan dolayı desek gene değil karışık, tuhaf.! bir durum.

ödeme henüz çekilmedi1.312,32 TLödemeniz hazırdırDevam Ediyor

arkadaşlar yukarıda belirttiğim mart ödemesi miktarlarına bakın. engelli oranlarına göre hesap yapmışım zaten. oranda sorun yok

% 40-69 oranlı raporu olan bir engelli eger şubatta başvurursa, aylıgı da şubatta baglanırsa ancak mart'ta 874 tl alır.
ama bu engelli aralık dönem aylıgını almışsa 2 aylık farkla birlikte 891 TL alması lazımdır.
aynı şey diğer aylıklar için de geçerlidir.

ilk defa aylık baglananlar zaten aylık başlangıç tarihinden itibaren birikmiş ödemeleriyle mart dönem aylıgını alıyor.
ama önceden aylık alanların mart dönem aylıkları yukarıda yazıyor. eksik alanlar 2 aylık farkı istesin.
henüz aylıklarını çekmeyenler ve e-devlette eksik yazdıgını görenler de alo144'ü arasın bakanlıgı arasın bu sorunu ilgililere bildirsin.
i ödeme tutalarlarını yazdım. eksik aylık çekenler alamadıgı ucretlerini istesinler. eger para eksik yatırılmışsa PTT bir şey yapamaz. PTT'ye ödeme genel müdürlükten gönderiliyor çünkü.

keşke feragat dilekçesi vermeseydim şuan bende maaş alıyordum .çokta işime yarardı :( belkide mart maaşını alıp iptal ettirirdim acele ettim pişman oldum

Bende bu gün çektim %70 rapor oranı ve tutar [FONT=sans-serif]1.312,32 TL.[/FONT]

atipik

aralık dönem aylıgını çekmişsen sana eksik ödeme yapılmış ablası. 1337,8 TL alman gerekiyordu. 2 aylık fark ödenmemiş sana bunun sebebini öğren ve ödenmeyen tutarları iste. eksik ödeme yapılmış bunu bil ve hakkını ara.

NOT: arkadaşlar sormaktan çekinmeyin. tek tek hesap yaparım ben rahat olun.

dayicim aynı şey senin için de geçerli. aralık dönem aylıgını çekmişsen, senin de ödemen eksik yatırılmış. 2 aylık fark ödenmemiş sana da, 1337,8 TL alman gerekiyordu

hakkımızı nerde arayalım kalem hanım vakıfamı gidelim

gerçi ben yarın çekcem maaşı

bi arkadaş 144 ü aramış 891 demişler

arkadaşlar şimdi 144 ü aradım
bakanlık ilgileniomuş bu eksik para konusunda
ödemenize yansıycaktır bu eksik para dedi

Mirhat ablacım hesaplarda hata yok. çoğu arkadaşa 2 aylık fark ödemesi yapılmamış. bazısına yapılmış. sorunun kaynagını anlamak için genel müdürlüğü aradım ama hep meşgul çıkıor(mesai sonu olduğu için belki de). sizler de aramaya çalışın. Vakıflar çözemez işi. ödemeler genel müdürlükten yapılıyor çünkü.

SYGM İletişim

Engelli ve yaşlı hizmetleri daire başkanlıgı telefonlarından herhangi birini arayabilirsiniz.

tanıdığım bir vakıf müdürü var ona sordum o da net bir cevap veremedi. bazılarının 2 aylık farkı sonraki döneme aktarılıyor dedi ama böyle bir şey daha önce olmadı. hem bir kısmına bu dönemde 2 aylık farkın ödenip bir kısmına sonraki dönemde ödenmesi haksızlık olur. bu yuzden cevap tatmin etmedi beni. sorun nedir ben de öğrenmeye çalışıorum
şimdi mesai bitmiştir. yarın aramaya sorunun kaynagını öğrenmeye çalışacagım. siz de ararsınız verdiğim numaralardan.

ama siz alo 144'ü arayın. alo 144 ücretsizdir. ankara'da olanlar arasın verdiğim numaralardan.

aradım abla demin
bakanlık çalışma başlatmış hesabınıza yansıcak dedi 2 aylık fark

teşekkürler Mirhat:) alo 144'ü o kadar ugraştım düşüremedim sen düşürmüşsün:)

demek ki sorunu Bakanlık fark etmiş:) eksik alanların ödemesini ne zaman yapacaklarını soylediler mi peki? sakın sonraki ödeme döneminde ödenmesini (haziran) kabul etmeyin bu martta yatırılsın.
hatalarını telafi etmek zorundalar!

valla tek aramamda düştü abla 144

yok tahminim maaşını eksik çekenler olsa bile
mesela o fark yarın yatar gibime gelio

o eksik paralar hesabınıza yansıcak dedi

tamam ablası:)

lütfen herkes aylık miktarlarına ve aldıgı miktarlara bakıp eksik ödeme olup olmadıgını kontrol etsin:http://www.engelliler.biz/forum/202...ik-tutarlari-ve-tarihleri-10.html#post1555294

Mİrhat'ın da anlattıgına göre sorunu Bakanlık da fark etmiş. ve inşallah eksik ödeme alanların ödemesi yapılacaktır.
ama eksik ödeme yapılan arkadaşlar bu eksik ödemeleri aldıklarını da teyit etsin buradan alınca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt